ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 64 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast
Results 796 to 810 of 950
    Senior Member
    Grizzly περαστικα!
    κοριτσαρες ολα καλα?
    ελπιζω ναι !
    εγω σημερα εκοψα τα ραμματα και μπηκα στα αλεσμενα
    μονο που δεν ειδα το γιατρο και εχω μερικες αποριες παρακαλω τα φωτα σας οι πιο παλιες
    λοιπον λεει καφε τι καφε και ποσο?
    ολοι οι καφεδες οι μονο μερικοι?
    και τυρια τι τυρια ? και ποσο?
    γραφει cottage ρικοτα φιλαδελφια κ.λ.π. ποια ειναι τα λοιπα?
    ευχαριστω!!

λοιπον Καλλιοπίτσα ακου...... ο καφές σύμφωνα με το χαρτι που μας δίνουν επιτρέπεται αλλά εγώ είχα ρωτήσει τον γιατρό για να βεβαιωθω και μου είπε οτι θεωρητικά επιτρέπεται αλλά θα ήταν καλύτερο να τον αφήσω για όταν κλείσω μήνα. Επίσης μου επετρεψε να πιω ο,τι καφε θέλω! στις 3 εβομαδες προσπαθησα να πιω ενα καπουτσινο χωρις ζάχαρη αλλά κατάφερα μόνο το μισο γιατι μου έπεσε βαρυς!

όσο αφορά στα τυρια.....θα προτιμάς αυτα που έχουν τα χαμηλότερα λιπαρα...στην αρχή όμως θές και χαληλα λιπαρα και κρεμώδη τυρια...οπότε λα βας, φιλαδελφια, κοτατζ....εγω είχα δοκιμασει και ανθότυρο....αργότερα οταν θα στρωει λιγο το στομαχακι μπορεις να φας και κασερι λαιτ!

Senior Member
    Κοριτσια και αγορια μου! Κατεβηκε το crb στο 22,2 απο 36,2 ευτυχως! Ελπιζω να φτασει στο 5 αυτε τις μερες!! Τελικα σημερα φευγω για κρητη διοτι θα απεργουν απο αυριοζ τα πλοια και μετα αστα να πανε!!! Αρα θα ξαναμπω σε κανα 2 μερες για να δω τι κανετε και να σας πω τα νεα μου και εγω!! Φιλια πολλα!!

Senior Member
    ευχαριστω κατερινακι και εγω τον ρωτισα και μου ειχε πει οταν μπω στα αλεσμενα
    ζαχαρινη μπορουμε να βαλουμε ετσι?

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    γραφει cottage ρικοτα φιλαδελφια κ.λ.π. ποια ειναι τα λοιπα
    Έλα ρε παιδιά, τι αδικίες είναι αυτές;! Τι ρικότες και φιλαδέλφιες και τυριά! Εδώ ούτε χυμό δε μπορούμε να πιούμε! :wow:
    Ελπίζω να είσαι καλά Καλλιόπη! :starhit:

Senior Member
    Luna καλό μου! Welcome to the club! Τι εγινε και δεν σε πήρα είδηση πότε χειρουργήθηκες! Όλα καλά στη νέα σου ζωή? Σου εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους σου πολύ γρήγορα και να εισαι πάντα καλά!

Senior Member
    Originally posted by Luna84
    Originally posted by καλλιοπη
    γραφει cottage ρικοτα φιλαδελφια κ.λ.π. ποια ειναι τα λοιπα
    Έλα ρε παιδιά, τι αδικίες είναι αυτές;! Τι ρικότες και φιλαδέλφιες και τυριά! Εδώ ούτε χυμό δε μπορούμε να πιούμε! :wow:
    Ελπίζω να είσαι καλά Καλλιόπη! :starhit:
    μια χαρα ειμαι μπηκα στα αλεσμενα σημερα και νιωθω πιο καλα
    εφαγα σχετικα σημερα !
    ελπιζω να σταματησω να ζαλιζομαι πια
    ατονια δεν ειχα αλλα ποτε ποτε ζαλιζομουν κυριως οταν δεν ειμαι σπιτι βλεπεις δεν εκατσα κιολας καθολου

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Luna καλό μου! Welcome to the club! Τι εγινε και δεν σε πήρα είδηση πότε χειρουργήθηκες! Όλα καλά στη νέα σου ζωή? Σου εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους σου πολύ γρήγορα και να εισαι πάντα καλά!
    Όλα καλά! Πώς και δε με πήρες είδηση; Όντως. :smilegrin:
    Την παλεύω με τα αλεσμένα και τις σκόνες. Πολύ ζόρι, αλλά εντάξει. Υπομονή :yes: Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Φιλάκια

Senior Member
    Luna σου εύχομαι καλή αρχή στη νέα σου ζωή, καλή δύναμη και να φτάσεις γρήγορα στο στόχο σου. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλά μόνο επιτυχία δεν είχα....πιο χάλια δεν γινόταν....Την γαστροσκόπηση τελικά την έκανα χωρίς μέθη γιατί μου απαγόρευσαν να οδηγήσω μετά και εγώ είχα πάει με το αμάξι.Κ επίσης κατάλαβα ότι και η μέθη θα είχε την ταλαιπωρία της γιατί θα έπρεπε να μου βάλουν καθετήρα και να κάτσω στο νοσοκομείο μέχρι να μου περάσει η ζάλη....πραγματικά η γαστοσκόπηση είναι μια αηδία...ακόμα νιώθω το σωληνάκι μέσα μου αλλά ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο!!!και το χειρότερο είναι ότι η εξέταση με βρήκε θετική στο pylori και φλεγμονή στον οισοφάγο. Συμπέρασμα εξέτασης:Οισοφαγίτιδα σταδίου Β κατά LA. H. pylori (+) γαστρίτιδα. Βολβίτιδα με παρουσία εξελκώσεων.

Θα τρελαθώ δεν υπάρχει αυτό!!!!!τόση αναποδιά???

για 14 μέρες θα παίρνω 6 αντιβιοτικά την ημέρα και μετά για ένα μήνα θα συνεχίσω με ένα αντιβιοτικό.μετά από αυτά θα πρέπει να κάτσω καθαρή χωρίς κανένα φάρμακο άλλον έναν μήνα και να κάνω μια εξέταση για να δούμε αν έφυγαν όλα αυτά!!!που σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω την επέμβαση πριν περάσει ένα τρίμηνο!!!!τελικά όταν κάνεις σχέδια ο ΘΕΟΣ ξεκαρδίζεται στα γέλια...αυτά τα 'ωραία' από μένα!!!!

ρε Αντα τι είσαι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!! όλα αυτα σε σενα???? Μην στεναχωριεσαι καθολου γιατι πρεπει να το δεις και απο την θετικη πλευρα! θα καθαρισεις το στομαχακι σου κ μετα θα ειναι ετοιμοτατο για την επεμβαση χωρίς επιπλοκές και βλακειες! θα είσαι δυνατή και θα πάνε ολα οκ! μόνο λιγη υπομονη!!!!

Senior Member
    Aντα μην στενοχωριεσαι γιαι δεν ειναι τιποτα.ειχα κ εγω το ελικοβακτυριδιο του πυλωρου αλλα με την αντιβιωση εφυγε.Στις εξελκωσεις μου πηραν δειγμα για βιοψια απο 4 διαφορετικα σημεια.Βγηκαν αρνητικες για κακοηθεια.Η αλλη εξεταση μετα δεν ειναι τιποτα.Πας με μια πορτοκαλαδα την πινεις κ μετα απλα φυσας.Οσο για την μεθη ποιος σου ειπε για καθετηρα?Κ εμενα μου ειπαν να μην οδηγησω αλλα αισθανομουν καλα πηρα το αυτοκινητο κ γυρισα.Φυσικα σε παει λιγο πισω αλλα εγω ετσι κ αλλιως ακομη περιμενω για το Ριο 10 μηνες μετα.Σου ευχομαι να σου πανε καλα απο δω κ περα κ να χειρουργηθεις το γρηγοροτερο!

Senior Member
    ʼντα μη το βάζεις κάτω. Αυτά θα περάσουν γρήγορα, θα δεις. Δε θα σε πάει πίσω. Κι ό,τι κάνεις τώρα θα είναι για καλό. Να είσαι θετική και όλα θα πάνε καλά.

Senior Member
    Luna να σου ευχηθω καλες κατηφορες κ οτι καλυτερο απο δω κ περα.Μπορεις να μου πεις ποτε ειχες καταθεσει εσυ το φακελλο κ ποτε σε πηραν τηλ?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Luna να σου ευχηθω καλες κατηφορες κ οτι καλυτερο απο δω κ περα.Μπορεις να μου πεις ποτε ειχες καταθεσει εσυ το φακελλο κ ποτε σε πηραν τηλ?
    Ευχαριστώ Γλαύκη μου. :starhit:
    Η ενημέρωση ήταν Σεπτέμβριο του 2010. Έστειλα τις εξετάσεις μου Φεβρουάριο του 2011. Με πήραν τηλέφωνο Οκτώβριο του 2011. Πέρασα επιτροπή Γενάρη 2012 και μπήκα στο Ρίο Μάρτιο 2012!

Page 54 of 64 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast