Results 931 to 945 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
11-08-2012, 05:16 #931
Κοριτσια τι κανετε????
χαθηκατε όλες μαζί και εγώ!!!!
τώρα είμαι καλύτερα απο ζαλάδες,απλά η ζυγαρίτσα δεν λέει να πέσει,έχει κολλήσει για τα καλά και σκέφτομαι πως ποτέ δεν θα φτάσω το στόχο μου!!!!
Άλλο ένα θεμα είναι τα μαλλάκια,τα οποία πέφτουν αρκετά...και καλοκαίρι μετά το μπάνιο οι τρίχες κάνουν πάρτυ στο πάτωμα...Αλλά κάνω υπομονή παίρνω τις βιταμίνες μου και εύχομαι να σταματήσουν να πέφτουν,τα κούρεψα κιόλας..θα δείξει!!!
εσείς τι κάνετε???
:smilegrin:
- 11-08-2012, 10:49 #932
Anna20 χαίρομαι που είσαι καλά και μην ανησυχείς για τη ζυγαριά, θα ξεκολλήσει πάλι και σίγουρα θα φτάσεις κι εσύ τον στόχο σου. Κάνε λίγο υπομονή με την τριχόπτωση, δυστυχώς όλοι το περνάμε αυτό και δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, κρατάει περίπου 2-3 μήνες και μετά σταματάει ξαφνικά από μόνη της. Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
11-08-2012, 11:56 #933
Αννα και εγω χανω μαλλια!!!! :barfy::barfy:
Τα ειδε ο μπαμπας μου και φρικαρε!!! Οπως ειχε πει και η Τζινα σε αλλο τοπικ εχω πολυ μακρια μαλλια και σε τουφες φαινονται πιο λιγα.. Αλλα δεν εχω και πυκνο μαλλι μηπως και σωθω! Απο πριν φαινοταν το κεφαλακι μου και αρχιζει και γυαλιζει τωρα!!! Παναγια μου να τελειωσει και αυτο!!! Ποσο καιρο εχεις την πτωση? Εγω 1.5 μηνα πανω κατω αλλα η τεραστια τριχοπτωση τωρα αρχισεεεε!!!! :flaming:
02-09-2012, 14:17 #934
Ναι Τζίνα μου,εύχομαι και εγω να ξεκολλήσει...ψυχολογικά βέβαια πετάω..Βάζω ρούχα που πριν λίγο καιρό δεν μου έκαναν καν και τώρα μου είναι μεγάλα!!!!Μπαίνω σε μαγαζιά και μόλις βρω κάτι λέω στις πωλήτριες,αυτό θα μ κάνει και με κοιτούν με απορία...ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς είμαι,δεν έχω συνειδητοποιήσει τον όγκο που καταλαμβάνω στο χώρο:P:P
Ναταλία και εγώ εδώ και κανένα μήνα περίπου ξεφορτώνω μαλλί...και το νιώθω και στην κοτσίδα μου πλέον είναι πολύ λιγότερα...
τι να κάνεις??το ξέραμε απο την αρχή,εύχομαι να περάσει γρήγορα και αυτό και να είναι όλα καλά..Με το φαγητάκι πως τα πας???
02-09-2012, 15:44 #935
Αννουλα μου καλα τα παω, εχω ενα τεραστιο θεμα με το γιαουρτι, με φουσκωνει παρα πολυ η μια κουταλια του γλυκου γιαουρτι και δεν μπορω να φαω τιποτα αλλο ολη μερα, καθως και το γαλα πλεον..
Αλλα ενταξη, προσπαθωωωω... Εχτες εφαγα μια σαλατα με μαρουλι ροκα και κοτοπουλο, επειδη μου καθεται καλητερα η σαλατα απο το κρεας, πηγε και το κρεατακι πιο ευκολα κατω με την σαλατα!!! Εσυ πως τα πας? Εχουμε και μονο 5 μερουλες διαφορα!!
Εσυ παιδι μου σε κανα 2-3 μηνες θα εχεις φτασει τον στοχο σου! Εγω εχω δροοοομοοο ακομα!!! χοχιχιχιχιχι αλλα δεν με πειραζει καθολου! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!
03-09-2012, 14:26 #936
Μέχρι στιγμής τα πάω μια χαρά,απλά εγω φοβάμαι να δοκιμάσω νεα φαγητά,δηλαδή φαντάσου οτι σαλάτα δεν εχω φάει ακόμα για να μην μ κάτσει βαριά...αλλά πρέπει γτ εκτός το οτι έχω βαρεθεί τα ίδια φαγητά πρέπει να φάω και το σαλατικό μου..για πες μου ρε Ναταλία ένα ημερήσιο πρόγραμμα σου και με ποσότητες..εγώ φουσκώνω γενικά γρήγορα,πιστεύω τρώω ελάχιστα,αλλά δεν το κάνω επίτηδες απλά πονάω αν φάω παραπάνω,νιώθω βάρος!
εεε εκεί υπολογίζω και εγώ για κάνα 3μηνο και με τη βοήθεια του γυμναστηρίου εύχομαι να τα πάω καλά...Πλέον είναι στο χέρι μας βέβαια, υπομονή και που θα πάει,θα γίνουμε κορμάρες!!!
ψυχολογικά πως είσαι??:smilegrin:
03-09-2012, 14:50 #937
Αννα20 η Ναταλία έχει κάνει by-pass και sleeve μαζί, οπότε η διατροφή της διαφέρει σε αρκετά πράγματα από αυτή του sleeve. Πρέπει να τρως σαλάτες και να δοκιμάζεις σιγά σιγά και άλλα φαγητά. Δοκίμασε να φας αγγούρι βγάζοντας τα σπόρια και ντομάτα ξεφλουδισμένη. Ο λόγος που πρέπει να κάνεις συχνά γεύματα είναι ακριβώς επειδή δεν μπορείς να φας μεγάλη ποσότητα, τρώγοντας κάθε 2,5 - 3 ώρες μπορείς αρθροιστικά μέσα στην ημέρα να τρως όσο χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργεί σωστά. Κάνεις λάθος που τρως συνέχεια τα ίδια, πρέπει να τρως καθημερινά, όσο γίνεται βέβαια, πρωτείνη (κρέας, αυγό, γαλακτοκομικά προϊόντα), υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια, πατάτες), λαχανικά και φρούτα. Το ξέρω ότι είναι εκνευριστική η δυσανεξία που έχουμε σε διάφορα φαγητά αλλά εγώ το προτιμώ από την απίστευτη πείνα που είχα όταν έκανα δίαιτα προ σλιβ. Καλή συνέχεια.
03-09-2012, 16:18 #938
Kοριτσια μου ετοιμαζομαι και εγω σιγα σιγα...........!!!!!!!!!!!!!!!! Σημερα εμαθα πως πηρα την εγκριση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!!!
03-09-2012, 18:48 #939
Αννα μου οπως σου ειπε και το Τζινεσιον απο πανω εχω κανει σληβ μαζι με μπαι πας!
Το προγραμμα μου ειναι πανω κατω:
150μλ γαλα (ας πουμε σημερα ηπια 100, με το ζορι και ΕΣΚΑΣΑ!!!, Θα το σταματησω για λιγο το γαλα γιατι με πειραζει πολυ!)
40-70γρ κρεας
μισο σπιρτοκουτο φετα (οχι καθε μερα αλλα τοση ειναι η ποσοτητα που μπορω να φαω)
απο σαλατες δεν εχω θεμα, γυρω στη μια ντοματα μπορω, μαρουλι, ροκα μπολικα, λαχανο ελαχιστο
οτι εχει σχεση με αμυλο (πατατες, μακαρονια, ψωμι) δεν τα τρωω, τα αποφευγω και απο μονη μου αλλα δεν μου αρεσουν και πλεον, δηλαδη μακαρονια αν φαω τρωω 2 πειρουνιες. Ρυζι που εφαγα σημερα, μισο μικρο μπολακι, με λαχανικα το εφαγα και τωρα θελω να τα βγαλω...
Γλυκα δεν τρωω καθολου..
Ψυχολογικα τωρα.. Ειμαι καλα, προχτες ειχα φαει ενα κολλημα οτι ειμαι αηδιαστικα χονδρη και ασχημη.. Πριν χασω αυτα τα κιλα ηξερα απλα οτι ειμαι χονδρη.. Τωρα βαζω και το αηδιαστηκα μπροστα.. Για καποιο λογο, επειδη μου την πεφτουν αρκετα πολλοι, νομιζω οτι ειμαι ασχημη και πιο χονδρη! Και τωρα που εχω σκασει με το ρυζι νιωθω να παχαινω.. Μια τρελα την κουβαλεω γενικοτερα!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
07-09-2012, 00:26 #940
Για συγκεντρώσου μικρή! Άκου εκεί αηδιαστικα χοντρή!!!! μην ακούω βλακειες!!!!
και γω τα πάω μια χαρά έχω χάσει 52 κιλά ...εφτασα επιτελουσ διψήφιο μετά από πολλά πολλά χρόνια και είμαι χαρουμενη. Ο κόσμος με βλέπει κ μένει με ανοικτο στόμα!
ετοιμαστείτε γιατί σας έρχομαι Χριστούγεννα Αθήνα!!!!!!!! δεν θα αγοράσω τιποτα ρούχα μέχρι τότε και θα έρθω να βγάλω τα απωθημένα μου !!!!!!:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
07-09-2012, 10:35 #941
Κατερίνα μπράβο σου για το διψήφιο, θα χαρώ όταν έρθεις Αθήνα να τα πούμε από κοντά. Εννοείται ότι θα βγάλεις τα απωθημένα σου στα ψώνια, αν δεν τα βγάλεις τώρα πότε θα τα βγάλεις; χιχιχι Επί την ευκαιρία συγχαρητήρια για τον αρραβώνα σου, να είστε γεροί κι αγαπημένοι και να έχετε πάντα αυτό το όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Καλή συνέχεια.
07-09-2012, 17:07 #942
Κατερινακι μου ετσι νιωθω! Το ξερω χαζη αλλα ρε παιδι μου δεν ξερω τι εχω παθει!!
Αντε να ερθεις να σε δουμε!! Και εγω θα ερθω Αθηνα τα Χριστουγεννα, ποτε πας να κανονισουμε!!
Συγχαρητηρια και απο εμενα για τον αρραβωνα σου! Να ειστε παντα δυνατοι και αγαπημενοι οπως τωρα!!
10-09-2012, 00:53 #943
Ψυχολογικά την πέρασα και εγώ αυτή τη φάση αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα!!!!Γύρισα πίσω στο πανεπιστήμιο και πολύ δεν με αναγνωρίζουν...:grin:
Ρε κορίτσια και εγώ θέλω να σας γνωρίσω..Τα Χριστούγεννα που θα έχουμε απαρτία να βρεθούμε, να σας δω και εγώ επιτέλους!!
Τώρα που σηκώθηκα είχα μια ζαλάδα...απαπα...έφυγα για εξετάσεις αύριο...
10-09-2012, 04:47 #944
Aννα μου εννοειτε να τα πουμε τα Χριστουγεννα!! Να παμε ολες μαζι να το καψουμεεε!!!
13-09-2012, 19:47 #945
Περιμένω πως και πως!!!!!
υγ.:τα μαλλιά μου,τραγική κατάσταση...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή