ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 64 FirstFirst ... 8485657585960 ... LastLast
Results 856 to 870 of 950
    Καλημερα σε ολους! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Εχω κλισει περιπου 4ωρες που διαβαζω το τοπικ(απ την αρχη).Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγουλακι με καποια πραγματα(βεβαια φυσικα και ειναι καλυτερα να ξερω τι γινεται οσο το δυνατον με μεγαλυτερη ακριβια γινεται) - και σας ευχαριστω ολους για αυτο-

Μερα με τη μερα οσο καθομαι σε "απραξια" ομως απογοητευομαι ολο και περισσοτερο..οποτε μαλλον πρεπει να το βαλω μπρος γιατι απ μονη μου......

Διαβαζοντας μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες οποτε αν ειναι ευκολο....

1. οι περισοτεροι το κανατε λαπαροσκοπικα το sleve?εχει ραματα και αυτο δεν το ξερα?!

2. αντιμετωπισατε "ολοι" τριχοπτωση τους πρωτους μηνες?λογο ελλειψη βιταμινων?

3. οι εξετασεις που σου δινει ο γιατρος στην αρχη ειναι αλλες απ τις προενχειριτικες?δεν εχει τιποτα extrime ε??

4. αντιπικτικες ενεσεις ειναι? για πιο λογο?

5. μετα την ενχειριση οι πρωτες επαφες ειναι σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα?( ειμαι απο επαρχεια για αυτο ρωταω)

ποιοσ ειναι τελικα αυτος ο βιαστικος γιατρος?(χαζεψα στο γελιο μ αυτο)

πολλες αποριες ε?! προσπαθησα να τα συρικνωσω αλλα.....

λοιπον φωτεινό αστεράκι καλώς ήρθες!

ακου και μην τρομάζεις!
    1. η επεμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά, δηλαδή θα αποκτήσεις 4 μικρές τρυπούλες που θα αφήσουν 4 ανεπαίσθητα σημαδάκια αφου τα ράμματα που γίνονται είναι υποδερμικά και ουτε καν φαίνονται!

2. Εφόσον τρέφεσαι σωστά και ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία να περιέχει τα πάντα και κυρίως πρωτείνες και β12 δεν θα αντιμετωπίσεις θέμα με την τριχόπτωση. τουλάχιστον εγώ που βρίσκομαι στον 3ο μήνα και έκανα εξετάσεις , οι βιταμίνες μου δειχνουν πολύ καλα που σημαίνει οτι μάλλον δεν θα κλάψω τα μαλλάκια μου......

3 στην αρχή για να πάρω την εγκριση από το ταμείο χρειάστηκα μόνο την γνωμάτευση του γιατρού και μια γαστροσκόπηση. Στον προεγχειρητικό έπρεπε στο νοσοκομείο που θα έκανα την επέμβαση να περνούσα αιματολογικές εξετάσεις, ακτίνες, αναισθησιολόγο και καρδιολόγο ( όλα έγιναν σε 2 μέρες) Μετά την επέμβαση ο γιατρός σου δίνει μια σειρά από εξετάσεις που γίνονται μερα παρα μέρα (τις πρώτες 20 μερες) για να κρίνει από τις τιμές που θα χεις αν όλα πανε καλα στο στομαχακι.

4 Οι αντιπηκτικές γίνονται μετά την επέμβαση για την πρόληψη θρόμβωσης από το χειρουργείο. Αναλόγως την περίπτωση κρατούν από 15 εως 30 μέρες. Είναι λιλιπούτειες και ανώδυνες!....φαντάσου τις έκανα μόνη μου......

5 επειδή και γω είμαι από επαρχία ......οι συναντήσεις δεν είναι τρομερά πολλές. 2 φορές πριν την επεμβαση και μετα την επέμβαση πήγα 1 φορά οταν έκλεισα μήνα. Στο τριμηνό μου είπε ο γιατρός οτι αν οι εξετάσεις είναι καλές δεν χρειάζεται να πάω απλά να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα μου.

6 Ο γιατρούλης μου στο Ιπποκράτειο είναι ο βιαστικός αλλά μόνο για λόγους φόρτου εργασίας! Πώς τ πρόλαβαίνει ολά ρε παιδί μου δεν καταλαβαίνω.......

εννοειται πως αν θες να ρωτήσεις κατι αλλό λες! και μεις έτσι καναμε όταν ήμασταν στην θέση σου!:smug::smug:

Πού είστε βρε χαμένοι όλοι???????????????????????

ʼντα τι νέα????? καμία εξέλιξη?????
    Ναταλάκι πώς πας??????:question:
    Μαριώ όλα καλά?????
    :wink2:

νομιζω ότι άρχισε ο καιρός να είναι καλός και όλες μου βολταρίζετε!!!!!!:bigsmile:

καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!

κατερινα μου σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου με καλυψες,για την ωρα νομιζω. :-)

σκεφτομαι να το βαλω και γω στο προγραμα..απλα δεν εχω "περασει ουτε απ εξω " απ νοσοκομειο που λεμε και η ολη διαδικασια μου φανηκε καπως...

και γω τα ίδια!!!! ούτε που ήξερα τι σημαίνει νοσηλεία σε νοσοκομείο!!!! αλλά δεν είναι τίποτα......στο μυαλό μας το μεγαλοποιούμε και σκεφτόμαστε τα χειρότερα.....όμως δεν είναι τίποτα φοβερό!!

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!!!!!

βρε παιδες εχω μια απορια...διαβαζω διαβαζω διαφορα και δω και γενικοτερα...πολλα sites λενε ειναι απ απαραιτητο στο ιατρικο team πριν και μετα καθε ενχειρισης..να υπαρχει ψυχολογος για ψυχολογικη υποστηριξη του ασθενους...

στην πραξη τι γινεται? υπαρχει κατι τετοιο η ειναι πολυ ουτοπικο??!

Junior Member
    Εγώ δεν ζω στην Ελλάδα και γι αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς στην ερωτησή σου. Πάντως εδώ χρειάζεσαι οπωσδήποτε πριν την έγκριση του ασφ φορέα μια γνωμάτευση από ψυχολόγο ότι το πάχος σου δεν οφείλεται σε ψυχολογικό πρόβλημα. Στην αρχή το βρήκα υπερβολικό. Μετά όμως μου είπε κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε πολύ για να αφομοιώσουν π.χ. το άγχος ή τη λύπη κλπ. Αν μετά λόγω της αλλαγής του στομαχιου δεν μπορούν πλέον να φάνε πολύ δεν "ξεδινουν" με τον παλιό τροπο και σε τέτοιους έχει παρατηρηθεί αυξημένη τάση αυτοκτονίας. Γιατί αυτό είναι κάτι που πρέπει να θεραπευτει ψυχολογικά και όχι με το μαχαίρι.

Senior Member
    Tι κανετεεεεε????????? Πως ειμαςτεεεεεεεεεεεεε???????????? ?

Πού είσαι ρε Ναταλάκι?????? όλα καλά?

σήμερα κλέινω τρίμηνο!!!!!!!!!! -30 κιλά!!!!!! ακόμα δεν το πιστεύω!

όσο για τον ψυχολόγο από την μια είναι απαραίτητος αλλά από την άλλη αν δουλέψεις πολύ τον εαυτό σου κ έχεις κάνει την κατάλληλη ψυχολογική διεργασία μπορείς να τα καταφέρεις κ χωρίς αυτόν. εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα. συζήτησα πολύ με τον εαυτό μου για να φτάσω στην επέμβαση κ είχα εμπεδώσει πλήρως οτι η επέμβαση δεν φτάνει από μόνη της για να αλλάξω. Πρώτα άλλαξα μέσα μ και μετά έδρασε συμπληρωματικά το χειρουργείο! Όπως και να χει σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει ψυχολόγος στα νοσοκομεία μας για να βοηθήσει κ σε άλλες δεν υπαρχει. Αν ζητηθεί ομώς αποκλείεται να μην έχουν.....

Καλησπέρα κοριτσόπουλα,
    εγώ πάντως είδα έναν ψυχολόγο πριν μπω στο χειρουργείο,αλλά αυτό επειδή εγώ το ζήτησα!!!
    Πως τα πάτε???
    Κατερίνα πολλά πολλά μπράβο,καλή συνέχεια!!!!!
    Εγώ από ότι βλέπετε προχωράω με αργά βήματα,μου τη δίνει λίγο αλλά κάνω υπομονή!!!

Senior Member
    Κατερίνα μπράβο για το χαμένο 30κιλο, καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου. Anna20 πιστεύω ότι η απώλειά σου είναι πολύ καλή γιατί έχεις χάσει σε ένα μήνα και κάτι 13 κιλά. Δεν προχωράς με αργά βήματα, ίσα ίσα πας πολύ καλά. Καλή συνέχεια και στη δική σου προσπάθεια.

Senior Member
    Ολα καλα Κατερινακιιιι μου!!! Εν εχω ζυγιστει εδω και αρκετο καιρο αλλα ολα οκ! Το μονο μου θεμα ειναι οτι ζαλιζομαι οταν τρωω κρεας! Και ο πονος που ειχα στη δε3ια κοιλια και 9α κανω ε3ετασεις την αλλη εβδομαδα!!!
    Εσεις τι κανετε? Τζινα μου πως εισαι? Πρεπει να τα 3αναπουμε ρε κοριτσια!! Τον Ιουλιο κατεβαινω παλι Αθηνα!! Αντε να μαζευτουμεεεεε παλιιιιιιι!!!!!!!!

Senior Member
    -wow- χαθηκαμε,διαβασα οτι εκλεινες μηνα! μπραβο!! πως περναει ο καιρος,ειχα δοκιμασει να σε παρω τηλ δε το σηκωσες κ μετα μπερδεψα τα νουμερα κ δε ξερω ποιο ειναι :P ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν καλα κ κα ποια στιγμη να τα ξαναπουμε.

Senior Member
    Aλινακι μου!!! καλα ειμαι! θα σου στειλω το τηλ μου να τα πουμε!! Καλα εχεις χασει 30 κιλαααα!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΦΙΛΕΝΑδΑ!!!!!!!!! :wink1::spin:

Senior Member
    :fake sniffle:

Page 58 of 64 FirstFirst ... 8485657585960 ... LastLast