Results 661 to 675 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
28-03-2012, 19:19 #661
Καλλιόπη εάν παίρνεις κάποια αγωγή θα σε ρωτήσει έτσι κι αλλιώς ο αναισθησιολόγος γιατί πρέπει να γνωρίζει για την αναισθησία, να του πεις και θα σε συμβουλεύσει τι πρέπει να κάνεις
- 28-03-2012, 20:16 #662
θα παρω ακομη και τη σημερινη απλα θα χασω 2 μερες
ο γιατρος μου ειπε ολο το κουτι και εγω πηρα μια βδομαδα αντι για 10 μερες
δε νομιζω να εχει προβλημα
28-03-2012, 22:08 #663
Καλλιόπη με το καλό να κάνεις την επέμβαση και να γυρίσεις πάλι να τα πούμε .
28-03-2012, 22:24 #664
Καλησπέρα Blazen. Βλέπω ότι έκλεισες 2 μήνες σλιβάτος και η απώλειά σου είναι τέλεια. Πως τα πας με το φαγητό, έχεις δυσανεξίες; Τώρα τρως κανονικά ή είσαι στη μαλακή τροφή;
28-03-2012, 23:04 #665
καλλιοπη καλη επιτυχια και απο μενα, να πανε ολα καλα και να αρχισεις να βλεπεις τη ζυγαρια να παιρνει την κατιουσα
29-03-2012, 04:31 #666
Kαλημέρα και απο μένα,ήθελα καιρό να γράψω εδώ αλλα έτρεχα με το πανεπιστημιο και δεν είχα καθόλου χρονο...
Λοιπόν ονομάζομαι ʼννα είμαι 20 χρονών,.159 ύψος και 108 ολάκερα κιλά..Την Παρασκευή υποτίθεται πως θα έμπαινα για sleeve στο Τζάνειο,αλλά το απόγευμα με ενημέρωσε ο γιατρός μου οτι έχουν επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι και οι νοσοκόμοι γιατί δεν πληρώνονται και θα γίνουν μόνο τα πολύ σοβαρά χειρουργεία με αναβολή των υπολοίπων που δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν...
Μετά από την ταλαιπωρία της επιτροπής,την 2μηνη αναμονή,τη συλλογή όλων των εξετάσεων και γενικά όλο το τρέξιμο που έχω τραβήξει,τώρα δεν ξέρω καν πότε θα χειρουργηθώ...
Καλλιόπη καλή αρχή εύχομαι,είσαι πολύ τυχερή που ξεκινάς!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Κατερίνα συγχαρητήρια για την απώλεια σου και εύχομαι και εις κατώτερα...Και σε σένα μοναδική πολλά πολλά μπράβο...
Mε τους υπόλοιπους τα έχουμε ξανά πει..
Η wow είναι Αθήνα??έχει κανονίσει επέμβαση??Δεν έχω προλάβει να διαβάσω γιαυτο ρωτάω...
ps.Θα αλλάξω το όνομα μου και θα το κάνω gkantemo20:sniff:
29-03-2012, 12:21 #667
Anna20 απ'ότι έμαθα η Wow χειρουργήθηκε σήμερα και τώρα αναρρώνει. 'Οταν με το καλό γυρίσει στο σπιτάκι της θα μας γράψει τα νέα της.
29-03-2012, 15:16 #668
Καλησπέρα παιδιά τη κάνετε?
Μόλις επέστρεψα απο το νοσοκομείο όλα πήγαν καλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Θα γράψω αναλυτικότερα την εμπειρία μου το απογευματάκι που θα είμαι καλύτερα.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και την υποστήριξή σας.
29-03-2012, 15:24 #669
γεια σου φρεσκομανικωμενε grizzly, xαιρομαι που πηγαν ολα καλα, καλη αναρρωση και καλες κατηφορες
29-03-2012, 15:28 #670
Originally posted by Anna20
Kαλημέρα και απο μένα,ήθελα καιρό να γράψω εδώ αλλα έτρεχα με το πανεπιστημιο και δεν είχα καθόλου χρονο...
Λοιπόν ονομάζομαι ʼννα είμαι 20 χρονών,.159 ύψος και 108 ολάκερα κιλά..Την Παρασκευή υποτίθεται πως θα έμπαινα για sleeve στο Τζάνειο,αλλά το απόγευμα με ενημέρωσε ο γιατρός μου οτι έχουν επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι και οι νοσοκόμοι γιατί δεν πληρώνονται και θα γίνουν μόνο τα πολύ σοβαρά χειρουργεία με αναβολή των υπολοίπων που δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν...
Μετά από την ταλαιπωρία της επιτροπής,την 2μηνη αναμονή,τη συλλογή όλων των εξετάσεων και γενικά όλο το τρέξιμο που έχω τραβήξει,τώρα δεν ξέρω καν πότε θα χειρουργηθώ...
Καλλιόπη καλή αρχή εύχομαι,είσαι πολύ τυχερή που ξεκινάς!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Κατερίνα συγχαρητήρια για την απώλεια σου και εύχομαι και εις κατώτερα...Και σε σένα μοναδική πολλά πολλά μπράβο...
Mε τους υπόλοιπους τα έχουμε ξανά πει..
Η wow είναι Αθήνα??έχει κανονίσει επέμβαση??Δεν έχω προλάβει να διαβάσω γιαυτο ρωτάω...
ps.Θα αλλάξω το όνομα μου και θα το κάνω gkantemo20:sniff:
29-03-2012, 16:13 #671
Grizzly καλώς ήρθες πάλι κοντά μας και καλή ανάρρωση. Δε σε περίμενα ακόμα γιατί υπολόγιζα ότι θα έπαιρνες αύριο εξιτήριο και πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και είσαι στο σπίτι σου τώρα. Όταν μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου. Καλή αρχή στη νέα σου ζωή.
29-03-2012, 16:25 #672
εδω και εγω!!
λοιπον τελικα πηρα το οκ απο τον αλ
και θα μπω αυριο το πρωι γυρω στις 9 ειπε αλλα βαζω 10
να ειμαι καλυμενη !
Anna20 εγω να δεις αναβολες τωρα μολις γλυτωσα την τριτη η τεταρτη δεν ξερω εχασα το μετρημα πια!
29-03-2012, 20:48 #673
καλλιοπη ολα καλα να πανε..να μην πας στις 10 να πας την ωρα που σου ειπε.Ακουσε με κ μενα..καλη επιτυχια παντως.γερα κ δυνατα.γκριζλυ καλως ορισες περαστικα καλη αναρρωση,σιδερενιος.
29-03-2012, 21:06 #674
monadiki1 δεν μου ειπε 9 ειπε να ειμαι εκει 7.30 τωρα γιατι τοσο νωρις δεν ξερω απλα θα παω
εγω λεω 10 για να μην περναει η ωρα και ανχονομαι !
30-03-2012, 09:48 #675
Καλημέρα σε όλους.
Μόλις έκανα την πρωτη αιμοληψία τα αποτελέσματα μάλλον το απόγευμα.
Λοιπόν να σας πώ και γω με λίγα λόγια τα όσα πέρασα.
Την τρίτη το πρώι ήταν προγραμματισμένο το χειρουργείο και κατα της 9 ηρθαν και με πήραν.
Πλακώσαν οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες μου βαλανε ολα τα απαραίτητα και το μασκάκι της ααισθησίας και τέλος δεν θυμάμαι τίποτα. Μέτα την επέμβαση ήμουν σε ένα θάλαμο μέχρι να συνέλθω λιγάκι. Πονούσα λιγακι αλλα μου είχαν βάλει το παυσίπονο με το κουμπάκι και τσουπ κάθε λίγο και λιγάκι το πατούσα (προσοχή με το παυσίπονο οταν το πατάς συνέχεια σου προκαλεί τάση για εμέτο). Μόλις συνηλθα με πήγαν στο δωμάτιο μου κατα της 10:30. Μετά απο κάνα τετάωρο περπάτισα λιγο. Έτσι κυλισε η υπόλιπη μέρα με λίγο πόνο. Το σωληνάκη στην μύτη δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα λιγο μόνο όταν κατάπινα το ενιώθα στον λαιμό μου.
Το βράδυ ήταν λίγο άσχημο γιατί έκανα 2 φορες εμετό και πονούσα λίγο παραπάνω αλλα μου είπαν ότι ήταν αναμενόμενο. Είναι αντίδραση του οργανισμού μετά το χειρουργίο.Την επόμενη μέρα όλα ήταν καλύτερα μου έβγαλαν το σωληνάκι απο την μύτη και ανακουφίστικα ο πόνος αρχισε να υποχωρεί ολοένα και περισσότερο. Επιτέλους κοιμήθικα το βράδυ ωραία χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρωί της πέμπτης λοιπόν ήρθε ο γιατρός με είδε και μου έδωσε το οκ για να πάρω εξιτήριο. Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα να βγώ τόσο σύντομα. Αυτά τα ολίγα απο εμένα.
Τώρα είμαι σπιτάκι μου. Έχω ακόμα αυτό το σφιξιμό στο στομάχι αλλα δεν νομίζω να είναι κάτι συμαντικό.
Εγώ rozeta δεν έκανα sleeve. Έκανα mini by pass, το είχα πει και παλιότερα αυτό.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία