ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 64 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 950
    Senior Member
    Καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες marymary!!! Τι απάντηση περιμένεις από μένα;;; έχω κολλήσει εντελώς...

Senior Member
    Εάν θα μπεις αυτήν την εβδομάδα, έσυ δεν μου το είχες πει ότι είναι να μπεις αυτή την εβδομάδα ή δεν θυμάμαι καλά ?uzzled:uzzled:uzzled:

Senior Member
    Που να μπω, για χειρουργείο; Οχι, μάλλον μπερδεύτηκες με κάποιον άλλο, εγώ τα περισσότερα κιλά μου τα έχω χάσει πια...

Senior Member
    Α!!!! Sorry ...!!!

Senior Member
    Αχ ωραια γιατι εχω ενα θεμα με τις μεγαλες βελονες και ας εχω και πιρσινκς!!!! Ωραια στειλτε μου και εμενα να δω αν ειμαι Αθηνα να βγουμε ολοι μαζι!!!!!

Senior Member
    λοιπον τα νεα μου
    πηγα και εφτιαξα το χαρτι εκλεισα νεο ραντεβου για την εξεταση
    θα την κανω αυριο καλως εχοντων των πραγματων

και μετα βλεπουμε!

Senior Member
    Τι εξεταση Καλλιοπη μου? Εμενα ρε παιδια μου ζητησε να κανω υπεροχο ανω και κατω κοιλιας.... Δεν ηξερα οτι εχουμε 2 κοιλιες!! αχαχαχαχαχ!!! Να ρωτησω, τις εξετασεις αυτες τις κανεις σαν προεγχειρητικο η στις ζητησε ο γιατρος? Θα πρεπει να της δωσεις στο ραντεβου? Η πριν την εισαγωγη? Α!! Στειλε μου σε μηνυμα ποιον γιατρο εχεις!! Μπορει να εχουμε και τον ιδιο!!!!!

εγώ πάντως Παρασκευή είχα βγει από το νοσκοκομείο και Σάββατο βράδυ ταξιδεψα για το νησί! Τώρα ξαναρχομαι για τυπικο έλεγχο!

Για καφεδάκι είπαμε την Τετάρτη απόγευμα με την Μαρία.......θα ήταν τέλεια αν μαζευόμασταν και άλλοι!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!!!
    Καλλιόπη με το καλό τα αποτελέσματα, να ενημερώσεις και την γραμματέα, ξέρω ότι τις Παρασκευές χειρουργεί ο γιατρός μήπως και προλάβεις. Να την πάρεις σήμερα όταν τελειώσεις με την εξέταση να σου πει.
    -wow- αυτές τις εξετάσεις άνω κάτω κοιλίας κτλ τις κάνεις πριν τον προεγχειρητικό τον οποίο τον κάνεις με την εισαγωγή σου μία μέρα πριν την επέμβαση. Αυτή η εξέταση έδειξε σε εμένα ότι έχω πέτρες στην χολή και μου την έβγαλαν μαζί με την sleeve.
    Κατερίνα εάν την Τετάρτη δεν αισθάνομαι ακόμα κόπωση θα έρθω και εγώ, είμαι στο 10ήμερο των Υγρών τώρα και είμαι μεταξύ ζαλάδας και εξάντλησης , την Τρίτη με το καλό μπαίνω στο 2ο δεκαήμερο με τα αλεσμένα και πιστεύω τα πράγματα να πάνε καλύτερα .

Εχθές πήγα και στον γιατρό και μου έβγαλε τα ράμματα, όλα καλά μέχρι στιγμής, περιμένω τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές που έκανα εχθές. Του είπα και για το νερό ότι κατεβαίνει δύσκολα και του είπα ότι το βράζω πρώτα και μετά το κρυώνω και έτσι κατεβαίνει καλύτερα και πιο ευχάριστα, έτσι κάνουν και στα μωρά όταν ξεκινάνε να πίνουν νερό γιατί πέφτει βαρύ στο στομάχι και το άρεσε πολύ η ιδέα μου.

Χαμομήλι μου είπε κάνει να πιω αλλά τσάι δεν θυμάμαι να μου είπε.... κάνει να πιω τσάι τώρα που είμαι στο 1ο 10ήμερο με υγρά???

Senior Member
    mary mary καλημερα κουκλα μου.Τσαγακι κανει να πιεις ανετα κ αν θες μπορεις να βαλεις κ μιση κουταλια του γλυκου μελι μεσα. Οσο για το νερο δοκιμασε το κ παγωμενο.Θα δεις μεγαλη διαφορα απο το να καθεσαι να το βραζεις.Σου στελνω u2u.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ, παγωμένο το πίνω έτσι κι αλλιώς το νερό αλλά ήδη πρώτα βρασμένο κατεβαίνει πολύ καλύτερα.

Senior Member
    Originally posted by marymary
    Σε ευχαριστώ πολύ, παγωμένο το πίνω έτσι κι αλλιώς το νερό αλλά ήδη πρώτα βρασμένο κατεβαίνει πολύ καλύτερα.
    Παρακαλω..μην το ξαναπεις το
    " ευχαριστω"..σου απαντησα στο u2u

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα εκανα την εξεταση και ολα πηγαν οκ
    πηγα και στο ιπποκρατειο και βρηκα την γραμματεα και θελει να παρω
    παραταση στην εγκριση γιατι ληγει αυριο
    οποτε μαλον μεχρι την αλλα παρασκευη δεν βλεπω να εχω κανενα νεο !

Senior Member
    Καλλιόπη ΙΚΑ έχεις ? Εάν ναι , πες μου για να σου πω εγώ πως πέρασα αμέσως επιτροπή (την επόμενη μέρα)

Senior Member
    marymary εχω περασει απο επιτροπη απλα θελω μια σφραγιδα οτι περνει παραταση η εγκριση ναι ικα εχω και εγω μονη τα πηγα ευτυχως δουλευε ο αντρας μου κοντα και μαλον θα τα παει αυτος αυριο

Page 36 of 64 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast