ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 64 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 950
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by katerina_iero

Σήμερα ξεκίνησα γυμναστηριο επισήμως!!!!! Μου εφτιαξε ο γυμναστής ενα πολύ ωραίο προγραμματακι με διάφορεσ ασκήσεις, βαράκια, κοιλιακους κ.λ.π.!!!!! Αχ θα αναστενάξουν οι παράλίες αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!!
    Κατερίνα ρώτησες τον γιατρό σου και σου επέτρεψε να κάνεις κοιλιακούς???:shocked2: συνήθως λένε να περάσουν έξι μήνες καθώς τα εσωτερικά ράμματα και τραύματα αργούν να θρέψουν και υπάρχει κίνδυνος αν τα πιέσεις να "ανοίξουν" αν δεν τον ρώτησες,μην έχεις και πολύ εμπιστοσύνη σε έναν απλό γυμναστή,συνήθως δεν ξέρουν και πολλά για τις επεμβάσεις που κάνουμε και για τις ιδιαιτερότητες που έχουμε Επίσης βαράκια να κάνεις μόνο καθιστή,αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρουσιάσεις κήλη.Επίσης αν οποιαδήποτε στιγμή νιώσεις πόνο στην περιοχή της κοιλιάς σταμάτησε οποιαδήποτε γυμναστική κάνεις

Γκρίζλυ με το καλό και σε εσένα να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Χαιρετε!!!!! Τι μου κάνετε???? εγώ γυρισα σπιτάκι! Χάρηκα παρα πολύ που σας γνώρισα από κοντα! Ήσασταν όλες υπέροχες και πέρασα τέλεια! Πολύ γέλιο! μπράβο μας!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile : εχω μόνο μια φωτο μας και την έχω ανεβασει στο fb, μπορείτε να την κατεβάσετε απο κει αν όχι πειτε μ!

Σήμερα ξεκίνησα γυμναστηριο επισήμως!!!!! Μου εφτιαξε ο γυμναστής ενα πολύ ωραίο προγραμματακι με διάφορεσ ασκήσεις, βαράκια, κοιλιακους κ.λ.π.!!!!! Αχ θα αναστενάξουν οι παράλίες αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!!
    κατερινα μου γεια σου. απ οτι διαβασα εμεις πρεπει να εχουμε χειρουργηθει πανω κατω την ιδια περιοδο.εγω 4/2 και συ καπου 5-6/2. και εμενα μου επετρεψε απο την προηγουμενη τεταρτη που ειχα ραντεβου με το γιατρο, κοιλιακους, βαρακια (5 κιλα το πολυ)κλπ.ειναι τελικα θεμα γιατρου γιατι με αλλους που το εχω συζητησει βρηκαν οτι ειναι πολυ νωρις ακομη για γυμναστηριο.ελπιζω να σου το επετρεψε ο γιατρος και να μην πηρες μονη σου πρωτοβουλια γιατι τωρα πλεον κινουμαστε παντα συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου. η απωλεια σου πολυ καλη, ευχομαι καλη συνεχεια και μεγαλες αντοχες στο γυμναστηριο

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ρωτησα τον γιατρό!!!! ρώτησα αν μπορώ να κάνω γυμναστική και βαράκια και μου απάντησε να κάνεις ότι θες κ όσο αντέχεις. Εδώ και 5 μέρες πάω καθημερινά γυμναστήριο κανω διαδρομο και ασκήσεις με βαρη για πλάτη στήθος μ΄πράτσα και κοιλιακούς. Δεν ζορίζομαι καθόλου και νιώθω καλά. Σημερα βέβαια νιώθω οτι έχω έντονη καούρα στο στομάχι αλλά δεν νομίζω πως είναι από την γυμναστική γιατί αυτήν την ένιωθα και πιο πριν -------σπανίως βέβαια!

Επίσης η ζυγαριά επιτέλους ξεκόλλησε!!!!:cul::cul:

Senior Member
    Μπράβο Κατερίνα! Πολύ χαίρομαι και γιατί ξεκόλλησε η άτιμη η ζυγαριά αλλά και γιατί ξεκίνησες γυμναστήριο που θα σε βοηθήσει πολύ. Εύχομαι να σου περάσουν οι καούρες και να μην ταλαιπωρείσαι.

Senior Member
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ρωτησα τον γιατρό!!!! ρώτησα αν μπορώ να κάνω γυμναστική και βαράκια και μου απάντησε να κάνεις ότι θες κ όσο αντέχεις. Εδώ και 5 μέρες πάω καθημερινά γυμναστήριο κανω διαδρομο και ασκήσεις με βαρη για πλάτη στήθος μ΄πράτσα και κοιλιακούς. Δεν ζορίζομαι καθόλου και νιώθω καλά. Σημερα βέβαια νιώθω οτι έχω έντονη καούρα στο στομάχι αλλά δεν νομίζω πως είναι από την γυμναστική γιατί αυτήν την ένιωθα και πιο πριν -------σπανίως βέβαια!

με τοση γυμναστικη και καθημερινα οντως θα ανστεναξουν οι παραλιες κατερινακι.

Senior Member

Αν όταν κάνω την επέμβαση δεν είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα θα σε μισήσω βαθιά να το ξέρεις.....α και επίσης θέλω να μου στείλεις τις κρέμες που
    σου είπε η δερματολόγος....εντωμεταξύ η wow που είναι???έχει μιλήσει καμία μαζί της????

Senior Member
    Καλημέρα. Ada η Wow έχει το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι θα με καλέσει όταν κάνει την επέμβαση. Οπότε ή δεν έχει κάνει ακόμα την επέμβαση ή με την ταλαιπωρία του χειρουργείου ξέχασε να με καλέσει. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα τα νέα της. Εσύ κατάφερες να κάνεις τη γαστροσκόπηση;

φτου φτου μην με ματιάσετε!!!! ( ααα....επίσης να ξέρετε οτι εγώ αυτοματιάζομαι και μόνη μου ....χαχχαχαχαχαχα) Μια χαρά θα είσαι Αντα μου και συ!

Ροζέτα ας αναστενάξει για μένα και τίποτα άλλο εκτός απο τα πεζοδρόμια! ¨))))))))
    Η δερματολόγος μου είπε να κάνω μείγμα απο την airol & percutalpha... ( βασικά η φαρμακοποιός το κάνει) κοστιζει γύρω στα 20 ευρω και ειναι για σημάδια, πρόληψη ραγάδων , ροζ ραγάδες και συσφιξη. Εγώ έχω δει διαφορά γιατι φροντισα να την βαζω κάθε βράδυ και πριν το χειρουργειο για να προετοιμάσω το δέρμα μου όσο γίνεται.:eureka: Βέβαια η δερματολογος είπε να φροντίζω επισης και για την καλη ενυδάτωση του δερματος.

Την wow δεν την εχω δει΄ούτε μιλησει καθόλου... μάλλον το κορίτσι μας κάνει βολτούλες στην Αθήνα και δεν θα έχει ιντερνετ.

Senior Member
    Μπραβο Κατερινιω μου.Ευγεεεεε...δεν εχω fb στη δουλεια μονο στο σπιτι..εδω καποια λινκ απαγορευονται απορω πως κ το φορουμ το αφηνουν..συνεχισε την καλη δουλεια..θαθελα κ εγω να παω γυμναστηριο αλλα τα οικονομικα μου δεν μου το επιτρεπουν οποτε ποδηλατο στην φυση κ περπατημα μολις μπορεσω κ νιωθω δυνατη.Φιλια

αχ αυτά τα οικονομικά!!!! να δω που θα καταλήξουμε πια! μια χαρά είναι η φύση και το ποδηλατάκι...μακάρι να είχα και γω ένα.......αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι οτι το νησι δεν έχει κατάλληλους δρομους για ποδήλατο κ οι μόνοι κατάλληλοι δρομοι είναι μακρια ...οπότε δεν έχω τόσο χρονο!!!! Ευτυχώς που το γυμναστηριο είναι οικονομικό...με 40 ευρω το μηνα πηγαίνω όσες φορές θέλω, υπερσύγχρονο και με γυμναστή από πάνω μου να με βοηθά!:blush:

Senior Member
    εχουμε νεα!
    αυριο πρωι κανω εισαγωγη και
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!
    τελειωσα πλεον !
    (ελπιζω δλδ να μη βγαλουν παλι τιποτα αλλο στη μεση )

Senior Member
    Καλλιόπη που είσουν ? μας έλειψες.Όλα καλά θα πάνε , καλύτερα που θα χειρουργηθείς Παρασκευή γιατί το ΣΚ θα έχεις την ησυχία σου, θα έχουν αδειάσει τα περισσότερα κρεβάτια και δεν θα έχεις σχεδόν τον όροφο δικό σου και θα μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση στους διαδρόμους. Οι περισσότεροι φεύγουν Σάββατο πρωί και φυσικά δεν θα γίνετε χαμός με τος συγγενείς. Έτσι και εγώ Πέμπτη μπήκα Παρασκευή έκανα την επέμβαση και την Δευτέρα το πρωί πήγα σπιτάκι μου. Με το καλό εύχομαι και ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά , έχουμε τον ίδιο γιατρό άλλωστε που είναι super . Θα περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα. Να πάρεις μαζί σου καθίσματα τουαλέτας μίας χρήσης από το φαρμακείο και πριν μπεις χειρουργείο το πρωί κάνε ένα μπανάκι, εμένα με βοήθησε πολύ γιατί δεν θα μπορούσα τις άλλες μέρες να κάνω λόγω ραμμάτων, σου επιτρέπουν από 3 έως 5 μέρες μετά το χειρουργείο μπάνιο και έτσι θα είσαι φρέσκια φρέσκια. Μετά το χειρουργείο (3-4 ώρες μετά ανάλογα)επίσης να κάνεις βόλτες που θα σε βοηθήσουν να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου, να φύγει εντελώς η αναισθησία και θα γίνεις πιο γρήγορα καλά, δένουν τα ράμματα κτλ. Ότι άλλο θέλεις πες μου ή πάρε με τηλ.

Senior Member
    ευχαριστω marymary ετσι ελπιζω και εγω οτι ισως με βαλει και σε τρικλινο τουλαχιστον για σ/κ
    να γλυτωσω και τιποτα οσο για τον γιατρο του εχω εμπιστοσυνη
    θα ακολουθισω τις συμβουλες σου και απο δευτερα πια θα ειναι και εγω στη κατηφορα !!
    να ξεκινησει και το καταμαραν που λεει και η τζινα !
    αν χρειστω κατι θα σε παρω οκ ευχαριστω

Senior Member
    καλλιοπη μου επιτελους!.Μπραβο ειδες που σταλεγα? Με το καλο να "μπεις" κ εσυ στο κλαμπακι των σλιβατων.Καλη επιτυχια κ ολα θα πανε καλα

Senior Member
    βεβαια δεν τελειωσα τη θεραπεια που περνω για το ποδι μου αλλα δεν ειπα τιποτα
    ( ο γιατρος που μου τα εδωσε ειπε οτι δεν παιζει κανενα ρολο στην επεμβαση)
    φυσικα θα πω οτι τα πηρα τοσες μερες αλλα δεν ειπα πως εχω ακομη 3 μερες μη με παει πιο πισω
    ας παω τωρα να την κανω και αν δεν περασει το ποδι (αφου θα χασω και βαρος)
    ξαναπαω μετα στο γιατρο!

Page 44 of 64 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast