ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 64 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 950
    Senior Member
    Marymary εγώ από την αρχή ανέβαινα στη ζυγαριά κάθε εβδομάδα. Δεν αγχωνόμουνα όμως άμα έβλεπα ότι σε ένα ζύγισμα δεν είχα χάσει βάρος γιατί ήμουν σίγουρη ότι προσέχοντας και κάνοντας τη σωστή διατροφή ήταν θέμα χρόνου να χάσω τα κιλά που ήθελα. Οι γιατροί συστήσουν να ζυγίζεσαι μία φορά το μήνα για να αποφεύγεις το άγχος. Εννοείται ότι μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις και φυσικά δεν κουράζεις κανέναν.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ ΤΖΙΝΑ , αυτό πιστεύω και εγώ, ότι η απώλεια βάρους είναι θέμα χρόνου. Εσύ τα πας τέλεια βλέπω. Πως θα μάθω πιο είναι το ιδανικό μου βάρος, δηλάδη, για άλλον είναι 70 για άλλον 60... κτλ.

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν ξέρω ποιό είναι το ιδανικό μου βάρος, απλά όταν ήμουν 65 κιλά έβλεπα ότι είμαι αρκετά αδύνατη οπότε έμενα σε αυτά τα κιλά. Αν ρωτήσεις το γιατρό σου πάντως αυτός ξέρει να σου πει βάσει του ύψους σου και του σωματότυπού μου ποιό είναι το ιδανικό βάρος για σένα.

Senior Member
    marymary διαβασα τα ευχαριστα.σου ευχομαι να πανε ολα καλα, που θα πανε δηλ. μη φοβασαι τπτ.καλη σου νυχτα και αρχισε να μετρας αντιστροφα

Senior Member
    marymary ,ευχάριστα τα νέα ,μην σε πιάνει άγχος για τις ενέσεις ,αυτή είναι δουλειά των γιατρών και των νοσηλευτών ,δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν χωρίς εξετάσεις ,άλλωστε η ένεση είναι μια απλή βελονιτσα ....δεν είναι μαχαίρι :P
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία και με το καλό να αρχίσουν οι κατηφόρες.
    Ένας γιατρός που μου μίλησε στο νοσοκομείο (νεοσύλλεκτος) όταν με είχε πιάσει πολύ άγχος μια ημέρα , μου είπε το εξής :

Δεν έχει ανακαλυφθεί σήμερα καμιά επέμβαση στους ανθρώπους που να μην έχει κάποιες μικρο-επιπλοκές ,οι ενέσεις ,ο πόνος (μικρός,μεγάλος ανάλογα την περίπτωσή ) ,τυχόν πυρετός ,τυχόν αυξημένη πίεση , άγχος κλτ είναι μέσα στο πρόγραμμα και απλά ελέγχονται από αυτούς και από τον οργανισμό μας , να μην δίνω καθόλου σημασία σε αυτά ενώ είμαι μέσα στο νοσοκομείο .

Senior Member
    Originally posted by marymary
    . Τα ράμματα σε πόνεσαν όταν τα έβγαλες?
    .
    Τα ραματα είναι πολύ λίγα και δεν πονάνε καθόλου,ούτε που θα καταλάβεις τίποτα ,σίγουρα.

Senior Member
    blazen σε ευχαριστώ για το κουράγιο, και εσύ βλέπω θαυμάσια τα πάς -21,5 σε 1 μήνα ??? Μπράβο.. σε πιο νοσοκομείο την έκανες ?

Senior Member
    Στον Ερυθρό Σταυρό .

Senior Member
    Τώρα τί έχει το μενού ??? :roll:
    Αλεσμένα ή κανονικά ??:smirk:

Senior Member
    γεια σας κοριτσια ολα καλα?

Senior Member
    Καλησπέρα Καλλιόπη. Το τικεράκι σου είναι πολύ ωραίο, με καλοκαιρινή διάθεση!

Senior Member
    ναι ανυπομονει το καραβακι να ξεκινησει
    για αυτο το εβαλα (και για δοκιμη)
    οταν με το καλο ξεκινησω αν δε μας εχει πιασει καλοκαιρι θα το αλαξω !

Senior Member
    Πολύ σύντομα το καράβι θα βάλει μπρος τις μηχανές και μετά ποιός το πιάνει! Η βαρκούλα θα γίνει high speed catamaran!!

Senior Member
    χαχαχα και σηκωνει κατι κυματα το catamaran αλλο πραγμα το καλοκαιρι καθε μερα 4.10 μας κανει μουσκεμα στη παραλια

Senior Member
    Θυμάμαι μία φορά που πήγαινα στη Μυτιλήνη με το Κεντέρης κάναμε 8 ώρες αντί για 6 ώρες που θα έπρεπε κανονικά και μας είπαν ότι πήγαιναν πιο σιγά για να μη δημιουργούν πρόβλημα με τα απόνερα στη στεριά. Γι'αυτό είπα καταμαράν γιατί τα κιλά στην αρχή θα φεύγουν σφαίρα! Αν θέλεις έλα και μία βόλτα από το στρουμφοχωριό να μας κάνεις κι εκεί παρέα.

Page 24 of 64 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast