ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 64 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 781 to 795 of 950
    Senior Member
    Αυτο μου ειπε και η μαμα μου!! Απλα ξερεις υπαρχουν στιγμες που μου ερχονται κατι τετοιες αναλαμπες!! Κατι αλλο βρε παιδια! Τις τελευταιες μερες εχουν κοκκινισει και τα 2 μου ματια! Παρα πολυ! Εχει σχεση λετε με την επεμβαση; Επειδη και το σωμα βρησκετε σε σοκ..! Δεν το παθαινω σχεδον ποτε! Μονο εαν εχω για παραδειγμα κοιμηθει στραβα και εχω πλακωσει το ματι μου μονο τοτε.. Και το καταλαβαινω και στον υπνο μου.. Τωρα ομως τιποτα απο ολα αυτα.. Την τεταρτη θα κανω ενα ραντεβου με τον γιατρο στο γραφειο του μηπως και μμου λυσει τις απωρειες μου...

Senior Member
    Σε ευχαριστω Τζινακι μου που παντα με καθησυχαζεις!!!

Senior Member
    Wow πες στο γιατρό σου για τα μάτια σου αλλά εν τω μεταξύ μπορείς να ρωτήσεις και στο φαρμακείο για να σου δώσουν ένα κολλύριο να βάζεις.

Senior Member
    Μπορεί να έχεις πάθει καμία αλλεργική πευκίτιδα. Μας έπιασε η άνοιξη βλέπω !!!

Senior Member
    Κορίτσια να σας ρωτήσω...Αύριο θα πάω να κάνω την γαστοσκόπηση (ο ΘΕΟΣ βοηθός) κ αν όλα πάνε καλά και δεν χρειαστώ βιοψία θα πάω τρέχοντας να καταθέσω στην επιτροπή του ΙΚΑ..πρέπει πρώτα να πάω στο ΙΚΑ της περιοχής μου να μου σφραγίσουν κάτι????επίσης για να πάω στην επιτροπή πρέπει να έχω κλείσει κάποιο ραντεβού ή μπορώ να πάω έτσι??? please απαντήστε μου σύντομα για να ξέρω τι να κάνω αύριο

Ναταλάκι αυτά που έχεις σκεφτεί εσύ τα έχω σκεφτεί και εγώ άπειρες φορές....κ πριν κάποια χρόνια γι'αυτό και δεν έκανα τότε την επέμβαση....περνώντας όμως τα χρόνια και ενώ πάχαινα κι άλλο είδα πως είναι απόφαση ζωής τελικά να το κάνω...άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει...ας είμαστε αισιόδοξοι.....:spin::spin::spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by marymary
    Έτσι είναι , μόνο εάν βρεθεί κάποιο εύρημα κατά την γαστροσκόπηση κάνουν βιοψία , εάν δεν βρουν πού θα κάνουν βιοψία ?
    Μην ανησυχείς καθόλου , θα πάρεις την γαστροσκόπησή σου και θα πας κανονικά να περάσεις επιτροπή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που σου είπαν. Εγλω όταν πήγα τον Φλεβάρη μου έδωσαν χαρτί να υπογράψω που έλεγε ότι εάν βρεθεί κάτι για βιοψία θα είαι υποχρεωμένη να καταβάλω 25 ευρώ για την βιοψία που δεν μου κάλυψε το ΙΚΑ , δεν βρίσκουν απαραίτητα κάτι, θα πρέπει να βρουν για να γίνει βιοψία.
    Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
    Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.
    Ότι άλλο θες μου λες , καλή επιτυχία.
    Ada αυτές είναι οι οδηγίες που σου είχε γράψει η Marymary για το τι πρέπει να κάνεις. Καλή επιτυχία αύριο.

Senior Member
    πρεπει να πας στο ικα να σου φτιαξουν τα χαρτια και να συμπληρωσεις κατι χαρτια μετα πας στην επιτροπη και σου κλεινουν ραντεβου καθε παρασκευη συνεδριαζει
    απο εκει περνεις το οκ και μετα βουρ για επεμβαση!
    α μη σκεφτεις να πανε τα χαρτια μεσω ικα γιατι αργουν πιο καλα μονη σου

Senior Member
    Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια....θα σας γράψω αύριο τι κατάφερα τελικά!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by marymary
    Έτσι είναι , μόνο εάν βρεθεί κάποιο εύρημα κατά την γαστροσκόπηση κάνουν βιοψία , εάν δεν βρουν πού θα κάνουν βιοψία ?
    Μην ανησυχείς καθόλου , θα πάρεις την γαστροσκόπησή σου και θα πας κανονικά να περάσεις επιτροπή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που σου είπαν. Εγλω όταν πήγα τον Φλεβάρη μου έδωσαν χαρτί να υπογράψω που έλεγε ότι εάν βρεθεί κάτι για βιοψία θα είαι υποχρεωμένη να καταβάλω 25 ευρώ για την βιοψία που δεν μου κάλυψε το ΙΚΑ , δεν βρίσκουν απαραίτητα κάτι, θα πρέπει να βρουν για να γίνει βιοψία.
    Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
    Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.
    Ότι άλλο θες μου λες , καλή επιτυχία.
    Ada αυτές είναι οι οδηγίες που σου είχε γράψει η Marymary για το τι πρέπει να κάνεις. Καλή επιτυχία αύριο.
    Ada μου όπως σου είπα , πρώτα θα πας με τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ της περιοχής σου (στην γραμματεία) για σφραγίδες και αριθμό πρωτοκόλλου και θα τους επισημάνεις ότι θα τα καταθέσεις εσύ η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου , θα σου τα δώσουν και θα πας Πλατεία Θεάτρου 16 στο Κέντρο στον 5ο όροφο (εάν θυμάμαι καλά) και θα τα καταθέσεις εκεί , από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και θα σου πει πότε θα περάσεις επιτροπή . Η επιτροπές για παχυσαρκία συστήνονται κάθε Παρασκευή .
    Καλή επιτυχία και καλή δύναμη (γιατί σε περιμένει λίγο τρέξιμο απ' ότι κατάλαβα αύριο) . Εάν χρειαστείς κάτι πάρε τηλ. Φιλάκια !!!!!

Senior Member
    Καλημέρααααααα!!!!Νομίζω τώρα ξέρω ακριβώς τι να κάνω!!!!τα λέμε μετά!!!!!ευχαριστώ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marleokar
    Γεία σας καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια σε όλους τους φρεσκοχειρουργημένους......
    Θα ήθελα άν μπορείτε να μου στείλετε u2u τα ονόματα των γιατρών σας ίσως και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας σε γραμματεία διότι θέλει και μια γνωστή μου να κάνει σλήβ στο νοσοκομείο αλλα επειδή εγώ το έκανα σε ιδιωτική κλινική δεν γνωρίζω στο Ιπποκράτειο γιατρούς.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Επανερχομαι με αυτο μου το ερώτημα και αν μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλω γιατι επειγεται η φίλη μου να το κάνει..... όχι μόνο στο Ιπποκράτειο αλλα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομέιο ....

Senior Member
    Καλη επιτυχια Αντα μου!!!

Member
    Καλημέρα και απο μένα.

Θυμάστε που σας έλεγα για τις ψιλές τιμες τις CRPπου είχα? Ε λοιπόν ευτυχώς δεν ήταν τίποτα μια ιοσούλα περνούσα αλλα παρόλα αυτα μου έκαναν εισαωγή στο νοσοκομείο μεχρι να γίνω καλά. Έκανα και την εξέταση τις διάβασης η οποια ήταν πολυ κάλη. (Τι ασχημη γεύση που είχε αυτό το υγρο παναγία μου)
    Anyway όλα πήγαν καλά και σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο.
    Αντα καλή επιτυχία.

Senior Member
    Grizzly εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και από εδώ και πέρα να είσαι γερός και δυνατός χωρίς άλλες ταλαιπωρίες.
    Marleokar ο δικός μου γιατρός δε χειρουργεί πια στο Ιπποκράτειο αλλά μόνο ιδιωτικά, είμαι σίγουρη όμως ότι τα παιδιά εδώ θα σου στείλουν μήνυμα με πληροφορίες για τους δικούς τους γιατρούς που χειρουργούν σε δημόσια νοσοκομεία. Καλή επιτυχία στη φίλη σου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Grizzly εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και από εδώ και πέρα να είσαι γερός και δυνατός χωρίς άλλες ταλαιπωρίες.
    Marleokar ο δικός μου γιατρός δε χειρουργεί πια στο Ιπποκράτειο αλλά μόνο ιδιωτικά, είμαι σίγουρη όμως ότι τα παιδιά εδώ θα σου στείλουν μήνυμα με πληροφορίες για τους δικούς τους γιατρούς που χειρουργούν σε δημόσια νοσοκομεία. Καλή επιτυχία στη φίλη σου.
    Ευχαριστω πολύ..

Page 53 of 64 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast