ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 64 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 616 to 630 of 950
    Senior Member
    Καλέ κάντε με και εμένα add στο fb , σας στέλνω u2u !!

Senior Member
    Σε ποιά Κατερίνα (ψευδόνυμο ?? ) να στείλω ????

Senior Member
    γεια σας!
    μια και μιλατε για f/b κατερινα σου εχω στειλει και εγω αιτημα φιλιας
    calliope g......
    οποια θελει να γινουμε φιλες ασ στειλει u2u
    εσενα μαρυ μαρυ σου στελνω εγω !

Senior Member
    Κορίτσια έστειλα σε όλες, αρκεί να κάνετε αποδοχή αιτήματος.
    Καλλιόπη οκ !
    Όποιος άλλος έχει fb ας μου στείλει u2u για να κάνω add !

Member
    Δυστυχώς δεν πρόλαβα να χειρουργηθώ σήμερα. Γινόταν πανικος, είχαν και έλειψη προσωπικου οπότε αναβλήθηκε μεχρι την τρίτη.
    Που θα πάει θα έρθει αυτή η ριμάδα η μέρα.

Senior Member
    grizzly δεν πειράζει, κάνε υπομονή μέχρι την Τρίτη, όλα θα πάνε καλά, δες το σαν ευκαιρία να φας ότι έχεις απωθημένο τώρα που μπορείς !

Senior Member
    Grizzly λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες και σωματικά και ψυχολογικά σήμερα και τελικά δεν χειρουργήθηκες. Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ και η Τρίτη δεν είναι μακριά. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά.

Χαιρετε!!!!! Τι μου κάνετε???? εγώ γυρισα σπιτάκι! Χάρηκα παρα πολύ που σας γνώρισα από κοντα! Ήσασταν όλες υπέροχες και πέρασα τέλεια! Πολύ γέλιο! μπράβο μας!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile : εχω μόνο μια φωτο μας και την έχω ανεβασει στο fb, μπορείτε να την κατεβάσετε απο κει αν όχι πειτε μ!

Σήμερα ξεκίνησα γυμναστηριο επισήμως!!!!! Μου εφτιαξε ο γυμναστής ενα πολύ ωραίο προγραμματακι με διάφορεσ ασκήσεις, βαράκια, κοιλιακους κ.λ.π.!!!!! Αχ θα αναστενάξουν οι παράλίες αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα Κατερίνα. Την είδα τη φωτογραφία μας και είναι πολύ ωραία, ευχαριστώ. Χαίρομαι που ξεκίνησες γυμναστήριο, μόνο να προσέχεις λίγο και να μην ζορίζεσαι με τους κοιλιακούς. Τον ρώτησες το γιατρό αν επιτρέπονται τώρα οι κοιλιακοί;

Senior Member
    Originally posted by monadiki1
    ada και κατερινα μου τωρα ειμαστε κ στο facebook φιλεναδες.τις φωτο που βγαλαμε στειλτε μου καλε
    Μαρία εγώ δεν έχω καμία φώτο...η Κατερίνα και η Ναταλία έχουν!!! :wink1:

Senior Member
    Originally posted by katerina_iero
    Χαιρετε!!!!! Τι μου κάνετε???? εγώ γυρισα σπιτάκι! Χάρηκα παρα πολύ που σας γνώρισα από κοντα! Ήσασταν όλες υπέροχες και πέρασα τέλεια! Πολύ γέλιο! μπράβο μας!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile : εχω μόνο μια φωτο μας και την έχω ανεβασει στο fb, μπορείτε να την κατεβάσετε απο κει αν όχι πειτε μ!

Σήμερα ξεκίνησα γυμναστηριο επισήμως!!!!! Μου εφτιαξε ο γυμναστής ενα πολύ ωραίο προγραμματακι με διάφορεσ ασκήσεις, βαράκια, κοιλιακους κ.λ.π.!!!!! Αχ θα αναστενάξουν οι παράλίες αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!!
    Κ εγώ χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και όντως περάσαμε πολύ ωραία...όσο για την φώτο δεν θα σχολιάσω γιατί έχω βγεί ένα χάλι...σαν θείτσα!!!!!

Senior Member
    Καλημερα κ απο μενα.Μολις ειδα την φωτο.Απαιχτο μανικακι.χεχεχεχε.Κ εγω περασα πολυ ομορφα κ χαρηκα που σας γνωρισα.Αντα μια χαρα εισαι βρε.

Senior Member
    Κατερίνα ωραία η φωτό που ανέβασες , βάλε όμως και τα ονόματα εμείς που δεν ξέρουμε ποιά είναι ποιά ????

Senior Member
    Κορίτσια μπορείτε να μου απαντήσετε σε αυτό εδώ το post που έβαλα εχθές

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3962&page=317

ήτοι :
    Subject: SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή)
    posted on 23/3/12 στις 15:47
    Κορίτσια σήμερα έκανα την τελευταία προγραμματισμένη εξέταση αίματος, τα αποτελέσματα θα τα μάθω την Δευτέρα, άλλο όμως με προβληματίζει , ενώ τα λευκά μου σε όλες τις εξετάσεις μέχρι τώρα είναι 8000 με 9000 και δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εντούτοις οι CRP έιναι κολλημένες στο 30 με 32. Εσείς είχατε τέτοιο θέμα ? Λέτε να μου συμβαίνει κάτι και να μην το ξέρω ? Μου είπε να καλέσω την Δευτέρα να δούμε πως πήγε και η σημερινή και βλέπουμε. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα , και τρώω χωρίς πρόβλημα (αλεσμένα) και μιά χαρά αισθάνομαι γενικά.

Senior Member
    Καλημέρα. Ada άσε τις χαζομάρες γιατί είσαι μία κούκλα! Marymary σου έστειλα u2u με την επεξήγηση της φωτογραφίας μας.

Page 42 of 64 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast