ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 64 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 950
    Senior Member
    το θελω και μαλιστα πολυ αλα μολις εβαλα να σιδερωσω
    οποτε οταν τελειωσω και ειστε εδω τα λεμε
    α ναι θα ηθελα να μου πει καποιος πως ανεβαζουμε φωτο
    υ.γ.
    συγνωμη που βγηκα απο το θεμα !

Senior Member
    Καλλιόπη έλα όταν τελειώσεις τις δουλειές σου στο στρουμφοχωριό και θα σου πω εκεί πως μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Καλέ πιο είναι το στρουμφοχωριό ???

Senior Member
    Mary την ιδια απωρεια εχω!! Αχαχαχαχαχα!! Λογικα θα εννοουν το chat room??? Αααααααααααα Καλιοπη!!! Τα ιδια κιλα εχουμεεεε!!! Εγω 2 κατω! Αχαχαχα!!! Για ποτε ειναι η επεμβαση σου!; Να δω αν την κανουμε παν κατω τον ιδιο καιρο, να παιρνουμε κατηφορες μαζιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια το στρουμφοχωριο ειναι ενα τοπικ στο forum
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1399
    απλα για να περναει η ωρα
    -wow- δεν ξερω ακομη ελπιζω συντομα παντως η εγκριση μου ληγει στις 16 και ειπαν θα με καλεσουν πριν θα δουμε στο περιμενε ειμαι

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους, σήμερα είναι μία πολύ ωραία μέρα αλλά εγώ αρρώστησα πάλι , αλλά ευτυχώς συναχάκι έχω, πιστεύω πως σε 3-4 μέρες θα είμαι περδίκι (το εύχομαι δηλαδή)

Senior Member
    Καλημερα κ απο μενα μελλοντικοι σλιβατοι.marymary θα γινεις καλα μην αγχωνεσαι.Καλλιοπη κ εσυ στην αναμονη ε? θαρθει κ η δικη σου η σειρα. Εμενα η τελευταια εξεταση ηταν λιγο ανεβασμενη αλλα μου ειπε η γραμματεας του γιατρου οτι ειναι οκ ισως εχω καποια ιωση κ δεν το εχω καταλαβει.τα λεμε αργοτερα

Senior Member
    monadiki1 , σίγουρα κάποια ίωση είναι , να μην ανησυχείς, δεν βλέπεις εμένα, μία μέρα είμαι καλά και τις υπόλοιπες άρρωστη!!! Τόσες ιώσεις κυκλοφορούν άλλωστε !!! Σου είπε να την επαναλάβεις πάλι ?

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Mary την ιδια απωρεια εχω!! Αχαχαχαχαχα!! Λογικα θα εννοουν το chat room??? Αααααααααααα Καλιοπη!!! Τα ιδια κιλα εχουμεεεε!!! Εγω 2 κατω! Αχαχαχα!!! Για ποτε ειναι η επεμβαση σου!; Να δω αν την κανουμε παν κατω τον ιδιο καιρο, να παιρνουμε κατηφορες μαζιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!
    -wow- εμένα μου είπαν στο τέλος αυτής της εβδομάδας (εκτός απροόπτου) η Καλλιόπη θα πάρει αύριο την να μάθει. Και εσύ Ιπποκράτειο??? Πότε σου είπαν ???

Senior Member
    Originally posted by marymary
    Τώρα τί έχει το μενού ??? :roll:
    Αλεσμένα ή κανονικά ??:smirk:
    Αλεσμένα

Senior Member
    -wow- εμένα μου είπαν στο τέλος αυτής της εβδομάδας (εκτός απροόπτου) η Καλλιόπη θα πάρει αύριο την να μάθει. Και εσύ Ιπποκράτειο??? Πότε σου είπαν ???
    Ναι Ιπποκρατειο, δεν ξερω ποτε διοτι μενω Λονδινο και θα παω Αθηνα τον αλλο μηνα να μιλησω με γιατρο και να κανονισω τοτε για επεμβαση!!! Αχ θα ηταν ωραια να ειμασταν μαζιιιι!!!! Να τσαταρουμε!!!

Senior Member
    Ναι Ιπποκρατειο, δεν ξερω ποτε διοτι μενω Λονδινο και θα παω Αθηνα τον αλλο μηνα να μιλησω με γιατρο και να κανονισω τοτε για επεμβαση!!! Αχ θα ηταν ωραια να ειμασταν μαζιιιι!!!! Να τσαταρουμε!!!
    Μάλλον δεν θα είμαστε, εάν είναι να έρθεις σε 1 μήνα, λυπάμαι !!! Το chat όμως θα το κάνουμε όπως και να έχει..... εμένα μου είπε για επέμβαση στο τέλος της εβδομάδας ... όπως και να έχει , εδώ θα είμαστε !!!:thumbup:

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους, μίλησα πάλι με την γραμματέα σήμερα, μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να ελευθερωθεί κρεβάτι σήμερα και επειδή είμαι Αθήνα εάν μπορώ να πάω............... όλα γκρεμίστηκαν όμως όταν της είπα ότι μου έχει μείνει ένα μικρό βηχαλάκι (ξερόβηχα)από το συνάχι του ΣΚ και μου είπε ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τον αναισθησιολόγο , θα πρέπει να είμαι 100% καλά ... οπότε την Παρασκευή αρκεί να είμαι 100% καλά !!!!
    Θεέ μου κάνε να είμαι περδίκι μέχρι την Τετάρτη !!! Γιατί να είμαι τόσο άτυχη, θα μπορούσα να είχα μπει σήμερα και εάν ο βήχας τραβήξει μέρες τί να κάνω, τα παιδιά (ειδικά η μικρή που είναι παιδικό) φέρνουν αβέρτα ιώσεις , (δεν φταίνε τα παιδάκια μου, κανένα παιδάκι δεν φταίει και δεν κατηγορώ κανένα, μόνο την τύχη μου)

Βοήθεια !!!! Κορίτσια πείτε κανένα "μαντζούνι" για τον βήχα , να φύγει !!!!!!!!!!! :eureka::eureka::eureka:

Senior Member
    Καλημερα κ καλη εβδομαδα κ απο μενα που σημερα επεστρεψα στη δουλεια κ σας γραφω απο το γραφειο..marymary οσο στεναχωριεσαι δεν θα γινεσαι καλα.ματζουνι για το βηχα....καραμελες,κανα σιροπακι,ζεστα τι αλλο? κ εγω εχω 2 παιδια που πανε σχολειο αλλα ευτυχως δεν ειχα κατι εκεινη την περιοδο.θα μπεις χειρουργειο κ θα γινει καλα κ ο βηχας...

Senior Member
    monadiki1 , το θέμα είναι να γίνει καλά ο βήχας πριν το χειρουργείο !!!
    :smilegrin:
    Πρώτη μέρα στην δουλειά ε ??? άντε, σιδερένια (που λένε) !!!

Page 25 of 64 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast