ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 64 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 950
    Senior Member
    καλησπερα οι εξετασεις ηταν οι αιματολογικες που γινοντε πριν την επεμβαση
    τωρα οπως μπαινεις μια μερα πριν και τις κανεις εκει
    εγω επρεπε να τις κανω εξω και τις ξαναεκανα οταν μου κανανε εισαγωγη
    ναι μαιρη την πηρα την ανανεωση
    οχι ακομη δεν μιλισα με τη γραμματεα μαλον θα αφησω να περασει η βδομαδα να παρουμε ελενχουσ να δω το γιοκα μου στη παρελαση και μετα θα της πω οτι το εφτιαξα ασε που μειναμε και απο λεφτα οποτε αν με βαλουν παλι σε δικλινο σωθηκα
    οποτε και μια αναβολη απο μενα δε νομιζω πως ειναι κακο τοσες αναβολες πηρα απο τους αλλους !
    μαιρη εσυ εκανες υπερηχο οταν μπηκες?
    μη παω και μου ζητανε και υπερηχο μετα !

Senior Member
    Με την εισαγωγή έκανα καρδιογράφημα ακτινογραφία θώρακος και εξετάσεις αίματος.
    Πριν μπω είχα κάνει υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας (εκεί μου βρήκε ότι είχα πέτρες στην χολή και μου τις αφαίρεσε όταν έκανα τη slleve)
    και υπέρηχο γεν/ων οργάνων.
    Πάντως όταν την πάρεις πες της πρώτα τί εξετάσεις έχεις ήδη κάνει για να σου πει εάν χρειάζονται και άλλες , κάθε ασθενής είναι διαφορετικός.
    Βαθμούς στο δημοτικό θα πάρουμε αυτή την εβδομάδα ?? Δεν μου είπε τίποτα η κόρη μου. Εγώ νόμιζα πρίν το Πάσχα περίπου.
    Εάν μπορείς κάνε την επέμβαση αυτή την εβδομάδα για να ξεμπερδεύεις , μετά που ανοίγει ο καιρός θα θέλει βόλτες το παιδί σου , να έχουν περάσει και οι 2-3 πρώτες εβδομάδες της εξάντλησης .

Senior Member
    απο οτι μου ειπε ο δικος μου στις 23 τους ειπε η δασκαλα δεν στειλανε παντως κανενα χαρτι ακομη
    ναι θα της το πω γιατι δε θελω παλι τρεχαματα και αναβολες
    οσο για της βολτες που λες ειναι ενα μαυρο κομματι της ζωης μας δυστυχως ειναι σπανιες να μη σου πω ανυπαρκτες
    βλεπεις και η μεγαλη ειναι μεγαλη για να πηγαινει το μικρο βολτα
    απλα τωρα που δεν εχει δουλεια ο μπαμπας του βγαινουν για λιγο μαζι

Senior Member
    Εμάς δεν μας είπαν τίποτα ακόμα για βαθμούς. όπως και να ΄χει μην το αφήσεις πολύ , να τελειώνεις , να μην έχεις άλλες καθυστερήσεις, πχ απεργίες και τέτοια, και προπαντός να είμαστε μοντέλα το καλοκαίρι !!!! ΧΑ ΧΑ :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by monadiki1
    αντα καλημερα.Ναι εχουμε πει να βρεθουμε κ το θελω πολυ.με το που τελειωσω τον γιατρο θα ερθω να σας βρω γιατι με εχει στις 5 ραντεβου.φανταζομαι θα την πετυχω στο ιατρειο την κατερινα μιας κ θα παω λιγο νωριτερα στο ιατρειο.
    Ωραία...θα συννενοηθούμε με την Κατερίνα....για πλ.Μαβίλη μας κόβω!!!ή κάπου εκεί!!!

Senior Member
    Originally posted by marymary
    Καλησπέρα κορίτσια, απ΄ότι βλέπω όλα πάνε καλά , προχωράμε αργά αλλά σταθερά.
    Καλλιόπη που σε έφαγε το σύστημα και ada_gia_pada που σε μπέρδεψε εύχομαι αυτή την εβδομάδα να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά.
    Καλλιόπη την πήρες την ανανέωση απ΄οτι κατάλαβα , δρομολογήθηκες με την επέμβαση ?
    Σ'ευχαριστώ κ εγώ το ελπίζω...από αύριο ξεκινάει αγώνας δρόμου...για δούμε...

Senior Member
    Κορίτσια θα είμαι κι εγώ μαζί σας στον καφέ της Τετάρτης γιατί ανυπομονώ να δω τη Monadiki που έχω να τη δω από το χειρουργείο της και φυσικά να γνωρίσω κι εσάς. Καλλιόπη αν τα καταφέρεις να έρθεις κι εσύ θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά.

Senior Member
    Πολύ καλημέρα σε όλες !!!
    Το ΣΚ ήταν λίγο δύσκολο για εμένα πέραν από την αδυναμία και την κούραση που αισθάνομαι από την διατροφή που κάνω.
    Τ ο γρομπαλάκι στο ράμμα που σας είχα πει έσπασε με αποτέλεσμα να έχω αρκετό αίμα την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο το πρωί πήγα και με είδε στο νοσοκ. ο γιατρός ο οποίος το πίεσε αρκετά για να αποσυμφορηθεί . Μέχρι και εχθές το βράδυ έκανα αλλαγές στην γάζα που είχα και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα , δεν τρέχει παρά μόνο λίγο αίμα και το άφησα ανοιχτό για να επουλωθεί.
    Η εξέταση της Παρασκευής ήταν λίγο ανεβασμένη από 13 πήγε 22, αλλά μου είπε ότι πρέπει να είναι από το ράμμα που είχε μαζέψει αίμα και ξέσπασε, ο δείκτης αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και ανεβαίνει με το παραμικρό. Αύριο θα μάθω για τις σημερινές εξετάσεις αίματος που έκανα.
    Κατά τα άλλα όλα καλά πάνε μέρα με την μέρα, μπορώ και τρώω καλύτερα και αύριο μπαίνω στα ΑΛΕΣΜΕΝΑ (2o δεκαήμερο).
    Εάν έχετε κάποιο tip για τα ΑΛΕΣΜΕΝΑ (2o δεκαήμερο) παρακαλώ ενημερώστε με . Ο γιατρός μου είπε τις πρώτες μέρες μα αραιώνω περισσότερο το φαγητό για να μην μου πέσει βαρύ.

Θέλω και εγώ να έρθω για καφέ, ελπίζω να τα καταφέρω, γράψτε μου το σημείο συνάντησης και την ώρα.

Senior Member
    marymary περαστικα ναναι κ παλι καλα που εισαι Αθηνα κ πηγες κ σε ειδε.Σκεψου κ εγω που ειμαι Κορινθο..θα επρεπε να τρεχω.Χαιρομαι που εισαι καλυτερα.Χμμ..αλεσμενα..θα σου πω οτι μου ειχε πει κ η φιλτατη Τζινα..Εβραζα την κοτοσουπα κ το κοτπουλο επειδη γινοταν πολυ μαλακο το αλεθα στο στομα μου..τον τονο επισης...πολυ καλο μασημα..μα παρα πολυ καλο κ δεν με πειραζε..μοσχαρι αλεσμενο δεν ειχα φαει.την μπανανα επισης λιωνει στο στομα..αυτα..την πατατα λιωσιμο με το πιρουνι κ το καροτο..αυτα,.ταχα κανει μια μερα στο μπλεντερ κ αηδιασα παρα πολυ

Senior Member
    Marymary εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και θα χαρώ πολύ εάν καταφέρεις να έρθεις στη συνάντησή μας. Αν πας στο τόπικ sleeve επιμήκης γαστρεκτομή στη σελίδα 303 θα δεις μερικές προτάσεις για το τι και πως μπορείς να τρως τώρα που είσαι στα αλεσμένα.

Senior Member
    Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές και τς οδηγίες. Ελπίζω να έρθω για καφέ, περιμένω ώρα και μέρος να μου πείτε , στείλτε μνμα.

Senior Member
    Κοριτσιιααα!! Ερχομαι αυριο Ελλαδα και πολυ θελω να σας συναντησω!!! Απο οτι καταλαβα στις 5-5.30 απεναντι απο το Ιπποκρατειο!!! Να ρωτησω Κατερινα εσυ σε ξενοδοχειο θα μεινεις? Διοτι εγω μενω Κρητη και ψαχνω ξενοδοχειο οικονομικο, κοντα στο Ιπποκρατειο και δεν βρησκω!!
    Αν ξερετε σε κοριτσια στειλτε μου!!! Βρηκα μονο στην ομονοια, μακρυα και απο οτι καταλαβα μετα τις 9 δεν ειναι να κυκλοφορεις!!!! Α! πως λεγεται η καφετερεια? Και πειραζει να ειναι μαζι μου η αδερφη μου και μια φιλη? Επειδη θα παμε μια βολτα απο Ιπποκρατειο να δουμε τι παιζει, θα ειναι μαζι μου.

Senior Member
    wow να ερθεις δεν νομιζω κ το Κατερινακι να εχει προβλημα.Σλιβατες κ μελλοντικες ενωθειτε..χεχεε.Δεν με εχει παρει τηλ. η Κατερινα φανταζομαι θα την δω στον γιατρο μας κ μετα θα παρουμε τηλ. η καλλιοπη κ η mary mary εχουν το δικο μου.Αν το θελει κ καποια αλλη στειλτε μου u2u κ να σας το στειλω.φιλακια.

Senior Member
    Aν εχετε κανονισει να βγειτε μονο καποιες συγκεκριμενες μαζι και δεν θελετε αλλους ειναι οκ δεν εχω θεμα.. Νομιζα οτι αφορουσε ολο το φορουμ!! χαχαχαχα :crazy:

Senior Member
    για ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ειναι ο καφες καλε.

Page 39 of 64 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast