ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 64 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 826 to 840 of 950
    Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Aχαχαχαχα κοριτσια πως με ξερετεεεεε???? αχαχαχαχα καμια σχεση! παιδια ξινομααααιιιιιι!!!!!!!
    μια και σε ξερω αρκετα εγω πιστευω οτι ειναι δακτυλος της αδερφουλας σου αυτη τα κανε ολα για να ερθει μαζι να τον δει :P

Senior Member
    Λεεες??? Το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια!!!! :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Λεεες??? Το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια!!!! :lol::lol:
    για αυτο μη την φερεις μαζι σου αστην στη κρητη!!!!

Senior Member
    Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη. Anna20 πολύ χαίρομαι που έκανες την επέμβαση και πήγαν όλα καλά, σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλές κατηφόρες. Wow σου εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και να μην έχεις άλλες ταλαιπωρίες.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους σας εύχομαι!!!!
    Ναταλάκι μου εύχομαι περαστικά να είναι όλα..Τζίνα μου ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά..
    Κορίτσια είμαι 14 μέρες μετα το χειρουργείο και είμαι ακόμα στις μέρες των υγρών σήμερα ζυγίστηκα και έχω χάσει 5 κιλά,εμένα μου φαίνονται λίγα για τόση σούπα που έχω καταναλώσει,εσείς τι λέτε?Μήπως πρέπει να επικοινωνήσω με το γιατρό μου??

Αμα κανονίσετε καφεδάκι θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω!!!!

Senior Member
    Ναταλάκι τι έπαθες πουλάκι μου????περαστικά σου εύχομαι....φαντάζομαι ότι δεν είχες ιδέα ότι είχες αλλεργία σ'αυτό ε??Για καφεδάκι όποτε θέλετε εγώ μέσα είμαι!!!

Senior Member
    εγω κλεινω μηνα στις 29 και η wow στις 28 οποτε μαλον θα μας δει και τις 2
    στις 2/4 αν δεν κανω λαθος καθε τεταρτη εχει ιατρειο οποτε ισως το κανονισουμε για τοτε μηπως εχει φτιαξει και ο καιρος λιγακι

Senior Member
    Τί βλέπω ? Θα βρεθούμε για καφέ ? ʼντε βρε κορίτσια να τα πούμε και από κοντά όλες !

Ναι κορίτσια να κανονίσουμε!!!!!

Δεν μου απαντήσατε όμως να ανησυχώ με την μικρή μου απώλεια???5 κιλά σε 15 μέρες που πίνω μόνο υγρά δεν είναι λίγα????:no:

Senior Member
    Originally posted by Anna20
    Ναι κορίτσια να κανονίσουμε!!!!!

Δεν μου απαντήσατε όμως να ανησυχώ με την μικρή μου απώλεια???5 κιλά σε 15 μέρες που πίνω μόνο υγρά δεν είναι λίγα????:no:
    Πόσα κιλά είσαι Αννα ? αααα τώρα είδα το ticker sou .
    Νομίζω οτι έχεις σχετικά λίγα κιλά ,για αυτό δεν έχεις θεαματική απώλεια .
    Μέσα σε ένα μήνα περίπου δείχνει οτι θα χάσεις περίπου 10 κιλά ,άρα καλά σε βλέπω .
    Εγώ τώρα είμαι σχεδόν στον τρίτο μήνα ,και χάνω 1-2 κιλά την εβδομάδα.

ΑΑχχχχχ μακάρι να είναι αυτό,αφού άρχισα και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν θα χάσω κανένα κιλό,έχω αγχωθεί τόσο πολύ...
    Τι να πω???Ελπίζω να ξεκολλάει η ριμάδα η ζυγαριά και να μην παιδευτώ 2 χρόνια για να χάσω όλα τα κιλά που θέλω...
    ʼμα χάνω τόσα λίγα με υγρά,στις μαλακές τροφές τι θα γίνεται???Θα παίρνω κιόλας???:flaming:

Senior Member
    Μην σε πιάνει πανικός Αννα και με τις μαλακές τροφές θα χάνεις κανονικότατα .Αφού θα τρέφεσαι με πολύ μικρές ποσότητες .

Senior Member
    Αννα20 μην ανησυχείς γιατί θα τα χάσεις τα κιλά σου θέλεις δε θέλεις! Κι εγώ έχασα μετά το χειρουργείο 6 κιλά σε 9 μέρες και μετά για 2 εβδομάδες δεν έχασα άλλο και στο μήνα είχα χάσει συνολικά 10 κιλά. Να μετράς το αποτέλεσμα με το μήνα γιατί μπορεί σε 10 μέρες να μην χάσεις καθόλου και σε μία εβδομάδα να χάσεις 4 κιλά! Είναι λογικό ότι ο οργανισμός σου θα κολλάει και θα ξαναχάνει. Μην αγχώνεσαι, αν ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου και τρως σωστά είναι θέμα χρόνου να χαθούν τα κιλά σου.

" αγάπη μου"????????? ακου εκεί αγάπη μου!!!!!:dork: χαχαχχαχαχαχαχαχαχ

κλείνω μήνα στις 8 Μαίου αλλά το αν θα έρθω Αθήνα εξαρτάται από τις εξετάσεις μου. Αν είναι καλές ο γιατρός είπε να μην πάω. Η αλήθεια είναι οτι προτιμώ να μην πάω γιατί έχω ξοδέψει αρκέτα σττα ταξιδάκια και επίσης έιναι παραμονές πανελληνίων και δεν μπορώ να αφήσω τους μαθητές μου!:duh:

Σας περιμένω καλοκαιράκι στην Κάλυμνο! ούζάκια, μπανάκι, θαλασσα, καφεδάκια.........

Senior Member
    Aχ κοριτσια μου!!!! Πηγα εχτες Ιπποκρατειο (ηρθα Αθηνα εχτες παλι!) και με ειδε παθολογος, μου εδωσε αντισταμινικα και ενα σιροπι για να πηγαινω τουαλετα! Μου ειπε επισης οτι μου εδωσαν μεγαλες ποσοτητες κορτιζονης στο νοσοκομειο Ρεθυμνου (παραξενοοοοο!!!) και γι'αυτο εχω πρηξιμο (τα δακτυλα μου σε καποια φαση εγιναν μπλε!) παντου και ποναω οταν ακουμπαω το δερμα μου... Προχτες πονουσα την ωρα που κοιμομουνα επειδη ακουμπουσα στο κρεββατι και πρηστηκε το δεξι μου ποδι τοσο πολυ που δεν ειχα αισθηση της αφης καθολου! Και τωρα ειμαι πρησμενη αλλα πιστευω αρχιζει και φευγει σιγα σιγα! Μου φαινεται λες και εχω παχυνει, βασικα επειδη ειμαι πρησμενη τα ποδια μου δεν τα εχω δει πιο μεγαλα στη ζωη μου! Και πανω που εφευγαν τα μαγουλακιααααα!! Αχ μακαρι να τελιωσει συντομα αυτη η ταλαιπωρια μου και να συνεχιστει η απωλεια!!

Page 56 of 64 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast