ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 64 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 950
    Senior Member
    καλημερα και απο μενα και εγω δρομολογηθηκα κατι μου ειπε για πεμπτη μακαρι να ξεμπερδεψουμε γρηγορα και να αρχισουμε να μετραμε προς τα κατω!
    μαρια μου θυμισες στον πεθερο μου που ειχε συνεχεια βηχα και εψαχνε ματζουνια και καποιος του ειπε να πιει πετρελαιο :P
    monadikh με το καλο ! σιδερενια !

Senior Member
    Ε όχι και πετρέλαιο !!!!!!!!!!!!
    Θυμάσαι την ξένη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά που ο πατέρας της νύφης ψέκαζε με απορρυπαντικό οτιδήποτε στο σώμα του προκειμένου να γίνει καλά , λέγοντας ότι είναι θαυματουργό ???? Βρε λές ?????????? χα χαχαχαχαχαχα :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    Χαίρομαι Καλλιόπη πάρα πολύ που θα είμαστε μαζί λογικά !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΟΥΠΙ !!!!!!!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    καλημέρα σε όλους
    Λόγω φόρτου εργασίας είχα μέρες να μπώ αλλα και να σας διαβάσω και βλέπω ότι έχουμε εξελίξεις .
    Συγχαρητήρια ευχομαι , με το καλό να μπείτε στο χειρουργείο να πάνε όλα καλά MARY MARY & KALLIOPI .
    Πάνω απ' ολά μήν αγχώνεστε , θυμάμαι εγω το περίμενα όλο ανυπομονησία .

Senior Member
    Ευχαριστώ marleokar , να πάνε όλα καλά εύχομαι και εγώ , να μπούμε και εμείς στο club επίσημα !!!!
    Εσύ πώς τα πας ??? Απ΄ότι βλέπω περίφημα !!!! Λογικά θα πρέπει να πέρασες το στάδιο των αλεσμένων ε ???

Senior Member
    Σας ευχαριστω παιδια.Αντε με το καλο κ εσεις.Σας περιμενουμε να μετραμε τις κατηφοριτσες μας

Senior Member
    εγω εχω ανχος για εδω οχι για το χειρουργειο
    ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα στο σπιτι
    και θα πεσουν ολα επανω στον καλο μου
    αλλα δε γινεται αλλιως θα τραβηξει τολουκι μονος του ελπιζω να αντεξει

Senior Member
    Καλλιόπη , όλα καλά θα πάνε θα δεις... άλλωστε δεν θα λείψεις και πολύ ... 2-3 μερούλες μόνο .... Τώρα έχεις εσύ προτεραιότητα ... τα υπόλοιπα με το σπίτι τα έχεις δρομολογήσει μια χαρά ...

marleokar , λογικό δεν είναι να έχουμε άγχος και ανυπομονησία ??? Όλοι τα περάσατε και εσείς ... μερικοί τα ξέχασαν μάλλον χαχαχαχα !!!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Monadiki με το καλό η επιστροφή σου στη δουλειά και καλή δύναμη. Υποθέτω ότι θα σε έχουν ζαλίσει από το πρωϊ με τα σχόλιά τους για την απώλεια των κιλών σου χιχιχι. Και που είσαι ακόμα!!
    Καλλιόπη χαίρομαι που επιτέλους δρομολογήθηκες κι εσύ. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην ανησυχείς θα τα καταφέρει ο καλός σου, εξάλλου θα επιστρέψεις πολύ σύντομα στο σπίτι σου.
    Marymary εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και να καταφέρεις να μπεις κι εσύ την Παρασκευή.

Senior Member
    ΤΖΙΝΑ σε ευχαριστώ, εάν και τώρα που είμαι και πιο ψύχραιμη πιστεύω πως μέχρι την Τετάρτη θα είμαι περδίκι, άλλωστε ένας μικρός βηχάκος είναι !!!!
    Αλήθεια, όταν κάνουμε εισαγωγή , θα μας κάνουν προεγχειρητικό και την επόμενη ημέρα το χειρουργείο ή την ίδια ??????

Senior Member
    ΤΖΙΝΑ μου σε ευχαριστω παρα πολυ.Α καλα."και ποσα κιλα εχεις χασει?" " φαινεται παρα πολυ" :smilegrin::smilegrin::smilegrin: α ναι ρε παιδια λεω εγω? ε για να το λετε εσεις θα φαινεται.χαχχχα.το μονο που το περιμενα βεβαια οτι αγχωνομαι στη δουλεια κ ποναω..προσπαθω αλλα δεν γινεται με τσιτωνουν οι πελατες...:sniffle:

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    εγω εχω ανχος για εδω οχι για το χειρουργειο
    ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα στο σπιτι
    και θα πεσουν ολα επανω στον καλο μου
    αλλα δε γινεται αλλιως θα τραβηξει το λουκι μονος του ελπιζω να αντεξει

θα αντέξει μια χαρα , και μενα ο αντρας μου οταν επεστρεψα σπίτι και ηλεκτρική εβαζε και το κρεβατακι το έστρωνε και ρούχα άπλωσε , πως θα γίνει έτσι είναι ο ένας για τον άλλον .... ʼστους να μαθαίνουν

Senior Member
    marymary εγω με τον ιδιο γιατρο την μια μερα εισαγωγη κ τον τον ελεγχο κ την αλλη μερα χειρουργειο

Member
    Καλημέρα σε όλους έχω καιρό να γράψω αλλά δεν είχα και καμιά εξέλιξη, έχω και λίγο τρέξιμο με την δούλευα. Μπράβο Καλλιόπη και marymary. Πήρα και εγώ σήμερα τηλ, Μου είπε για αρχές της επομένης εβδομάδας. Όλοι στο ίδιο κελί θα είμαστε θα το δείτε. Στο κελί 33 στο ιπποκράτειο χάχα. Δεν παλεύετε η αναμονή πάντως έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Ευτυχώς έχω την δουλειά και ξεχνιέμαι λίγο.

Senior Member
    Originally posted by marymary
    Ευχαριστώ marleokar , να πάνε όλα καλά εύχομαι και εγώ , να μπούμε και εμείς στο club επίσημα !!!!
    Εσύ πώς τα πας ??? Απ΄ότι βλέπω περίφημα !!!! Λογικά θα πρέπει να πέρασες το στάδιο των αλεσμένων ε ???

Ναί μπήκα στα μαλακα , και μαλιστα εχθες σκεφτόμουν ποσο γρήγορα πέρασε ο καιρός θετική σκέψη και όλα θα γινουν .

Page 26 of 64 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast