ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 64 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 950
    Senior Member
    marymary καλησπερα.τωρα γραφω γιατι σημερα μου εβαλαν ενδοφλεβια σιδηρο για ενα τριωρο.Λοιπον.εμενα στην δευτερη αιμοληψια ειχαν πεσει κ τα λευκα κ η CRP. Μονο στην τελευταια αιμοληψια ανεβηκε λιγο η crp αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι η καμμια ιωση θα περασω η κανα δοντι γιατι τα λευκα ηταν κατω.Μην ανησυχεις οτι κ αν ειναι θα σου πει.πιστευω οτι κ το γρομπαλακι που σου εκανε το ραμμα το εβλεπε σαν πληγη ο οργανισμος κ για αυτο ισως ηταν ανεβασμενες,ολα καλα θα πανε

Senior Member
    Μακάρι μοναδική να ε΄ναι όλα καλά, γιατί εμένα τα λευκά είναι οκ ενώ η crp είναι στα ίδια επίπεδα από 30 έως 32. Θα δω και την Δευτέρα τις απαντήσεις για την τελευταία αιμοληψία της Παρασκευής και θα δω τί θα μου πει και ο γιατρός . Εσύ απ΄ότι βλέπω τα πας πολύ καλά. Αλήθεια , για την ενδοφλέβια του σιδήρου μου έχει πει και ο γιατρός αλλά κρατάει 3 ώρες για να στην κάνουν, κάτι σαν μετάγγιση είναι ? Sorry που μπορεί να σου φανεί χαζή η ερώτησή μου αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται ?

Senior Member
    marymary μου εβαλαν ορο κ ειμουν ξαπλα για 3 ωρες μονο που ποναγα γιατι η φλεβα μου ειναι κουρασμενη κ εχω μια κ μοναδικη για να παιρνουν αιμα.αυτο τιποτα αλλο

Senior Member
    Αχ και εμένα με βλέπω να το κάνω και έχω και εγώ μία και μοναδική φλέβα όπως και εσύ. Για πόσες ημέρες σου είπε ότι σε καλύπτει ?

Senior Member
    κοριτσια εμεις πως θα τη δουμε τη φωτο σας?

Senior Member
    marymary δεν το εκανα στο ιπποκρατειο καλη μου.το εκανα εδω στην κορινθο σε εναν δικο μου γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι μου εβαλε 2 φιαλιδια σιδηρο αντι για ενα.δεν ρωτησα για ποσο με καλυπτει.στις 17 μαιου 3 μηνες χειρουργειο δηλ. θα ξανακανω εξετασεις που θα εχουν κ το σιδηρο κ θα δουμε.

υπαρχει τροπος να αανεβασω εδω την φωτο μας?

Senior Member
    Καλησπέρα Κατερίνα. Η Eleni την είδε τη φωτό μας στο facebook. Καλύτερα να μην την ανεβάσεις εδώ γιατί στο fb τη βλέπουν όσοι θέλουμε να την δουν, οι φίλοι μας δηλαδή.

no problem tzinaki m!:thumbup:

Member
    Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε? Αύριο θα πάω πάλι στο νοσοκομείο και ελπίζω αυτή την φορά να χειρουργηθώ. Ευτυχώς άγχος προς το παρών δεν έχω. Ιντερνετ δεν θα έχω οπότε θα τα πουμε οταν με το καλό βγώ έξω.

Senior Member
    Με το καλό αύριο, όλα θα πάνε καλά , θα δεις ! Περιμένουμε νέα σου.

Senior Member
    Grizzly καλή επιτυχία σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά αύριο. Εύχομαι να αναρρώσεις και να γυρίσεις στο σπιτάκι σου γρήγορα κι εμείς εδώ θα είμαστε να μας πεις τα σλιβονέα σου. Με το καλό.

Senior Member
    καλη επιτυχια grizzly

Senior Member
    grizzly Καλή επιτυχία και να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!!!

Senior Member
    grizzly καλη επιτυχια κ ολα να πανε καλα σου ευχομαι

Page 43 of 64 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast