ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 64 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 950
    Senior Member
    Grizzly καλή επιτυχία αύριο στην επιτροπή. Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα.

Senior Member
    Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!

Αυτό δεν ήταν Τσικνοπέμπτη.....ήταν κινέζικο βασανιστήριο!!!!! Όλοι πέσανε με τα μούτρα στα κοψιδάκια , στα λουκανικάκια και στις πατατούλες ......και εγώ με το γιαουρτάκι μου!!!!!:P:P

Senior Member
    Δεν πειράζει Κατερίνα, έπεσες στην περίπτωση. Σκέψου όμως ότι του χρόνου τέτοια μέρα εσύ θα είσαι η μοναδική στην παρέα σου που και θα φας κοψίδια κ.α. και δεν θα βαρυστομαχιάσεις και δεν θα πάρεις κι ένα κιλό από το πολύ φαί!

Senior Member
    Καλή επιτυχία σε όλους!
    katerina_iero μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος! :smilegrin:

Member
    Ολα καλά με την επιτροπή. Δεν την πήρα στα χέρια μου την έγκριση γιατι το βιβλιάριο μου ληγει στις 29 οπότε και η εγκριση θα ήταν μέχρι τότε. Ίσως να μην προλάβαινα να εγχειριστω μεχρι να λήξει. Έτσι μου είπαν να το ανανεώσω και να περάσω να πάρω το πολλυπόθητο χαρτί.

Senior Member
    Μπράβο Grizzly. Μπήκες στην τελική ευθεία. Ειδοποίησε και τον γιατρό σου ότι πήρες την έγκριση για να σου κανονίσει τον προεγχειρητικό και το χειρουργείο.

Senior Member
    Στο χειρουργείο sleeve που έκανε σήμερα η Μαρία (Monadiki) πήγαν όλα καλά. Πονάει λίγο φυσικά αλλά σηκώθηκε και περπάτησε λίγο και τώρα αναρρώνει στο κρεβατάκι της. Σύντομα θα την έχουμε κοντά μας να μας πει τα νέα της και να μετράμε μαζί τις κατηφόρες μας. Καλή ανάρρωση Μαράκι.

Senior Member
    Ευχαριστούμε Τζινάκι μου για την ενημέρωση! Μαρία , γρήγορη ανάρρωση, πάλι στα πόδια σου με το καλό να μας πεις πως βιώσες την εμπειρία! Grizzly, έρχεται και η σειρά σου!

Senior Member
    Καλή ανάρρωση !!!
    ʼντε και στα δικά μου ελπίζω ... όταν με το καλό βρω τον κατάλληλο γιατρό ... ωστόσο έχω ολοκληρώσει τον προεγχειρητικό έλεγχο ... μόνο γιατρό θέλω να βρω !!!!
    έχετε εσείς να μου συστήσετε ????

Senior Member
    Θα κάνω Sleeve μέσω ΙΚΑ και μαζί αφαίρεση χολής (έχω πέτρες) και έχω μιλήσει με γιατρό στον Ευαγγελισμό αλλά δεν ... κολλάει το πράγμα...!!!! Η ΤΖΙΝΑ με διαφώτισε για κάποια πράγματα και την ευχαριστώ πολύ αλλά χρειάζομαι και άλλες γνώμες και κυρίως ΓΙΑΤΡΟ πολύ καλό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω φακελάκι ελπίζω....
    Χρειάζομαι την βοήθειά σας !!!! Ευχαριστώ πολύ !!!!
    Περιοχή = Αθήνα :starhit::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Η Μαρία είναι καλά, σηκώνεται κάθε τόσο και περπατάει, νοιώθει βέβαια μία δυσφορία και αναγούλα αλλά το παλεύει. Τη Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους !!!!Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μου απάντησαν μέσω u2u !!!!
    Τελικά πιστεύω πως πήρα την απόφασή μου για γιατρό και έκλεισα μαζί του ραντεβού την Δευτέρα το απόγευμα για να του δώσω της απαντήσεις του προεγχειρητικού ελέγχου και να μου δώσει την βεβαίωση για να καταθέσω τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ .
    Λέτε να πάρει μέρες για να περάσω από επιτροπή???
    Επλίζω πως όχι.... Ξέρει κάποιος να μου πει ???

Senior Member
    marymary, χαίρομαι που κατέληξες με το γιατρό, άντε όλα θα πάρουν τη σειρά τους τώρα, δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το ΙΚΑ, θα σε ενημερώσουν άλλα παιδιά, από μένα κάθε ευχή για το επικείμενο χειρουργείο!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    marymary, χαίρομαι που κατέληξες με το γιατρό, άντε όλα θα πάρουν τη σειρά τους τώρα, δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το ΙΚΑ, θα σε ενημερώσουν άλλα παιδιά, από μένα κάθε ευχή για το επικείμενο χειρουργείο!
    Σε ευχαριστώ πολύ monahoiot !!!!
    Μπορείτε να μου πείτε (όσοι πέρασαν από επιτροπή) τί σας ρώτησαν ????

Page 9 of 64 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast