Results 46 to 60 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
31-01-2012, 11:53 #46
Κατερινα καλημερα.Δεν ξερω εμενα δεν μου συμβαινει.Τρωω γιατι ξερω οτι μετα θα αλλαξει τελειως η διατροφη μου αλλα οχι στη φαση βουλιμιας.Δεν κερω οι υπολοιποι πως το βιωσαν κ δεν ξερω αν θα με πιασει κ μενα οταν παρω την εγκριση.πιστευω πως οχι..κουραγιο θα περασει φανταζομαι
- 31-01-2012, 11:57 #47
γεια σου Κατερίνα και από εμένα, καλή επιτυχία στην επέμβαση σου! Μη νομίζεις ότι είσαι η μοναδική που της έχει συμβεί αυτή η μανία προεγχειρητικά! Μια βδομάδα πριν χειρουργηθώ, οργάνωσα με τα αδέρφια μου ένα τρελό μπάρμπεκιου και τσάκισα τα παϊδάκια, ούτε ξέρω πόσα έφαγα! Μη μιλησω για ότι σκ&%@φαγητό υπήρχε και δεν υπήρχε, ό,τι πιο ανθυγιεινό μπήκε στο στομάχι! Για μια βδομάδα όμως Κυρία! Έκανα τη δίαιτα με κρεας+σαλάτα που μου είχε πει ο γιατρός+διατροφόλόγος και έχασα και 2 κιλά περίπου, όπως λένε βοηθάει στο χειρουργείο να χαθεί απότομα κανα δίκιλο, τα βλέπει καλύτερα ο γιατρός τα πράγματα εκεί μέσα(δεν ειναι και πολύ επιστημονική εξήγηση αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είχε πει!)
Αν έχεις άλλες απορίες, εδώ είμαστε!
31-01-2012, 12:10 #48
πριν από λίγες μέρες νοσηλεύτηκα στο Ιπποκράτειο όπου και αφαίρεσα τη χολή η οποία ειχε κάνει πετρούλες λόγω της απότομης απώλειας βάρους, Αυτό επίσης είναι κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν σου, ένα ποσοστό χειρουργημένων κάνει πέτρες ατη χολή περίπου στο χρονο ή και νωρίτερα όπως έγινε με μένα και χρειάζεται αφαίρεση τη χολής. Εγινε λαπαροσκοπικά, έμεινα μονο μια μερα μεσα και τώρα αναρρώνω σπίτι μου μια χαρά.
Οι τακτικές διαφέρουν από γιατρό σε γιατρό. Ο δικός μου που επίσης χειρουργεί στο Ιπποκράτειο δεν βάζει λιβάιν στη μύτη μετά το χειρουργείο ενώ ο Λέανδρος ας πούμε που χειρουργεί και αυτός στο Ιπποκράτειο βάζει. Η παροχέτευση είναι ένα τίποτα, δεν με πόνεσε ποτέ και ήταν σαν να μην υπήρχε , ούτε όταν την αφαίρεσα δεν πόνεσε. Ούτε και εμένα , όπως και της Τζίνας, μου έδωσε αντιβίωση στο σπίτι, πράγμα όμως που το μετάνιωσα γιατί στις δέκα μέρες ανέβασα πυρετό με μικρόβιο στον πνευμονα που αναγκασε να ξανανοσηλευτώ. Να τα ρωτήσεις όλα το γιατρό σου και να μην ντρεπεσαι , άλλωστε θα επικοινωνεις μαζί του και μετά γιατί αυτό είναι το σημαντικό από εδώ και πέρα στη νέα σου ζώη, να ξέρεις που πας και να ολα ειναι οκ!
31-01-2012, 12:11 #49
Μοναδική, καλή επιτυχία και σε σένα! Εύχομαι τα καλύτερα!
01-02-2012, 23:48 #50
σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!:bigsmile:
τώρα που έχει πλησιασει τρομακτικά η επέμβαση με έχει πιάσει.....μμμμμ δεν ξέρω πως να το περιγραψω αλλά......κάνω σκέψεις......μήπως το μετανιώσω, μήπως πάθω κάτι, μήπως κάνω βλακεία που δεν θα μπορώ να ξαναφάω, μήπως κάτι δεν πάει καλά με την αναισθησία μήπως μήπως μήπως!!!!!!
Αλλά μετά επανέρχομαι στην τάξη...σκέφτομαι τα καλά που θα έρθουν και το πόσο κάλη και πιο ποιοτική ζωή θα έχω και ηρεμώ κάπως!!!!!
02-02-2012, 10:40 #51
κατερίνα, κάθε επέμβαση έχει τα ρίσκα της , και τη χολή σου να πας να αφαιρέσεις τα ίδια ρίσκα παίρνεις πάνω κάτω, αρκεί να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και να κράτας ψηλά το ηθικό σου για να τον διευκολύνεις και εκείνον στο έργο του!
Επίσης να σου πω ότι η σκέψη που κάνεις ότι δλδ "δε θα μπορέσεις να ξαναφας" αυτό είναι ο απόλυτος μύθος, την ίδια σκέψη έκανα και ε΄γω ακριβώς και με προβλημάτιζε πως δήθεν θα έχανα την απόλαυση από τη ζωή μου, εε στο λέω με το χέρι στην καρδιά: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Αν εξαιρέσεις τον πρώτο καιρό που δεν θα μπορεις να φας ο,τι θέλεις, μετά τρως τα πάντα, ό,τι λιγουρευτείς, απλά σε μικρή ποσότητα. Από προσωπική πείρα, σου λέω ότι έτσι το ευχαριστιέσαι περισσότερο!
02-02-2012, 12:49 #52
λες ε????? οκ!:starhit: θα σκέφτομαι μόνο τα φουστανάκια και τις υπέροχες ψηλές πλατφορμίτσες που θα φοράω το καλοκαιράκι!!!!!:spin::spin::spin:
02-02-2012, 12:58 #53
Εγώ πάλι αυτό εύχομαι. Να μη μπορέσω να ξαναφάω.
Κατερίνα να είσαι αισιόδοξη και να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Τίποτ' άλλο. :starhit:
02-02-2012, 13:11 #54
παιδια εγω παλι στον γιατρο που θα κανω την επεμβαση τον ιδιο με της κατερινας με εστειλαν εκει συστημενη.μΟΥ ειπαν οτι κανει πολυ καλυ δουλεια.τωρα θα δειξει
02-02-2012, 13:35 #55
Κατερίνα μου η Monahoiot (η Γιώτα δηλαδή) έχει απόλυτο δίκιο. Μετά το sleeve και περνώντας λίγος καιρός φυσικά, μπορείς να φας ότι θέλεις. Το γεγονός δε ότι τρως λίγο δεν σε ενοχλεί καθόλου γιατί χορταίνεις άρα δεν θα θες και η ίδια να φας παραπάνω. Π.χ. αν τώρα για να χορτάσεις θέλεις 2 χάμπουγκερ και 1 μερίδα πατάτες, μετά το sleeve θα τρως μισό χάμπουγκερ και 2-3 πατάτες και θα χορταίνεις. Εφόσον χορταίνεις λοιπόν δεν θα σε νοιάζει να φας παραπάνω.
02-02-2012, 15:36 #56
Τζινάκι μου έχεις απόλυτο δικιο! Ξέρω πως δεν θα έχω ανάγκη να φάω....αλλά άσχημο πράγμα βρε παιδί μου αυτά τα παιχνίδια του μυαλού!!!!!! :smirk:
02-02-2012, 20:48 #57
Μόλις ειδοποιήθηκα!!!!!!!! Δευτέρα πάω Ιπποκράτειο! Αν προλάβουν θα χειρουργηθώ τότε αλλιώς Τρίτη!!!!
Νιώθω λίγο περίεργα...και χαρά και άγχος και φόβο! ουφφφφφφφ:shocked2:
02-02-2012, 20:56 #58
Originally posted by katerina_iero
Μόλις ειδοποιήθηκα!!!!!!!! Δευτέρα πάω Ιπποκράτειο! Αν προλάβουν θα χειρουργηθώ τότε αλλιώς Τρίτη!!!!
Νιώθω λίγο περίεργα...και χαρά και άγχος και φόβο! ουφφφφφφφ:shocked2:
ʼν έμπαινες αύριο , θα σε γνώριζα αφού θα πάω να μου αφαιρέσουν τα ράμματα από την επέμβαση χολής που έκανα πριν μια βδομάδα! Δεν πειράζει όμως, θα μάθουμε τα νέα μόλις μπορέσεις να μας γράψεις την εμπειρία σου!
02-02-2012, 20:57 #59
Μπράβο Κατερίνα. Καλή επιτυχία και μη φοβάσαι κορίτσι μου θα πάνε όλα καλά. Το αργότερο την Παρασκευή θα είσαι πάλι στο σπιτάκι σου και θα μας λες τα νέα σου και τις εντυπώσεις σου. Μην ανησυχείς γιατί δεν είσαι μόνη σου. Έχεις όλους εμάς εδώ που είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Και οι γιατροί στο Ιπποκράτειο είναι αστέρια! Κι ας μη σε γνωρίζω, η σκέψη μου και η θετική ενέργειά μου θα είναι μαζί σου. :blush:
02-02-2012, 21:29 #60
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά Κατερίνα και να σε έχουμε σύντομα παλι κοντά μας. Καλή επιτυχία.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή