Results 946 to 950 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
14-09-2012, 05:05 #946
Anna20!!!! Τα δικα μοοοου να δεις!!! Τραγικοοοο!!!!!
btw σε εχω στο facebook?? αν οχι στειλε μου το σε u2u αν θες και εσυ να μιλαμε και απο εκει!
Αν παλι σε εχω ηδη, δεν φταιω εγω αλλα το Αλτζχαιμερ, τα εχουμε πει αυτα!!! :love:
- 14-09-2012, 12:20 #947
Originally posted by -wow-
Anna20!!!! Τα δικα μοοοου να δεις!!! Τραγικοοοο!!!!!
btw σε εχω στο facebook?? αν οχι στειλε μου το σε u2u αν θες και εσυ να μιλαμε και απο εκει!
Αν παλι σε εχω ηδη, δεν φταιω εγω αλλα το Αλτζχαιμερ, τα εχουμε πει αυτα!!! :love:
29-09-2012, 12:45 #948
Καλησπέρα κορίτσια !!! Και εγώ μέσα για τα Χριστούγεννα .... αλλά και για πιο νωρίς εάν θέλετε ...
Τα μαλλιά που πέφτουν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο μετά την επέμβαση και περίπου στο 3μηνο με 4μηνο οι πρώτες απώλειες λόγω έλλειψης σιδήρου... και εγώ το πέρασα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μου χορήγησαν σίδηρο με ορό . Δεν ήταν τίποτε , πήγαν όλα καλά ... πήγαμε μαζί με την Καλλιόπη . Όπως και να έχει το κρίνει και ο γιατρός για το σίδηρο.
30-09-2012, 08:50 #949
Αρχισε η πτωση (χαχαχαχαχαχ) Ιουλιο (τελη Ιουνιου βασικα!) και σε καποια φαση μεσα σε μια μερα εχασα τα μισα μαλλια μου! κυριολεκτικα τα ειχα στο χερι! Φρικαρε ο μπαμπας μου πηρε τηλεφωνο τον Αλμπανοπουλο χαχαχαχαχ!! Πηρα πριοριν σαμπουαν και αμπουλες και την παλευω λιγο... Τωρα πεφτουν ακομα, στους 3 μηνες ειμαι σχεδον αλλα ειναι καλυτερα απο την αρχη που εεεεεπεεεφταν οι τουφες!!!
Επαθα και μια σιδηροπενια και θα παω στο Ιππο να μου βαλουν σιδηρο...
30-09-2012, 21:13 #950
Originally posted by -wow-
Αρχισε η πτωση (χαχαχαχαχαχ) Ιουλιο (τελη Ιουνιου βασικα!) και σε καποια φαση μεσα σε μια μερα εχασα τα μισα μαλλια μου! κυριολεκτικα τα ειχα στο χερι! Φρικαρε ο μπαμπας μου πηρε τηλεφωνο τον Αλμπανοπουλο χαχαχαχαχ!! Πηρα πριοριν σαμπουαν και αμπουλες και την παλευω λιγο... Τωρα πεφτουν ακομα, στους 3 μηνες ειμαι σχεδον αλλα ειναι καλυτερα απο την αρχη που εεεεεπεεεφταν οι τουφες!!!
Επαθα και μια σιδηροπενια και θα παω στο Ιππο να μου βαλουν σιδηρο...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία