Results 901 to 915 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
24-06-2012, 22:37 #901
Αννα πολυ φυσιολογικο ειναι, ολες το εχουμε περασει και το περναμε καθε χρονο μεχρι στιγμης οταν σφιγγουν οι ζεστες. Τσιμπα λιγο το αλατακι στο φαγητο σου, κανε αλμυρα σνακ αν θες, πινε οσο πιο πολυ νερο μπορεις και απεφευγε οσο μπορεις τον ηλιο. Να προσεχεις οταν οταν σηκωνεσε , σιγα σιγα και οχι αποτομα, προσοχη στο σκυψιμο επισης.
Να ρωτησω και κατι αλλο ? περιμενεις περιοδο ή εχεις περιοδο? αν ναι χτυπησες τζακ ποτ , αυτες οι μερες ειναι πιο ευαισθητες και εχουν σχεδον παντα ζαλαδες ατονιες και υπνηλια καμια φορα.
Θα εχεις και τα αποτελεσματα απο τιες εξετασεις συντομα για να καθυσηχαστεις κιολας.
Εμενα ενα κουφο αλλο που με ανυσηχησε στην αρχη ήταν οι υποθερμιες που παθαινα και ακομη παθαινω πολλες φορες. επειδη εχω χασει πολυ λιπος η κανονικη μου θερμοκρασια πια δεν ειναι 36,6 ή εκει γυρω , ειναι κοντα στο 36 και πολυ συχνα 35,5 οπου το καταλαβαινω γιατι εχω πονοκεφαλο και σφίξιμο. Αν σου τυχει και εσενα καμια φορα μην τρομαξεις. Απλα φαε λιγο και ανεβαινει η θερμοκρασια μετα. Συνηθως οταν περιμενω περιοδο ή πριν συμβαινει αυτο.
- 25-06-2012, 02:12 #902
Αννα μην ανησυχείς για τις ζαλάδες που έχεις, είναι ακριβώς όπως στα λέει η Κατερίνα. Είχα κι εγώ ζαλάδες για καιρό όταν σηκωνόμουνα απότομα από την καρέκλα ή όταν έσκυβα και ακόμα και τώρα, 1 χρόνο μετά, όταν σκύβω πρέπει να σηκωθώ σιγά σιγά γιατί διαφορετικά ζαλίζομαι. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.
26-06-2012, 18:30 #903
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!
και εγώ από αυτά που έχω διαβάσει μου φαίνεται φυσιολογικό, αλλά όσο να πεις φοβάσαι λιγάκι, είμαι και μόνη μου στο σπίτι λόγω φοιτητικής ζωής και φοβάμαι μην ταβλιαστώ ξαφνικά!!!Ειδικά στην περίοδο είναι πιο έντονες,ισχύει..
αλλά θετική σκέψη:roll:
26-06-2012, 19:29 #904
Το παθαινω και εγω Αννα!! Την πρωτη φορα τρομαξα και πηγα νοσοκομειο αλλα μου ειπαν οτι οι τιμες του αιματος μου ηταν καλες! Μαλλον απο την περιοδο ειναι! Εγω τρωω λιγο πιο πολυ αλατι εκεινες τις μερες.. Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα ετσι ακουσα... Λεω να ρωτησω τον γιατρο αν ειναι να παιρνω σιδηρο μονο τις ημερες τις περιοδου οπως κανει μια φιλη μου για να μην ζαλιζομαι..
29-06-2012, 16:48 #905
Κορίτσια καλησπέρα . Και εγώ με τρομερές ζαλάδες ταλαιπωρούμαι παραπάνω από μήνα. Στις 9/7 κλείνω 4μηνο από την επέμβαση.
Δεν έχω ζαλάδες μόνο , χάνω το φως μου και μου έρχεται και λιποθυμία όταν σκύβω . Τελικά έχω χαμηλό σίδηρο και την Δευτέρα θα πάω στο νοσοκομείο να μου βάλουν ενδοφλέβια . Έχασα και αρκετά από τα μαλλιά μου και τελικά τα κούρεψα καρέ και μου πάνε τρέλλα !!!!
29-06-2012, 17:16 #906
γεια σαςς!!!!!!!!!!!!!! καλησπερα σε ολους , ολες!!!!!!!!!!! χαιρομαι παρα μα παρα πολυ για ολους σας...διαβαζω το πως πατε , και ανυπομονω να εχω και εγω συντομα τις ιδιες θετικες αλλαγες στη ζωη μου!!!!!!!!!!!!!
ευχομαι να ειστε ολοι καλα στην υγεια σας , και να κρατησετε για παντα μακρια τα κιλα που εχετε χασει!!!!
εγω ειμαι παραααα πολυ χαρουμενη καθως σημερα εστειλα τα χαρτια μου αθηνα , και τωρα περιμενω την εγκριση!!! ευχομαι να μην παρει 2 μηνες για να προλαβω να κανω την επεμβαση πριν την εξεταστικη του σεπτεμβρη!!!! παρολο που λατρευωωωω το καλοκαιρι , ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ανυπομονω να περασει γραγορα:blush: εσας ποσο καιρο εκανε να σας ερθει η εγκριση???!
30-06-2012, 06:58 #907
Μαριαντι ωραιααα!! Ευχομαι να παρει γρηγορα την εγγκριση!!
Μια συμβουλη θα σου εδινα μονο γιατι εμεις την παθαμε και ενω ειχα στειλει τα χαρτια μου το σεπτεμβρη του 2011, μεχρι το Δεκεμβρη δεν ειχαμε παρει απαντηση! Καινοταν ρωτησαμε μα που ειναι επιτελους η εγκριση η απαντηση ηταν μα δεν μας στειλατε τιποτα!! Ο.ο
Ειχαμε καταθεσει τα παντα στον ΟΠΑΔ και μια ασχετη ουτε που τα εστειλε και εμτα ζητουσε και τα ρεστα!!!
Τεσπα καναμε ξανα αιτηση τελος Δεκεμβριου (λιγες μερες πριν την πρωτοχρονια!) και πηρα την εγκριση μεσα Ιανουαριου! Δηλαδη λιγοτερο απο μηνα!!
Ευχομαι να πετυχεις στη δευτερη περιπτωση μου και να την παρεις το αργοτερο σε ενα μηνα!!
30-06-2012, 09:56 #908
Originally posted by marymary
Κορίτσια καλησπέρα . Και εγώ με τρομερές ζαλάδες ταλαιπωρούμαι παραπάνω από μήνα. Στις 9/7 κλείνω 4μηνο από την επέμβαση.
Δεν έχω ζαλάδες μόνο , χάνω το φως μου και μου έρχεται και λιποθυμία όταν σκύβω . Τελικά έχω χαμηλό σίδηρο και την Δευτέρα θα πάω στο νοσοκομείο να μου βάλουν ενδοφλέβια . Έχασα και αρκετά από τα μαλλιά μου και τελικά τα κούρεψα καρέ και μου πάνε τρέλλα !!!!
02-07-2012, 18:35 #909
Mak σε ευχαριστώ. Πήγα τελικά σήμερα το πρωί και μου χορηγήσαν σίδηρο ενδοφλέβια . Όλα καλά πήγαν και δεν κατάλαβα τίποτα, ευτυχώς βρήκαν και αμέσως φλέβα.
02-07-2012, 19:17 #910
εσενα σου βρηκανε εμενα κανανε κοσκινο!
02-07-2012, 19:38 #911
Μπράβο Marymary καλά έκανες και πήγες να σου βάλουν σίδηρο, τώρα θα νοιώσεις καλύτερα, πιο δυνατή και δεν θα έχεις κι αυτές τις ζαλάδες. Μεγειά και τα μαλλάκια σου, μην ανησυχείς γιατί σύντομα θα σταματήσει και η τριχόπτωση και θα βγουν νέες φύτρες.
04-07-2012, 10:02 #912
Κορίτσια καλημέρα. Τί κάνετε ? έχουμε καιρό να τα πούμε. Μου είπε η Καλ που θα σας βρω ... αλλάξατε στέκι ... χαχαχα!!!
Παρόλο που δεν ζαλίζομαι και αισθάνομαι "φυσιολογικά" εντούτοις εχθές που έσκυψα 2-3 φορές είχα πάλι ζαλάδες ... και δεν ξέρω γιατί ... αφού έβαλα σίδηρο ... τί γίνετε ???? Μήπως παίζει τίποτα άλλο ??? ΄ή κάνει μέρες να επιδράσει ???
04-07-2012, 11:02 #913
μαρια μου εδω θα βρεις σιγουρα τα κοριτσια
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...1241#pid227509
04-07-2012, 20:26 #914
Καλησπέρα Μαρία. Να προσέχεις όταν σκύβεις ή όταν σηκώνεσαι από την καρέκλα. Δεν έχεις τίποτα, σιγά σιγά θα σου περάσει. Εγώ το είχα αυτό για αρκετό καιρό παρόλο που δεν είχα πρόβλημα με το σίδηρο. Και μέχρι και σήμερα μπορεί να μου συμβεί καμία φορά. Η ζαλάδα συνήθως είναι πιο έντονη στο σκύψιμο γι'αυτό αν δεν μπορείς να το αποφύγεις να το κάνεις σιγά σιγά.
05-07-2012, 01:04 #915
Σε τί οφείλετε όμως αυτό ???? Επειδή δεν τρώμε αρκετά και δεν αντέχει ο οργανισμός???
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή