ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 64 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 950
    Παιδιά τελικά η ζυγαριά είναι εναντίον μου,προσθέτει 2 κιλά η ρουφιάνα και με κατατρόμαξε...λεω και εγώ με τόοοση σουπα....
    Και εκεί που πήγα να γίνω φίλη μαζί της,αυτή κάνει κόλπα...ααα να χαθεί....
    Ευχαριστώ Τζίνα για την καθησυχαστική απάντηση σου,7 κιλά μου φαίνονται λίγο περισσότερα,εύχομαι να τα χάσω όλα
    και να ησυχάσω...
    Βαρέθηκα τα υγρά ρε παιδιά και έχω ακόμα άλλες 6 μέρες!!!!!!
    ʼντε ρε Ναταλάκι,περαστικά!!!!!!
    Λοιπόν όταν είναι καλύτερα κ η Ναταλία πάμε για καφε?????:bouncing:

Senior Member
    Κρατάω την ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ στα χέρια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Νιώθ ω πολύ κοντά στον στόχο μου πλέον!!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Ada, έχεις μπει στην τελική ευθεία. Αντε και μόλις τελειώσεις τη θεραπεία σου βουρ για μανίκωμα!

Senior Member
    Adddaaaa μου!!! Αχ ωραια!!! Λοιπον εισαι πιο κοντα στο στοχο σου, ολα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο δεν θα εχεις καταλαβει για ποτε θα εισαι μανικομενη!!!!!!!!!! Χαιρομαι παρα πολυ για εσενα!!!

Member
    Μπραβο ʼντα. Θα περάσει γρήγορα ο καιρός θα δεις. Ειναι απίστευτο αίσθημα να χανεις κιλά χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους !!!
    ada_gia_pada μπράβο για την έγκριση, με το καλό και η επέμβαση και σου εύχομαι το συντομότερο !!!
    grizzly βλέπω το τραινάκι σου ότι πάει σφαίρα ... super !!!!
    -wow- περαστικά σου , όλα θα πάνε καλά, θα ξεπεραστεί και αυτό μην στεναχωριέσαι.
    katerina_iero εύχομαι να βγουν super οι εξετάσεις σου αλλά σε περίπτωση που έρθεις να κανονίσουμε για καφέ.
    Καλλιόπη εσύ πως τα πας ? μπήκες στις μαλακές τροφές ε? τώρα θα δεις που θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα, θα πάρεις τα πάνω σου, θα δεις ! Να τρως μικρές μπουκιές και να τις μασάς 25 φορές για να μην σου πέσουν βαριές στο στομάχι.
    Τζίνα όλα καλά?

Τα δικά μου νέα είναι και εμένα σχετικά καλά.
    Στις 9/4 έκλεισα μήνα και επειδή δεν έκανε ιατρείο μου είπε να πάω από 23/4 για επίσκεψη, να δει και τις εξετάσεις που έκανα.
    Η απώλειά μου είναι σχετικά καλή, εάν και θα το κρίνει καλύτερα ο γιατρός μου αυτό . Από τις 9/3 που έκανα την επέμβαση μέχρι σήμερα 21/4 έχασα 15 κιλά ..... μόνο .... κόλλησα πολλές φορές βέβαια αλλά πάντοτε είχα απώλεια άλλες φορές περισσότερο άλλες φορές λιγότερο και άλλες φορές στα ίδια .

Μπράβο ʼντα μου!!!!!Εύχομαι να τελειώσεις γρήγορα με την θεραπεία σου και όλα να πάνε καλά,είσαι ένα βήμα πριν!!!!!:yes:
    Τελικά θα τον πάμε τον καφέ ρε κορίτσια???:saint2:

Senior Member
    Originally posted by Anna20
    ΑΑχχχχχ μακάρι να είναι αυτό,αφού άρχισα και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν θα χάσω κανένα κιλό,έχω αγχωθεί τόσο πολύ...
    Τι να πω???Ελπίζω να ξεκολλάει η ριμάδα η ζυγαριά και να μην παιδευτώ 2 χρόνια για να χάσω όλα τα κιλά που θέλω...
    ʼμα χάνω τόσα λίγα με υγρά,στις μαλακές τροφές τι θα γίνεται???Θα παίρνω κιόλας???:flaming:
    Μη σε πιάνει πανικός Αννούλα. Και μένα κάποια φορά που ανέβηκα με έδειξε +2. Το σώμα μας έχει "φρικάρει" λίγο μετά από τέτοια ταλαιπωρία. Μη δίνεις σημασία. Όπως κολλάει έτσι ξεκολλάει μετά. Σε λίγο καιρό θα δεις τα κιλά να φεύγουν νερό!

Η αλήθεια είναι οτι με πιάνει πανικός αλλά κάνω υπομονή..Δεν έχω ζυγιστεί καθόλου,αύριο αλλάζω διατροφή,θα επισκεφτώ
    το γιατρό μου,λογικά περνάω στα αλεσμένα!!!!!
    Λούνα εσύ πως τα πας??Πεινάς??Εγώ νιώθω λιγουρίτσες,δεν καταλαβαίνω όμως αν πεινάει το στομάχι μου ή το μυαλό μου...

Senior Member
    Marymary όλα καλά. Ήμουν στην εξοχή για το Πάσχα και δεν είχα ίντερνετ από τις 20 του μήνα μέχρι σήμερα που γύρισα Αθήνα. Η απώλειά σου είναι πολύ καλή. Μην ανησυχείς όταν κολλάει η ζυγαριά γιατί πάντα ξεκολλάει και μετά μπορεί να χάσεις πάλι μαζεμένα κάποια κιλά. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Καλησπέρα, πώς πάμε ? Έχω καιρό να ακούσω νέα σας, ενώ μπαίνω σχεδόν καθημερινά παρ όλα αυτά δεν βλέπω να γράφετε, την κάνατε ?
    Εμένα τα νέα μου καλά, πήγα και στον γιατρό την Δευτέρα και όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά.
    Με το φαγητό δεν έχω πλέον "μεγάλες" λιγούρες αλλά όταν τρώω ακόμα έχω ένα αίσθημα ¨"πνιγμού".
    Για γυμναστήριο μου είπε όχι ακόμα, μόνο περπάτημα, γιατί θα έχω πρόβλημα με τις αρθρώσεις μου. όταν φτάσω τουλάχιστο 97 κιλά τότε θα μπορώ να ξεκινήσω.

Senior Member
    Originally posted by Anna20
    Η αλήθεια είναι οτι με πιάνει πανικός αλλά κάνω υπομονή..Δεν έχω ζυγιστεί καθόλου,αύριο αλλάζω διατροφή,θα επισκεφτώ
    το γιατρό μου,λογικά περνάω στα αλεσμένα!!!!!
    Λούνα εσύ πως τα πας??Πεινάς??Εγώ νιώθω λιγουρίτσες,δεν καταλαβαίνω όμως αν πεινάει το στομάχι μου ή το μυαλό μου...
    Έχουμε κάνει διαφορετικό χειρουργείο. Πεινάω μόνο όταν δεν έχω πιει αρκετό νερό. Κι εγώ έχω λυγούρες, αλλά μόνο όταν είμαι νηστική. Επίσης, όταν δοκιμάσω κάτι μετά δε το θέλω πια.

Member
    Καλημέρα παιδιά τι γίνεται?
    Έκλεισα μήνα στις 27 και την τετάρτη θα πάω να δω τον γιατρό.
    Εγώ μια χαρά τα πηγαίνω χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δυσκολία κατάποσης έχω και γω αλλά μόνο όταν φάω 2-3 μπουκιές γρήγορα. νιώθω ότι μπουκώνω. Περιμένω κάνα 5 λεπτο και μετά συνεχίζω ποιο προσεκτικά.

Senior Member
    Εχτες εκλειςα μηνααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bounc y::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy:

γιουπι γιουπι σουπερ wow! :-P
    καλη συνεχειαααααα :-)

Page 57 of 64 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast