ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 64 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 676 to 690 of 950
    Senior Member
    σιδερενιος grizzzly.

Senior Member
    Καλημέρα. Grizzly χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και σου εύχομαι καλή ανάρρωση. Θυμάμαι που μας είχες πει ότι ο γιατρός σου σύστησε να κάνεις sleeve με μικρή παράκαμψη που είναι πιο νέα και εξελιγμένη μέθοδος, τελικά αυτό έκανες; Στην αρχή οι τιμές στις αιματολογικές εξετάσεις είναι ανεβασμένες και σιγά σιγά πέφτουν, οπότε μην ανησυχήσεις μόλις τις δεις. Καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σου ζωή.

Member
    Tζινα ποιο πολυ θα το έλεγα μικρο μπαιμπας. Το "μεγαλο" στομαχι δεν μου το έβγαλαν και μου έκαναν μικρότερη παράκαμψη του εντέρου.
    Αποτέλεσμα ειναι οτι εκτος του περιορισμού της χωριτικότητας του στομαχιου εχω και μια μικρή δυσαπορόφηση αλλα όχι τόση ωστε να μου δημιουργει πρόβλημα απο ελλειψη βυταμινών η διάριες και όλα τα άλλα που έχει το κανονικό μπαιμπας.

Τις εξετάσεις θα τις πάρω το βράδυ μεχρι τότε στην αναμονη.

Να ευχυθούμε στην Καλλιόπη καλή επιτυχία σήμερα.

Senior Member
    Grizzly καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες σου εύχομαι.
    Καλλιόπη μου καλή σου επιτυχία και να έρθεις γρήγορα κοντά μας.

Senior Member
    σιδερένιος grizzzly ,καλές κατηφόρες !!!!

Καλλιόπη εύχομαι να πήγαν ολα τέλεια,καλή ανάρρωση τώρα!!!!!!!!καλές κατηφορίτσες!!!!
    Grizzly καλή αρχή εύχομαι και κυρίως καλές κατηφοριές και σε σένα!!!!!

Τελικά το ονοματάκι δεν το αλλάζω γιατί μάλλον ο Θεούλης άκουσε το κλάμα μου και αποφάσισε να την κάνω!!!!!
    Γιούπι!!!Την Δευτέρα κάνω εισαγωγή και την Τρίτη το πολυπόθητο πλέον χειρουργείο!!!!!Πάλι καλά που είναι καλός
    ο γιατρός μου και ζήτησε να κάνει και αυτήν την επέμβαση για Τρίτη αλλιώς ακόμα θα έκλαιγα!!!!
    Αν και χαρούμενη νιώθω λίγο περίεργα,μάλλον φταίει ο φόβος μου:P
    Την κυριακή ενεργοποιώ και το τικεράκι μου!!!

Senior Member
    Γεια σαααααςςςςς.....Κατερίνα εσένα σε έχω βάλει ήδη στο μάτι να ξέρεις!!!! :PPP
    grizzly σιδερένιος και αδυνατισμένος εύχομαι!

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω...για να να κάνεις την γαστροσκόπηση πρέπει να είσαι νηστικός????καφεδάκι επιτρέπεται?????
    για φωτίστε με λίγο!!!!

ʼντα να με προσέχεις γιατί είμαι καλό κοριτσάκι....και ας τρωω σαν σπουργιτάκι! :lol: τι σου έκανα καλέ κ με έβαλες στο μάτι?

Κόριτσια η κρέμα που σας συστησα τις προάλλες κάνει δουλειά!!! Επίσης, τουλάχιστον εμένα με βοηθά παρα παρα παρά πολύ η άσκηση!!!!

Καλές κατηφόρες στα καινούργια μανικάκια μας!!!!!

αααα όσο αφορά την γαστροσκόπηση πρέπει να είσαι νηστική ʼντα ...ούτε καφεδάκι εννοειται!!!!

Senior Member
    αντα μου ρωτα τον γιατρο γιατι εγω την εκανα μεσημερι κ μου ειχε πει 3 ωρες πριν ουτε νερο.

Senior Member
    Anna20 καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Σε περιμένουμε να έρθεις πάλι στην παρέα μας και να μας πεις τα σλιβονέα σου. Με το καλό.

Senior Member
    αννα20 τελικα απο γκαντεμο20 μας προεκυψες τυχερουλα20.ολα καλα να πανε την τριτη, καλη επιτυχια

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!δεν το πιστεύω οτι πλησιάζει η μέρα!!!:smilegrin:
    Πως περνάνε οι μέρες στο νοσοκομείο τώρα σκέφτομαι,αλλά δεν με νοιάζει και πολύ,ας πάνε όλα και όλα τα
    υπόλοιπα είναι βλακείες!!!!!!

Member
    Καλημέρα παιδια.
    Έχουμε κάνα νέο απο την Καλλιόπη?

Οι εξετάσεις που έκανα εδειξαν 10700 τα λευκά και 29,6 την CRP.
    Πήρα τηλ και μου ειπε οτι είναι οκ.

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα. Grizzly στις επόμενες εξετάσεις σου οι τιμές θα είναι κι άλλο πεσμένες, όλα καλά. Βλέπω ότι το τρένο σου έχει στο φουλ τις μηχανές και πάει σφαιράτο! Μπράβο για την απώλειά σου. Η Καλλιόπη είναι καλά, σηκώθηκε κιόλας από την πρώτη μέρα και περπάτησε, την ενοχλεί λίγο το στομάχι της, αλλά αναρρώνει καλά και αύριο θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Page 46 of 64 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast