ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 64 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 950
    Senior Member
    μπα τιποτα ακομη !
    γουργουριζει γιατι δε του βαζω και πολλα μεσα
    νερο δεν μπορω να πιω με τιποτα απο εχθες που βγηκα μεχρι τωρα εχω πιει ενα χυμο και εχω φαει μισο μπολακι ζελε βλεπεις δεν πηρα τη γκουρμε συνταγη για τη σουπα απο το ιπποκρατειο και καθε αλλη σουπα δεν μπορει να συγκριθει μαζι της οποτε ακομη δεν δοκιμασα

Senior Member
    Γλαυκη μοοουυυ!!!! Σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου!!! Θα ερθει τωρα και η σειρα σου και θα ειμαστε και σληβατεεεες!!!!! Εγω για το Ιπποκρατειο πριν απο κανενα μηνα αντε 1,5 εμαθα, εκανα ραντεβου με τον γιατρο στις 21 του Απριλη και στις 28 εκανα εισαγωγη!! Αγαπη μου ολα καλα θα πανε, θυμασαι ποσο χεστρα με το συμπαθειο ημουν εγω!! Αν σου δειξω φωτος ειμαι σαν με το χαμογελο στα χειλη παν πι φανταροι μας μπροστα!!!! Ολα θα πανε τελεια και ελπιζω να συναντηθουμε συντομα!!!!!! χχχχ

Senior Member
    wow σιδερενια, καλη κ γρηγορη αναρρωση και καλο ξεφορτωμα!

Senior Member
    Ναταλία δεν ξέρω καν ποιός είναι ο Αλμπανόπουλος!!!!!Δεν τον έχω δει ποτέ μου από σας τον έχω ακούσει... κ ένα έχω να πω --ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ-...με μάτια κλειστά θα κυκλοφορώ για να μην κολαστώ!!!Εμένα για καφέ με βολεύει καλύτερα πρωί ή μεσημεράκι!!!!!Πότε θα πάμε λοιπόν????

Ναταλάκι σιδερένια! ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδες που στα έλεγα?????? ελπίζω να ήταν φρόνιμη η αδελφούλα σου ε!!!!!!??????

θα δεις πόσο θα το ευχαριστηθείς και δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή!!!

Μοναδικό μου Μαράκι και εγώ χτες έδωσα τα πρώτα ρουχα σε άλλη κοπέλα...επίσης πήρα παπούτσια ενα νούμερο μικρότερο!

Senior Member
    κατερινιω πας σφαιρα, μπραβο, μπραβο, μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο!

Senior Member
    Αχαχαχαχαχχα της το ειπα και μου λεει να σου πω οτι της ειπε και: γεια σου κουκλαααα!!!! Ατσα εχουμε ανταγωνισμο!!! Αχαχχαχαχαχ Αντα μου νομιζα οτι ειχες κανει σαντεβου μαζι του... Κανε και δεν θα το μετανιωσεις! Πηγενε στο νοσοκομειο αν θες και οχι στο γραφειο... Εγω εχω αυριο ραντεβου παλι!!! Στις 5 και μετα εχω να επισκεφτω (επισκευτω; την γιαγια μιας φιλης μου... Ωραια πια αλλη ερχετε για καφεδακι;;; Μαζευτητεεεεε!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Αχαχαχαχαχχα της το ειπα και μου λεει να σου πω οτι της ειπε και: γεια σου κουκλαααα!!!! Ατσα εχουμε ανταγωνισμο!!! Αχαχχαχαχαχ Αντα μου νομιζα οτι ειχες κανει σαντεβου μαζι του... Κανε και δεν θα το μετανιωσεις! Πηγενε στο νοσοκομειο αν θες και οχι στο γραφειο... Εγω εχω αυριο ραντεβου παλι!!! Στις 5 και μετα εχω να επισκεφτω (επισκευτω; την γιαγια μιας φιλης μου... Ωραια πια αλλη ερχετε για καφεδακι;;; Μαζευτητεεεεε!!!!!!!!
    Δηλαδή μπορείς πριν τις 5 σωστά???για στείλε μου το τηλ. σου στο φεις η πάρε με να συννενοηθούμε!!!

Senior Member
    Δυστηχως δεν μπορω πριν τις 5 γιατι θα ερθουν να μας παρουν κατα τις 12 να παμε καπου για να φαμε (βασικα να φανεεεεε!!! Αχαχαχα) και μετα θα με πανε αμεσως στο γραφειο του γιατρου.. Αυριο εχω αιματολογικη παλι το πρωι, αν δεν ειμαι εξαντλημενη θελεις να παμε για καφε αυριο; Στο ιδιο που ειχαμε παει και την προιγουμενη φορα; Ευχομαι μονο να μην ειμαι εξαντλημενη γιατι ενω ειμαι μια χαρα, τα βραδυα δεν μπορω να κοιμηθω και σημερα κι οαλς πιαστηκε και η μεση μου.. Δεν ξερω καν αν τελικα θα παω μαζι τους για φαγητο σημερα.. Ελπιζω μολις βγελω ραμματα να κοιμαμαι καλυτερα!!! Θα σου στειλω στο facebook

Ροζέτα μου σε ευχαριστώ που με εμψυχώνεις! Η αλήθεια είναι οτι έχουν αρχίσει και κατηφορίζουν γρήγορα και δεν περίμενα τέτοιο ρυθμό!!! Έχω λίγο σαστίσει σε σημείο που λέω δεν μπορεί...η ζυγαριά κάνει πλάκα ή είναι χαλασμένη και όταν θα ξανα ανέβω θα δείξει παραπάνω!:wow: Βέβαια το παλεύω πολύ και εγώ...κάθε μέρα γυμναστήριο και προσέχω παρα πολύ τι τρώω.....αλλά και πάλι δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!!!

Αααα επίσης προσπαθώ να μην ζυγίζομαι κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ!!!!

Senior Member
    Κατερινακι το ξερεις οτι η ζυγαρια του Αλμπ προσθετει 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑ!!!!!;;;
    αχαχαχαχα... Γυμναστηριο ποτε αρχισες και τι ακριβως κανεις; Φιλια!

Γυμναστήριο άρχισα στον 1,5 μήνα μετά το χειρουργείο και πάντα αφου κάνω ζέσταμα στο διαδρομο ξεκινάω ασκήσεις σε διάφορα όργανα για μπράτσα, πόδια, πλάτη και στήθος. Χτες μου πρόσθεσε κ κάτι άλλες ασκήσεις με βάρη . Επίσης κάνω και κοιλιακούς και μετά τελειώνω ξανα με διαδρομο. Όλο αυτό κρατάει περίπου 1,5 ώρα.

Η δική μ πάντως συμφωνει με του γιατρού γιατί κ πριν πάω στο ιατρείο είχα ζυγιστεί.Ήμουν 3 εβδομάδες κολ΄λημένη στα 132 αλλά ευτυχως τώρα πήρα φόρα!
    :starhit::smug::roll::bouncing::love:

Senior Member
    Ναταλία μου και εγώ σήμερα δεν προλαβαίνω....αύριο το πρωί με βολεύει παρά πολύ γιατί και εγώ στο ιπποκράτειο θα είμαι έχω ραντεβού να κάνω υπέρηχο στις 09:45!εσύ τι ώρα θα είσαι εκεί για τις αιματολογικές?ναι περιμένω να μου στείλεις!!!

Κατερινάκι ξανά λέω μπράβο σου.....σε θαυμάζω!!!!

Senior Member
    Θα παω για αιματολογικες σε μια ιδιωτικη εδω κοντα... Θα σου στειλω το νουμερο μου και οταν τελειωσεις στειλε μου να συναντηθουμε στο καφε που πηγαμε την προιγουμενη φορα.. Εκτος απροοπτου βεβαια γιατι ρε γαμωτο νιωθω κομμενη.. Και εκανα βλακεια και βραχηκαν τα ραμματα και κοκκινισαν λιγο.. Ελπιζω να μην με μαλωσει πολυ ο Αλμπ!!!

δεν νομίζω να τρέχει τίποτα με τα ράμματα γιατί και εγώ είχα κάνει μπανιο όταν βγήκα απο το νοοκομείο είχαν βραχεί αλλά άλλαξα απλά τις γάζες μ . Αν δεν κάνω λάθος έτσι και αλλιώς θα κοκκινίσουν λίγο!

Page 49 of 64 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast