ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 64 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 950
    Senior Member
    Κατερίνα τα κιλά που έχασες μέχρι τώρα είναι πολύ καλά . Για σκέψου 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Μην βάζεις τέτοιες έννοιες στο μυαλό σου , απόλαυσε την διαδρομή "προς τα κάτω" , οργανισμός είναι αυτός , κολλάει για λίγο και είναι απολύτως φυσιολογικό , ρώτα και τον γιατρό σου θα σου το επιβεβαιώσει.
    Μα φυσικά να βρεθούμε για καφέ, εγώ θα έρθω αρκεί να είμαι καλά !!! Κανονίστε λεπτομέρειες και πείτε μου :thumbup:

Έβαλα και τικεράκι :starhit: καλό ε????

Senior Member
    Katerina_iero εύχομαι περαστικά στον μπαμπά σου. Δεν θέλω να ακούω χαζομαρούλες ότι είσαι κολλημένη στα 20 κιλά γιατί τόσα κιλά που έχασες σε ένα μήνα είναι super! Λόγω της απότομης απώλειας ο οργανισμός σου "κλειδώνει το λίπος" έτσι ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το σοκ της απότομης απώλειας κιλών και να επανέλθει στα φυσιολογικά του χωρίς να υποστεί ζημιές. Πολύ σύντομα θα αρχίσεις να χάνεις πάλι κιλά. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και καλές κατηφόρες.

Member
    Marymary περαστικά, σου εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα. Τελείωσες εσύ, άντε να δούμε πότε θα έρθει η σειρά μου.
    Κατερίνα περαστικά στον πατέρα σου, 20 κιλά σε ένα μήνα είναι απίστευτη απώλεια. Keep losing...!

Senior Member
    Originally posted by marymary
    Γλαύκη σε ευχαριστώ πολύ.

Ελπίζω η ιστορία μου να μην είναι κουραστική προς ανάγνωση . Ήθελα να είμαι όσο πιο περιγραφική γίνετε για τα μελλοντικά μανίκια.

Μπορείτε οι παλιότεροι να μου απαντήσετε σε αυτό που προανέφερα ??? Δηλαδή :
    Στις οδηγίες διατροφής που μου έδωσε για το σπίτι πέρνα από ζωμό κρέατος και λαχανικών περιελάμβανε και ζελέ χωρίς ζάχαρη, γιαούρτι 2% , γάλα 1,5% και φρουτοχυμούς σουρωμένους..... και ρωτώ τώρα, γίνετε να τα καταναλώσω αυτά ή λάθος κάνω στην ανάγνωση ???
    Δεν ειναι νωρίς για γάλα γιαούρτι ζελέ και χυμό, δεν πέφτουν βαριά ????????????
    καλησπερα.Marymary σιδερενια κ καλοσωρισες.οτι σου γραφει στις οδηγιες να το κανεις.εμενα ακομη κ τωρα το γιαουρτι μου ειναι λιγο καπως.μου εκανε εντυπωση για τις αντηπικτικες.εγω εκανα για 15 μερες εσενα γιατι 1 μηνα? τεσπα..ο γιατρος ξερει.

Senior Member
    κατερινακι μου περαστικα για τον μπαμπα σου σορυ δεν στο ειπα στο τηλ. περιμενω να βρεθουμε.κοριτσια θα βρεθουμε την ιδια μερα στο γιατρο με το κατερινακι.

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα !
    marymary να σου πρωτα πρωτα περαστικα και σιδερενια αλλα με τρομαξες λιγακι με οσα ειπες
    αλλα δεν πειραζει γιατι εγω εχω μελλον ακομη
    πηγα σημερα να κανω την εξεταση και δεν εκανα τιποτα
    ελειπε μια σφραγιδα απο το χαρτι του ικα
    οποτε αυριο θα παω για την σφραγιδα και βλεπουμε
    παντως οπος ειπα και στους δικους μου σταματισα να ανχωνομαι οποτε γινει και αν ληξει εληξε παμε για αλλα δεν μπορω αλλο αυτο το ανχος και το τρεξιμο
    απο τον αυγουστο που ξεκινησα να το ψαχνω φτασαμε μαρτη και εχει ο θεος
    παντως για καφεδακι ειμαι μεσα !
    αρκει να μπορω να ερθω

Senior Member
    Μαράκι κι εγώ για ένα μήνα έκανα τις αντιπηκτικές. Μάλλον ο γιατρός αποφασίζει για πόσο καιρό θα γίνουν οι ενέσεις ανάλογα με τον ασθενή.
    Καλλιόπη, τι να πω, η μακακία τους δεν έχει όρια! Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι γιατί δεν θα αλλάξει και τίποτα. Καλύτερα να είσαι ήρεμη και το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού πήρες την απόφαση να κάνεις την επέμβαση θα την κάνεις!

Senior Member
    Καλλιόπη άντε και εσύ με το καλό και σύντομα.
    Πρόθεσή μου ήταν να διηγηθώ την ιστορία μου και όχι να σε κάνω να σε τρομάξω, θέλω να παρουσιάζω τα πράγματα
    όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα , όπως άλλωστε θα ήθελα και εμένα να μου την παρουσιάζουν.
    Συγνώμη εάν ήμουν πολύ περιεκτική αλλά πιστεύω ότι γι΄αυτό εξιστορούμε την εμπειρία μας , ανάλογα με τον οργανισμό την ηλικία μας τον γιατρό μας και το ιατρικό μας ιστορικό ο καθένας βιώνει με καλύτερο ή ίσος δυσκολότερο τρόπο την επέμβαση.
    Η ιστορία αφορά εμένα και αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί σε όλους , να το ξεκαθαρίσω , όπως είπα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά και αντιμετωπίζει κάποια επέμβαση διαφορετικά (παίζει ρόλο και η ψυχολογική διάθεση)
    Καλλιόπη μου, να μην φοβάσαι τίποτα, μία απόφαση είναι και να την υποστηρίξεις μέχρι το τέλος, αξίζει . :thumbup:
    Σου εύχομαι τα καλύτερα .... (σε όλους βέβαια το εύχομαι)

Senior Member
    Όσο για τις αντιπηκτικές ενέσεις (εκτός του ότι είναι εντολή γιατρού ) πιστεύω (και χωρίς να είμαι γιατρός ), με το φτωχό μου το μυαλό ότι έχει να κάνει με τις εξετάσεις αίματος που μας κάνουν πριν την επέμβαση και ειδικότερα την εξέταση που λέει "ταχύτητα πήξης αίματος¨ άλλος χρειάζεται περισσότερες ενέσεις και άλλος λιγότερες.

Senior Member
    marymary ,αυτό ήταν τελικά ,σχεδόν ότι έκανες και εσύ έκανα και εγώ (εκτός από το σωληνάκι την μύτη ) ,εύχομαι καλές κατηφόρες ,σε ένα μήνα από σήμερα θα πετάς ,θα έχεις ξεφορτωθεί αρκετά κιλά και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος .

Senior Member
    marymary περαστικα, γρηγορη αναρρωση και καλες απωλειες!καλο ξεκινημα στη καινουρια σου ζωη

καλλιοπη ευχομαι και σε σενα να εχεις νεα οσο το δυνατον συντομοτερα.μπραβο που δεν σε παιρνει απο κατω, αφου εσυ το αποφασισες να το κανεις το χειρουργειο θα γινει ο κοσμος να χαλασει.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ παιδιά , καλές κατηφόρες σε όλους !!!
    Αύριο πάω για την πρώτη εξέταση αίματος στο νοσοκομείο και το απόγευμα θα βγάλω τα ράμματα .
    Εις αύριο τα νεότερα.

Senior Member
    Mαιρυυυυυ!!!! Καλως ηρθεεεες!!!!Ταχυτατη αναρωση σου ευχομαι!!!!!!!! Να χαθουν τα παλιοκιλα στο πι και φι!!!!! Ηθελα να ρωτησω,
    1.για ποσο καιρο σας παρακολουθει ο γιατρος μετα την επεμβαση? Πρεπει δηλαδη να ειστε Αθηνα οσες δεν ειστε απο εκει για ενα μηνα ας πουμε?
    2.Τις αντιπηκτικες που τις κανετε? Μονες σας τις κανετε?
    3.Επισης κατι ασχετο... Ξυριστηκατε ΠΑΝΤΟΥ πριν μπητε νοσοκομειο?
    Αχ θελω και εγω να την κανωωω!!!
    Και κατι τελευταιο...
    4. Ποσα εμ ελ στομαχι σας αφησαν???

Το καφεδακι για ποτε το λετε να γινεται???? Παιζει την αλλη εβδομαδα απο 20/3 να κατεβω και εγω Αθηνα!!!!!!!!!!! Θα χαρω τοοοοοσο πολυ να σας δω ολες!!!!!!!!!! :spin:

Senior Member
    -wow- σε ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα και εύχομαι το καλύτερο και για εσένα.

1. Θα σου το απαντήσουν καλύτερα οι παλιότερες αυτό, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως τώρα που βγήκα κάθε 2 μέρες θα κάνω εξέταση αίματος 5 φορές συνολικά.
    2. Μόνη μου τις κάνω, δεν είναι τίποτα, έχουν πολύ μικρή βελόνα και μου έδωσε οδηγίες ο φαρμακοποιός για το πως και που θα τις κάνω.
    3. Όχι δεν χρειάζεται
    4. Εμένα γύρω στα 100 ml .

Για καφέ θα μας ενημερώσει η Κατερίνα που και πότε όταν κατέβει στην Αθήνα.

Senior Member
    Καλλιόπη μου πώς πάει ??? Περιμένουμε νέα σου.

Page 35 of 64 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast