ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 64 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 950
    Senior Member
    και τους ειπα οτι μολις προχθες απολυσανε τον αντρα μου
    και φυσικα θα παρει το ΜΕΓΑΛΟ επιδομα ανεργειας αλλα οχι τωρα σε 2 μηνες μεχρι τοτε αντε ζησε
    αλλα μαλον η προισταμενη εχει να δει αντρα κατι χρονια
    (την αλλα φορα που πηγα δεν ηταν αυτη ηταν μια γλυκια κυρια αυτη η ξανθια φενετε ξυνη ετσι και αλιως )

Senior Member
    Καλλιόπη καλά έκανες και πήρες εξιτήριο, έφαγες το πακέτο των εξετάσεων και των αναβολών μην πληρώσεις και το λογαριασμό από πάνω! Εύχομαι να ξεμπερδέψεις την επόμενη εβδομάδα και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου.

Senior Member
    Καλησπέρα κι από εμένα.
    Καλλιόπη πολύ καλά έκανες. Και εμένα μου είπε η γραμματέας να την πάρω το πρωί τηλ, εάν δεν έχει απεργία αύριο θα πάω για τον προεγχειρητικό έλεγχο. ʼντε να δούμε τί θα γίνει, μία το ένα μία το άλλο και στο τέλος κοτσάρουν και μία απεργία και δένει το όλο σκηνικό . Τί να πω , εις αύριον τα νεότερα.

Senior Member
    καλημερα mary περιμενουμε νεα σου !

Senior Member
    ξερει κανεις να μου πει τι γινετε αν ληξει η εγκριση?

Senior Member
    καλημερα.Καλλιοπη μου απο οσο ξερω απο αλλα ατομα πας κ την ανανεωνεις παλι εκει που περασες απο επιτροπη.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Καλλιόπη αν έχεις έγκριση από το ικα πας και την ανανεώνεις,έχει όμως 3 μήνες περιθώριο δεν νομίζω να σου πάρει τόσο πολύ να χειρουργηθείς!από όσο βλέπω όσοι πάτε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο "ξεμπερδευεται" σχετικά γρήγορα

Senior Member
    μαλον δεν θα χρειαστει τελικα
    θα κανω την εξεταση την τριτη και θα παω αμασως τα αποτελεσματα στο ιπποκρατειο και μαλον τεταρτη θα μπω απο οτι μιλσα με την γραματεα απλα ανχωθηκα γιατι δεν εχω το πρωτοτυπο αλλα μου ειπε δεν χρειαζετε τα υλικα εχουν ετοιμαστει οποτε ολα οκ

Senior Member
    Καλημέρα. Καλλιόπη εμένα είχε λήξει 1,5 μήνα όταν χειρουργήθηκα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται να την ανανεώσω αλλά απ΄ότι φαίνεται θα προλάβεις να κάνεις την επέμβαση μέχρι τις 16 που λήγει η έγκρισή σου οπότε όλα καλά.

Senior Member
    καλημερα τζινα ναι δεν υπαρχει θεμα μαλλον γιατι με ρωτισε ποτε ληγει και ειπε οκ το πιο πιθανο ειναι σε μια βδομαδα να την εχω κανει
    α και εχθες που πηρα εξητηριο θελανε 30ε και τους ειπα 20 εχω τα θες και λεει οχι ελα αυριο ειπα φυσικα οτι κανω ξανα εισαγωγη σε λιγες μερες και λεει οκ τοτε ολα μαζι
    αλλα πιστευω να μη με βαλουνε παλι δε 2κλινο αλλα και να με βαλουν αλλο 3 μρες ακια αλλο 10

Senior Member
    οταν παω να σου στειλω u2u η πατισω οτιδηποτε στο προφιλ σου μου λεει μη αποδεκτο δεν καταλαβενω γιατι μονο σε σενα το κανει

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    βρε κορίτσια δεν κατάλαβα γιατί σας ζητάνε να πληρώσετε??εγώ χειρουργήθηκα με ικα,έμεινα 8 βράδια στο νοσοκομείο (παραμονή επέμβασης και άλλα 7 βράδια ) και ήμουν όλες τις ημέρες σε δίκλινο και δεν πλήρωσα τίποτα,ούτε για εξετάσεις αλλά ούτε για το δωμάτιο

Senior Member
    ναι και κανονικα αμα δεν εχεισ 3 κλινο και βαλεις τον ασθενη σε 2κλινο δεν πρεπει να χρεωθει αυτος αν δε το εχει ζητησει αλλα στο ιπποκρατειο εχουν δικους τους νομους
    υπογραφεις και ενα χαρτι που λεει οτι δεχεσε να πληρωσεις την διαφορα σε θεση αν το ζητησεις εσυ η το κρινει ο γιατρος εγω φυσικα δε το ζητησα αλλα αντε να βγαλεις ακρη

Senior Member
    aggeloydaki που την εκανες εσυ?

Senior Member
    Καλλιόπη κι εμένα το ίδιο μου βγάζει όταν πατάω το u2u για σένα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αφού με τους υπόλοιπους μπορώ να επικοινωνήσω κανονικά!
    Ιωάννα μου η ασφάλιση στο ΙΚΑ κι εμένα και της Καλλιόπης λέει ότι είναι γ' κατηγορίας και καλύπτει τρίκλινο δωμάτιο, οπότε στο Ιπποκράτειο που έχουν ως επί το πλείστον δίκλινα δωμάτια σου ζητάνε να πληρώσεις τη διαφορά δωματίου κι ας μην είναι δική σου υπαιτιότητα, γιατί από το ΙΚΑ πληρώνονται μόνο για τρίκλινο!

Page 31 of 64 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast