ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 64 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 950
    Senior Member
    Originally posted by marymary
    Καλλιόπη ΙΚΑ έχεις ? Εάν ναι , πες μου για να σου πω εγώ πως πέρασα αμέσως επιτροπή (την επόμενη μέρα)
    Πως πέρασες αμέσως την επιτροπή???για πες μου και εμένα!!!:spin::spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by ada_gia_pada
    Καλλιόπη ΙΚΑ έχεις ? Εάν ναι , πες μου για να σου πω εγώ πως πέρασα αμέσως επιτροπή (την επόμενη μέρα)
    το βασικο ειναι να πας μονη σου τα χαρτια στην επιτροπη αν πανε μεσω ικα μπορει να κανουν και ενα μηνα !

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    Originally posted by ada_gia_pada
    το βασικο ειναι να πας μονη σου τα χαρτια στην επιτροπη αν πανε μεσω ικα μπορει να κανουν και ενα μηνα !
    ααααα αυτό το ήξερα κάτι άλλο που ψάχνω είναι που να κάνω γαστροσκόπηση με μέθη (ξέρω ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για να μου το γράψουν αλλά που τα γράφουν αυτά στα ιατρεία η στα γραφεία..γιατί είμαι πολύ άσχετη με ΙΚΑ.) και επίσης βιοψία για H.pylori.....τελικά έχει πολύ τρέξιμο όλο αυτό!!!! :sniffle:

Senior Member
    τη γραφεις στα ιατρεια του ικα λαι μετα πας καιτην κανεις οπου θες (αρκει να εχει συμβαση με τον εοπυ )
    εφω την εκανα σε ιατρειο χωρις μεθη αλλα ηταν πολυ καλος οχι οτι αν μου ελεγε για μεθη θα ελεγα οχι
    εκει μου πηρε και βιοψια αλλα αυτη την πληρωσα μονο κοιτα μην αργισεις γιατι περνουν ορισμενα ατομα πχ 10 την αβδομαδα και μεχρι ενα μηνα απο τη μερα που στο εγραψε
    αυτα απο οσο ξερω

Senior Member
    α ωραία σ'ευχαριστώ πολύ....τρέχω και δεν φτάνω για να τα προλάβω όλα....σήμερα θα πάω να κάνω κάτι εξετάσεις που θέλει ο γιατρός και στο ΙΚΑ για να γράψω τις εξετάσεις....απο δευτέρα τα υπόλοιπα!!!εσύ Καλλιόπη που θα χειρουργηθείς και πότε???

Senior Member
    στο ιπποκρατειο και εγω αλλα ποτε δε ξερω ακομη

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους, σήμερα πήγα για την 2η εξέταση μετά την επέμβαση , τα αποτελέσματα την Δευτέρα.
    Έκανα ένα γρομπαλάκι , σαν κοίλη κάτω από την τομή κοντά στο στέρνο και με εξέτασε , ανησύχησα πολύ , αλλά μου είπε ότι (αφού το πίεσε αρκετά και δεν πονούσα ) ότι είναι ένα αιματοματάκι από ράμμα. Θα το ξαναδεί πως πάει την άλλη εβδομάδα, αλλά μάλλον μέχρι τότε θα έχει φύγει από μόνο του.

Senior Member
    Marymary μην ανησυχείς, μάλλον αιμάτωμα είναι και θα το απορροφήσει ο οργανισμός σου. Δεν μας είπες για την πρώτη αιματολογική εξέταση, να υποθέσω ότι ήταν εντάξει;

Senior Member
    Γεια σου Τζίνα , πως πάει ?
    Έχεις δίκιο , ξέχασα, εχθές βγήκαν τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι είναι καλά
    ΛΕΥΚΑ 8000 CRP 30,
    ήταν η πρώτη εξέταση που έκανα μετά το νοσοκομείο και σήμερα η δεύτερη και μου είπε ότι κατεβαίνουν.

Senior Member
    Όλα καλά Marymary. Στις επόμενες εξετάσεις θα βλέπεις τη CRP να πέφτει κι άλλο. Αφού κατεβαίνουν οι τιμές όλα καλά. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Λοιπόν φίλοι μου από αύριο θα βρίσκομαι εις τας Αθήνας! Την Τετάρτη θα δω τον γιατρό και μετα θα βρεθώ για καφεδάκι με την Μοναδική και την ʼντα......όποιος άλλος θέλει ειναι ευπρόσδεκτος!!!!

Senior Member
    κατερινακι εχετε κανονισει που περιπου θα βρεθητε?
    αν ειναι καπου κοντα μου ισως καταφερω να σας δω !

θα βρεθούμε Τετάρτη απόγευμα εκεί κοντά στο Ιπποκράτειο, απέναντι στην οδο Τσόχας που είναι και το ιατρείο του γιατρού, κατα τις 5-5.30

Senior Member
    οκ αν τα καταφερω να ερθω θα παρω τηλ την μοναδικη

:wink1::roll:

Page 37 of 64 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast