Results 751 to 765 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
05-04-2012, 18:40 #751
Κοριτσια δεν μου λετε εσας οι εξετάσεις σας τι τιμές δειχνουν?
- 05-04-2012, 18:49 #752
εγω δεν ξερω δεν εχω παρει καμια τις εκανα στο ιππο
αυριο 8α κανω την πρωτη εκτος
05-04-2012, 19:04 #753
Εμενα τα λευκα ηταν 9000 κατι και το crb 36,2... Αλλα μου ειπε ο Αλμπ οτι θα κατεβαινει σταδιακα!! Ρε παιδια ενα απο τα ραμματα φαινεται λες και δεν εχει κλεισει καλα...
τι να κανω;; Θα εφησει σιγουρα σημαδι... Υπαρχει τιποτα αν βαλω πανω να μην αφησει μεγαλο σημαδι; Ο γιατρος μου ειπε μια κρεμα απο σαλιγγαρι αλλα την ξεχασα! Την ξερει κανεις σας;;Εσενα ποσο ειναι οι τιμες της αιματολογικης σου;
05-04-2012, 22:08 #754
Originally posted by -wow-
Εμενα τα λευκα ηταν 9000 κατι και το crb 36,2... Αλλα μου ειπε ο Αλμπ οτι θα κατεβαινει σταδιακα!! Ρε παιδια ενα απο τα ραμματα φαινεται λες και δεν εχει κλεισει καλα...τι να κανω;; Θα εφησει σιγουρα σημαδι... Υπαρχει τιποτα αν βαλω πανω να μην αφησει μεγαλο σημαδι; Ο γιατρος μου ειπε μια κρεμα απο σαλιγγαρι αλλα την ξεχασα! Την ξερει κανεις σας;;Εσενα ποσο ειναι οι τιμες της αιματολογικης σου;
http://www.pharmacyline.gr/product_i...oducts_id=2228
Αλλιώς Γκουκλαρισε εδώ
05-04-2012, 22:52 #755
Αχ ναι blazen αυτο ειναι σε ευχαριστω!!!! Ξερουμε μετα απο ποσο καιρο μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε;;
05-04-2012, 23:35 #756
αντε να σας πω και εγω την ιστορια μου με την επεμβαση !
λοιπον αφου πηγα τη παρασκευη στο ιπποκρατειο και μπηκα για επεμβαση αποφασισμενη και χωρις φοβο με βαλανε στο χειρουργειο οσο περιμενα για την ναρκωση φερανε διπλα μου την προηγουμενη επεμβαση και αρχισανε να της φωναζουνε ξυπνα ξυπνα μη ανοιξε τα ματια μη κοιμασε ξυπνα χαστουκακια τσιμπιματα αλλα τιποτα ανοιγε τα ματια και τα εκλεινε ενας χαμος αρχισα λιγο να φοβαμαι αλλα λεω οκ δεν συμβαινει σε ολους . μπηκαμε λοιπον στο χειρουργειο αφου ξυπνησε η ειρηνη καιαρχισαν να με ναρκωνουν και ακουω το γιατρο να λεει χωρις καλτσες τη φερατε ? δεν εχω λεει η νοσοκομα δεν με νοιαζει να βρεις εχει προβλημα φλεβιτη και μετα κοιμηθηκα
ξυπνισα αρκετα γρηγορα και καλα
ενιωθα καποιο πονο και μια ενοχληση απο τα σωληνακια
με βαλανε μαζι με την ειρηνη σε ενα δωματιο στον 4 γιατι εχει χαλασει το ανσανσερ αφου περασε η ωρα και σηκωθηκα ολα καλα περπατισα κλπ ηθελα να κοιμηθω
αλλα η ειρηνη ειχε προβλημα απνοιας και με τα σωλινακια εκανε σαν κομπρεσερ συνεχως τελικα καποια στιγμη ερχετε η νοσοκομα και αφου μας εδωσε φαρμακα κλπ σβυνει τα φωτα κλεινει τη πορτα και λεει θα ειμαι στο 5ο αν θελετε κατι γιατι εδω ο οροφος ειναι αδειος !!!
αποτελεσμα με την ειρηνη να μαρσαρει συνεχως δεν εκλεισα ματι και η ενοχληση απο το σωληνακι ηρθε και εδεσε με ενα φοβερο μο στα ποδια μου
το πρωι οταν ηρθε παλι η νοσοκομα της το ειπα οτι ποναω απο το βραδυ που μου εκανε την ενεση και λεει δεν εχει σχεση
τιποτα αλλο αυπνη και με τουσ πονουσ μου αρχισα να κλαιω ηρθε μια φιλη τησ ειρηνης και λεει ποναει γιατι ειναι ολο γραμμες το ποδι σου
μου ειχαν βαλει πολυ μικρες καλτσες και ειχαν σφηξει τοσο πολυ που μεχρι που βγηκα ειχα σημαδια ασε που εκλαιγα μεχρι να μπορεσουν να μου τισ βγαλουν μετα πηρα το ανσασνερ το μικρο πηγα στον 5ο βρηκα την wow ηρθε και η ειρηνη μετα και ολα ηταν τελεια οσο μειναμε εκει!
05-04-2012, 23:40 #757
α ξεχασα οπος παντα ειχα προβλημα με τα χαρτια μου!!
με ειχαν δηλωσει σε δικλινο ενω ειχ τρικλινο και το εξητηριο ειχα αλλες ημερομινιες και ηταν διορθομενο οποτε ετρεχα πανω κατω να δω τι θα γινει και στο τελος μου λενε ελα αυριο να το παρεις τελικα πηγα τεταρη
αλλα με ανχος και ενοια γαιτι στο χαρτι μου εγραφε οτι περιμενει τα αποτελεσματα της βιοψιας και μεχρι να βρω το γιατρο ειμουν χαλια
αλλα τι σπανιο!!!!!
δεν μου ειχε παρει βιοψια δεν ειχα κατι απλα ειχε γινει λαθος στα χαρτια!
06-04-2012, 00:15 #758
Αχ ρε Καλλιοπη σαν ψεματα μου φαινεται που την καναμε και ειμασταν και στο ιδιο δωματιο αργοτερα!! Φωτογραφια δεν βγαλαμε τελικα ολες μαζι ρε γαμωτο!!!
06-04-2012, 00:53 #759
Καλλιόπη τι χαζοί που ήταν να μη σου φορέσουν τις κάλτσες πριν το χειρουργείο!! Και δεν μπορώ να καταλάβω αφού απευθύνονται σε παχύσαρκους γιατί δεν έχουν μεγάλα νούμερα στις κάλτσες. Εγώ τους είπα και μου τις έκοψαν λίγο ψηλά με το ψαλίδι γιατί με έσφιγγαν πάρα πολύ κι αντί να υποφέρω από το χειρουργείο υπέφερα από τις κάλτσες μου! Χαίρομαι που γνώρισες και τη Wow, δεν είναι μία γλύκα;
06-04-2012, 07:38 #760
Τι είναι αυτές οι κάλτσες ρε παιδιά?????
06-04-2012, 08:54 #761
Καλημέρα. Ada αυτές τις κάλτσες τις φοράμε λίγο πριν το χειρουργείο και μετά για όσες μέρες είμαστε στο νοσοκομείο για να μην πάθουμε θρόμβωση. Είχα ρωτήσει το γιατρό αν χρειάζεται να τις φοράω και μετά που θα επέστρεφα σπίτι μου και μου είπε ότι εάν περπατάω δε χρειάζεται να τις φοράω και στο σπίτι.
06-04-2012, 09:26 #762
καλημερα και απο μενα!
τζινα δεν ηταν στενες για να τις κοψουν ηταν φοβερα μικρες αφου να φανταστεις δεν εφταναν στο γονατο μου και ολος ο πονος που ειχα ηταν στους αστραγαλους εκει ειχαν σφιξει και μου εκαναν σημαδια
06-04-2012, 10:18 #763
Τζινα μου εσυ εισαι μια γλυκα!! XD
Εμενα δεν μου βαλανε καθολου καλτσες γιατι λεει εφοσον περπατουσα δεν τις χρειαζομουνα κι ολας! Την προτελευταια μερα μονο ηρθε ο Μαρτακης (ενας ειδικευομενος ιδιος ο Μαρτακης) και μου τις εβαλε τελικα... Δεν μου ηταν καθολου στενες και απορρησα...
06-04-2012, 10:44 #764
Wow πάλι καλά που σου έκαναν οι κάλτσες και δεν ταλαιπωρήθηκες γιατί εγώ έφαγα πακέτο, ήταν και καλοκαίρι και με έσφιγγαν και με ζέσταιναν πολύ. Είδες τη φωτογραφία μας στο λογαριασμό μου στο facebook;
06-04-2012, 12:44 #765
Οχιιιιιι!!!! Νομιζω δεν σε εχω στο facebook!! :/ μπες αν μπορεις απο της Κατερινας και κανε με αντ Jackie Daniels!!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή