ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 64 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast
Results 811 to 825 of 950
    Senior Member
    Ada μη στενοχωριέσαι γιατί αφού αποφάσισες να κάνεις την επέμβαση θα την κάνεις! Και η γνώμη μου είναι ότι ευτυχώς που έκανες τη γαστροσκόπηση σήμερα και είδες ότι έχεις κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται αντιβίωση για να το αντιμετωπίσεις. Διαφορετικά δεν θα είχες ιδέα. Το καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι σπαστικό άλλα να περιμένεις και άλλα να γίνονται, αλλά με λίγη υπομονή και επιμονή είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.

Καλησπέρα και από μένα,τελικά έκανα το χειρουργείο στις 3 Απριλίου όπως σας είχα αναφέρει και τώρα είμαι ήδη στην 2 εβδομάδα....
    Δεν σας έγραψα πιο νωρίς θεώρησα οτι είναι γνωστή σε όλους η διαδικασία και ήμουν και λίγο κομμάτια...Τα ίδια λοιπόν με όλους τους υπόλοιπους.Ο μόνος πόνος από την λαπαροσκόπηση ήταν από τον αέρα στο στήθος μου....Χθες έβγαλα την παροχέτευση και σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα..Πείνα καμία αλλά το μυαλουδάκι ζηλεύει...Λίγες ατονίες,μικρές ζαλάδες και πολλές σούπες...Στα υγρά θα μείνω 3 βδομάδες συνολικά..Επίσης πίνω μια Πρωτείνη(αυτές των αθλητών 110 ολόκληρα ευρώ) με γάλα 600ml τη μέρα και συνολικά πρέπει να πίνω 2L υγρών..Βιταμίνες και laprazol για το νέο στομαχάκι..Δεν μετράω ούτε ένα εμετό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο..
    Κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ εσείς στα υγρά τι φάρμακα παίρνατε,πίνατε και πρωτείνη???
    Επίσης να σας πω οτι από τώρα σκέφτομαι τα μαλλάκια μου,το γιατρό τον έφαγα...

Senior Member
    Στην αρχή τρελάθηκα αλλά τώρα χαλάρωσα λιγάκι..άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό..απλά θα περιμένω!!!!!ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για την υποστήριξη!!και ελπίζω με τις αντιβιόσεις να γίνω καλά και να μην έχω άλλα τρεχάματα..Ένα θετικό που έμαθα μιλώντας με την γραμματέα του γιατρού είναι ότι μπορώ να πάω στο ΙΚΑ να πάρω την έγκριση (που ισχύει για 3 μήνες) και να πάω να κλείσω το ραντεβού για την επέμβαση στο νοσοκομείο ώστε μόλις γίνω καλά να την κάνω κατευθείαν...μ'αυτό χάρηκα γιατί νόμιζα ότι επειδή βγήκα θετική δεν θα μπορούσα να πάρω την εγκρίση τώρα....πάλι καλά να ξεμπερδεύω απ'ο τώρα μ'αυτό :tumble:

Ναι Αντα να πας να το κάνεις,να μην το έχεις στο μυαλό σου και αυτό..Και αφού το θες τόσο πολύ ο κόσμος να χαλάσει εσύ θα το κάνεις!!!!!Όλα θα πάνε καλά με το στομαχάκι σου και δεν θα έχεις κανένα θέμα,οπότε κάνε τα διαδικαστικά και θα είσαι έτοιμη...
    Έτσι και εγώ από καθυστέρηση σε καθυστέρηση αλλά τελικά το έκανα και είμαι πολύ καλύτερα!!!
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή!!!Keep going λοιπόν!!

Senior Member
    Αντα μου αυτο σκεφτηκα οτι πανω στην αναποδια, τουλαχιστον θα μπορεσεις απο τωρα να κλεισεις την ημ/νια της επεμβασης! Σε θελω δυνατη και ολα θα γινουν! Εγω βασανιζομουνα 1,5 χρονο και τωρα ουτε εχω καταλαβει για ποτε την εκανα και ειμαι στην 2η εβδομαδα κι ολας!!!! Ολα θα γινουν, το ξερω οτι ειναι τρελα σπαστικο να σε κρατανε πισω πραγματα τα οποια ουτε καν γνωριζες (για το στομαχι!) αλλα τουλαχιστον θα καθαρισεις οπως ειπε και η Γλαυκη μου και μετα θα εισαι ετοιμη για ολα!!!

Senior Member
    ʼντα όλα σε εσένα έτυχαν κορίτσι μου? τι να πω ? Δεν το περίμενα πραγματικά. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι να περάσουν οι μέρες για να κάνεις και εσύ την επέμβασή σου !

Πουλάκια μου!!! έχετε πάει όλοι για διακοπούλες ε????? για αυτό δεν μιλάει κανεις?:duh::duh: ʼντε καλά να περάσετε όπου και αν πάτε και καλή ανάσταση!!!!!! εγώ στο νησί μια χαρά περνάω ...όλοι μερά βολτούλες, καφεδάκια και πάμπολλα σχόλια περι αδυνατίσματος!!!!
    Μακάρι να ήσασταν όλοι εδώ να δείτε το έθιμο με τους δυναμίτες και να φάτε μούρι....έστω και λιγουλάκι .....(μούρι = γεμιστό αρνί ψημένο στον ξυλόφουρνο!)

Και του χρόνου μας!:bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Καλό Πάσχα σε όλους και να περάσετε τέλεια!!!!!Κατερινάκι εγώ Αθήνα και με πολλά νεύρα...ʼντε καλά να περάσουμε!!!!

Senior Member
    Και εγώ εδώ, Αθήνα, πουθενά φέτος , μας έπιασε η κρίση και όπως λένε no money no funny !!!
    Καλή Ανάσταση σε όλους.

Senior Member
    καλο πασχα κ καλη ανσταση σε ολους κοριτσακια

Senior Member
    καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους μας
    με υγεια και αγαπη !
    φιλια σε ολους

Senior Member
    Χρονια Πολλα Καλο Πασχα να εχουμε!!
    Λοιπον εγω την Μ. Πεμπτη επαθα μια ωραιοτατη αλλεργεια στο amoxil, Γεμισα καντιλες που λεει και η μαμα μου (καμια σχεση με σπυρακια παντως!) και πηραμε τον γιατρο μου στις 1130 το βραδυ! Μας εστειλε στο νοσοκομειο και μου εκαναν 2 κορτιζονες και 2 φενιστιλ... Ολα καλα, εφυγε ο κνυσμος, εφυγαν οι καντιλες και Μ. Παρασκευη τσουπ να αλλη μια καντιλαααα!! Μ.Σαββατο γεμισα παλι, ακομα και στα ματια μου γυρω γυρω, πηγα με τον μπαμπα μου νοσοκομειο παλι, παλι κορτιζονες παλι φενιστιλ, μου εδωσαν και κορτιζονες για το σπιτι και κατι αλλο αντι για λαπραζολ και σημερα παλι τα ιδια χαλια ειμαι! Πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε να παω Αθηνα και λογικα θα κανω εισαγωγη... Φουσκωσαν τα χερια μου και πατουσες, νιωθω λες και τα κιλα που εφυγαν, ηρθαν διπλα τωρα!! Εκανα και 1 εμετο εχτες το βραδυ, ειχα και εναν πολυ οξυ πονο στα δεξια της κοιλιας και τα εχασα!! Μου ειπε ο γιατρος οτι θα κανω παλι αιματολογικες και crb και οτι αλλο χρειαστει για να γινω καλα! Μου ειπε επισης να μην παρω αλλη κορτιζονη.. Αχ ΘΕΕ ΜΟΥ!! Απο επεμβαση επιζησαμε και τωρα τυρανιεμαι απο μια αλλεργεια!!!! Τεσπα ελπιζω να νιωσω καλυτερα σε λιγες μερες!!!! Καλο Πασχα και παλι και φιλακια πολλα σε ολους!!!!!

Ναταλάκι περαστικά σου και κουράγιο! δεν σε φοβάμαι , είσαι δυνατή κ όλα θα πάνε καλά! Μήπως τα κάνεις όλα επίτηδες για να δεις τον γιατρούλι?????:lol::lol::lol:

Senior Member
    χριστος Ανεστη χρονια πολλα !
    ναταλια μου κουραγιο ολα καλα θα πανε αυτα ειναι περαστικα!
    αντε και οταν με το καλο ερθεις αθηνα θα παμε για καφε
    Originally posted by katerina_iero
    Μήπως τα κάνεις όλα επίτηδες για να δεις τον γιατρούλι?????:lol::lol::lol:
    και εγω αυτο πιστευω κατερινα μου
    αχ εχει καψει καρδιες τι να κανουμε !

Senior Member
    Aχαχαχαχα κοριτσια πως με ξερετεεεεε???? αχαχαχαχα καμια σχεση! παιδια ξινομααααιιιιιι!!!!!!!! Παναγια μου!! Καλα ο γιατρος μας στο τηλ μου ελεγε και μην ανησυχεις αγαπη μου και ολα καλα θα πανε αγαπη μοοοουυ!!! Μα τι γιατρο εχουμε ρε κοριτσιααα???!!!
    Λοιπον εγω μαλλον αυριο ερχομαι Αθηνα, αν παρω καραβι μεθαυριο ομως... Εννοειτε ελπιζω Παναγια μου να ειμαι καλα και να τα καταφερω να ερθω για καφεδακι γιατι και με την Αντα που ειχαμε κανονισει τελικα δεν μπορεσα με τα τρεχαματα!! Οποιες μπορουν, θα κανονισουμε να παμε!!! Ευχομαι μονο να φυγουν τα σπυρια αλλιως δεν παω πουθενααα!! αχαχαχαχ
    Εσυ Κατερινα ποτε κατεβαινεις για επανεξεταση???

Page 55 of 64 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast