Results 31 to 45 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
26-01-2012, 22:26 #31
Με το καλο κοριτσια να μπειτε και να τα χασετε τα κιλακια!!!!!!!! Καλα μονο σε 4 μερες βγηκε η εγκριση? Γιατι να πεφτω εγω καθε φορα σε βλαμμενους Θεε μου??? Για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!! Και το Αλινακι μου εκει την εκανε την επεμβαση και απο οτι λεει τα πηγαινει περιφημα!!! Καλη επιτυχια και ευχομαι να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!
Για ημ/νια σας εχουν πει τιποτα? Δηλαδη μετα την εγκριση σε ποσο καιρο πανω κατω μπαινετε χειρουργειο? ορρυ που μιλαω στον πλυθηντικο αλλα απο οτι καταλαβα 2 κοπελες θα μπειτε ετσι δεν ειναι? στον ιδιο γιατρο θα την κανετε?
- 27-01-2012, 00:13 #32
Η δική μου έγκριση πήρε 1 μήνα περίπου. Το ταμείο μου καλύπτει δωμάτιο ΒΑ κατηγορίας που νομίζω είναι δίκλινο. Η επέμβαση καλύπτεται πλήρως και επίσης δικαιούμαι και τα μεταφορικά!
Ολοκλήρωσα τον προεγχειρητικό την περασμένη Παρασκευή και μου παν να περιμένω τηλέφωνο το πολύ σε 20 μέρες...βέβαια μια κοπελίτσα που ήταν στον έλεγχο μαζί μου πήρε ειδοποιήση σήμερα....δηλαδή ουτε 1 εβδομάδα μετά!!!!! οπότε περιμένω και γω από μέρα σε μέρα! Ο γιατρός είπε πως θα μου τηλεφωνήσει να ανέβω Αθήνα να κάνω εισαγωγή , να παραγγείλουν τα υλικά και να χειρουργηθώ μόλις έρθουν....τι να πω ελπιζω να μην με καθυστερήσουν πολύ!
προς το παρόν κάνω λίστα με πράγματα που πρέπει να πάρω μαζί μου....ελπίζω να μην ξεχάσω κάτι σημαντικό......αμα έχετε καμιά ιδέα πείτε μου!!!!!!:crazy::crazy:
27-01-2012, 07:35 #33
Καλημερα.Ναι 2 θα κανουμε την επεμβαση κ με τον ιδιο γιατρο.Εγω ακομη περιμενω να με παρουν τηλ. να περασω απο επιτροπη αλλα την δευτερα κατεθεσα τα χαρτια.μακαρι ναναι μεσα στον φεβρουαριο.Κατερινα με το που πηρες την εγκριση πηρες το γιατρο κ πηγες στο ιπποκρατειο για τον προεγχειρητικο ελεγχο? για να ξερω πως θα κινηθω. Ευχαριστω,Μαρια
27-01-2012, 11:28 #34
Μαράκι ναι....μόλις πήρα την έγκριση τηλεφώνησα στον γιατρο και μου είπε να πάω για έλεγχο χωρίς καθυστέρηση. Στο Ιπποκράτειο ο έλεγχος τουλάχιστον για τέτοιες επεμβάσεις γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη:duh:
27-01-2012, 11:37 #35
Α ωραια!Αντε ευχομαι αμεσα να πεσει κ το τηλεφωνημα που τοσο περιμενεις.Εγω ειμαι στην πρωτη φαση που περιμενω το τηλ. για να περασω την επιτροπη...καλη επιτυχια να εχουμε κ οι 2.Νασαι καλα.
27-01-2012, 12:57 #36
καλή μας επιτυχία!!!!!!:thumbup::smilegrin::smilegr in::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::sm ilegrin:
27-01-2012, 15:42 #37
Εγώ θα την κάνω σε 2 μήνες στο Ρίο. Στην πρώτη επίσκεψη ήμουν 126 κιλά και μου είπαν ότι αν τη μέρα της εισαγωγής έχω βάλει άλλα 10, θα πρέπει να γίνει ανοιχτά κι όχι λαπαροσκοπικά.
Ιδιαίτερο άγχος δεν έχω με τίποτα μέχρι στιγμής (αναίσθητη;!). Δε το σκέφτομαι καν. Έτσι πέρασε και ο ένας χρόνος αναμονής κι έτσι θα περάσουν κι αυτοί οι 2 μήνες. Ήρεμα και γρήγορα. Βλέπω το όλο θέμα σαν θεραπεία σε μια ασθένεια, κι έτσι δε σκέφτομαι τον πιθανό πόνο ή άλλες παρενέργειες. Νομίζω έχουμε αντέξει χειρότερα σ' αυτή τη ζωή κι αυτό δεν είναι τίποτα.
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, θα το γράψω σε άλλο ποστ, γιατί εδώ είναι άσχετο!
Κατερίνα, εύχομαι να πάνε όλα καλά, που θα πάνε! Να είσαι 100% ενημερωμένη για το τι σε περιμένει, να κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός και να έχεις ηρεμία και υπομονή. :wink2:
27-01-2012, 22:13 #38
Σε ευχαριστώ Λούνα! ώστε περίμενες 1 χρόνο ε? χαράστην υπομονή σου! έχω ξανακούσει ότι στο Ρίο έχει μεγάλη αναμονή αλλά επίσης ξέρω οτι είναι κ κορυφή σε αυτές τις επεμβάσεις!
Η αλήθεια είναι οτι με προβλημάτισεσ με αυτο που είπες για τα κιλά και για το ίσως την κάνουν ανοιχτά...δεν μου έχουν ποτέ αναφέρει κάτι τέτοιο....ελπίζω να μην βρεθώ προ εκπλήξεων!
Πιστεύω πως ενημερώθηκα αρκετα αλλά πάντα υπάρχει η αμφιβολία μήπως μου ξεφεύγει κάτι....οψόμεθα!
27-01-2012, 23:19 #39
Originally posted by katerina_iero
Η αλήθεια είναι οτι με προβλημάτισεσ με αυτο που είπες για τα κιλά και για το ίσως την κάνουν ανοιχτά...δεν μου έχουν ποτέ αναφέρει κάτι τέτοιο....ελπίζω να μην βρεθώ προ εκπλήξεων!
Βέβαια, μη σε τρομάζω. Αυτα οι γιατροί τα λένε για να είναι εντάξει με μας. Δε σημαίνει ότι γίνεται σε κάθε περίπτωση, κι αν γίνει, σίγουρα θα υπάρχει λόγος. Μίλα με το γιατρό σου γι' αυτό και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό, μην το ξεχνάς.
Η αναμονή στο Ρίο είναι παράδοση. Εγώ περίμενα και χειρότερα (πάνω από 1,5 χρόνο υπολόγιζα). Αλλά ο καιρός πέρασε γρήγορα. Ίσως κι επειδή δουλεύω συνέχεια; Τι να πω.
Πάντως δε φοβάμαι τίποτα, ούτε σκέφτομαι τίποτα, εκτός από ενδεχόμενες εκρήξεις πείνας μετά, στην περίπτωση του μπαιπας.
Μη τα σκέφτεσαι ούτε συ. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και να είσαι θετική, γιατί βοηθάει σε όλα.
28-01-2012, 03:13 #40
Κατερίνα μην ανησυχείς για κάτι πριν καν συμβεί. Και στην περίπτωση που δεν γίνει λαπαροσκοπικά η επέμβαση δεν είναι τόσο τρομερό. Εγώ επειδή είχα κάνει ήδη 2 χειρουργεία πριν και το 2ο ήταν περιτονίτιδα όπου έσπασε η σκωλικοειδίτιδα και μου μπουγάδιαζαν την κοιλιά 3 ώρες, ο γιατρός μου είπε ότι σίγουρα θα είχα πολλές συμφύσεις και ίσως χρειαζόταν να γίνει ανοιχτό χειρουργείο. Και τελικά το έκανε λαπαροσκοπικά!
28-01-2012, 04:12 #41
Originally posted by katerina_iero
Πιστεύω πως ενημερώθηκα αρκετα αλλά πάντα υπάρχει η αμφιβολία μήπως μου ξεφεύγει κάτι....οψόμεθα!
28-01-2012, 08:39 #42
Καλημερα.Κατερινα αφου μα ςειπε ο γιατρος λαπαροσκοπικα μην ανησυχεις..τωρα κοπελια για το Ριο οντως ειναι κ εκει κορυφη και η αναμονη ειναι οντως μεγαλη.Ειχα ψαχτει πριν καποια χρονια αλλα δεν ειχα παρει την αποφαση τοτε.Ολα θα πανε καλα..για ολους μας
28-01-2012, 18:24 #43
Linaki, monadikoula, tzinoula kai bigjasonouli ( χιχιιχιχ είδατε πόσο πολύ βιάζομαι να μικρύνω τα πάντα!!!!:smilegrin
σας ευχαριστώ! Και γω πιστευω πως θα γίνει λαπαροσκοπικά κ όλα θα ειναι οκ!
Η αλήθεια είναι πως τον γιατρο δεν τον έχω ρωτήσει και πολλά γιατί είναι πάντα βιαστικός!!!!!! έχω τόσες απορίες -ασήμαντες βέβαια-να του κάνω αλλά 2 φορές που τον είδα με άγχωσε τόσο η βιασύνη του που όταν με ρώτησε θες να μάθεις κάτι άλλο είπα όχι όλα οκ!Δεν θυμόμουν καμία απορία!!!!!!!
ε και εννοείται μόλις πάτησα το πόδι μου έξω από το νοσοκομείο έλεγα αχ δεν τον ρώτησα αυτό και αυτό και αυτό!χαχαχαχαχα Δεν πειράζει όμως έχω εσάς! Ο,τι λεπτομέρεια μείνει θα ρωτήσω τον ίδιο πριν το χειρουργείο!
:starhit::starhit::starhit::starhit: ανυπομονώωωωωωωωω!!!!:roll::roll:
29-01-2012, 01:36 #44
Μακάρι κορίτσια, γιατί κι εγώ θα ήθελα να γίνει λαπ. το δικό μου.
Κατερίνα, γράψτα σε ένα χαρτάκι και ρώτα τον!! Είναι δουλειά του να έχει χρόνο για τις απορίες σου. Μη το διαπραγματεύεσαι.
Όλα θα πάνε καλά για όλες μας. Καλή μας επιτυχία και με χαμόγελο. :smirk:
31-01-2012, 11:37 #45
Λοιπόν ...ακούστε να δείτε τι έχω πάθει και πείτε μου σας παρακαλω οτι δεν είμαι μόνο εγώ!
Από τότε που αποφάσισα να κάνω την επέμβαση το έριξα λίγο έξω με το φαγητό αλλά αυτό που μου συμβαίνει το τελευταίο μήνα - κυρίως από τοτε που πήρα εγκριση- είναι απερίγραπτο!!!!!:shocked2::shocked2::sh ocked2:
με έχει πιάσει βουλιμικό σοκ!!!!! Δεν σταματάω να τρώω! γλυκά αλμυρά ο,τι μπορείτε να φανταστείτε και όποτε μπορείτε να σκεφτείτε! Με έχει πιάσει ένα φοβερό συναίσθημα ότι δεν θα μπορώ να ξανα απολαύσω φαγητό! Ακόμα και αν δεν πεινάω τρώω για να χορτάσω όσο περισσότερες γευσεις μπορώ. Κάνω λες και δεν θα ξαναδω φαγητό στην ζωή μ!!!!
μέχρι και εγώ με έχω φοβηθεί!!!!!:spin::spin::spin::saint::saint ::saint:
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή