Results 886 to 900 of 950
Thread: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ!
-
20-05-2012, 19:23 #886
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ο δικός μου γιατρός μου είχε πει μετά από το τρίμηνο μπορώ να πάω σε γυμναστήριο αλλά να μην κάνω κοιλιακούς και οποιοδήποτε μηχάνημα χρησιμοποιεί βάρος (για να μην δημιουργηθεί καμία κήλη )και φυσικά στο γυμναστήριο με τον παραμικρό πόνο στην κοιλιακή χώρα σταματάμε, μέχρι τότε άνετα όσο περπάτημα άντεχα καθώς επίσης και κολύμβηση ή aqua aerobic καθώς μέσα στο νερό δεν πιέζονται τα εσωτερικά όργανα και ράμματα,βασικά μου είχαν πει πως το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση που θα μπορούσα να επιλέξω
είναι όμως όλα σχετικά ʼννα,ο κάθε γιατρός έχει τους δικούς του "κανόνες" το πιο καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις,επανεξέταση δεν έχεις?
- 20-05-2012, 21:19 #887
Ναι έχω βέβαια,την Τρίτη που μας έρχεται..Θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει και ο Ντοκτορ..
Θα αρχίσω και εγώ σιγα σιγά με το περπάτημα και με ο,τι άλλο μου επιτρέψει!!
Ευχαριστώ αγγελουδάκι για την απάντηση!!!!
01-06-2012, 09:20 #888
Kalimera se olous!
Eimai kainourgia edo sto forum, kai tha ithela na systitho
Skeftomai edo kai arketo kairo na kano ki ego tin epemwasi sleeve, alla mia o fowos mia ta oikonomika, me pigan piso.
Exo kanei kai kapoia tilefona me giatrous alla opos tha xerete ki eseis sto rio perimeneis enamisi me dio xronia na pareis seira. Tora edo diawasa oti meso tou IKA kanoun ki alloi autoi tin epemwasi, kai xoris tosi anamoni.
Xero wewaia oti den mporeite sto forum na mou peite poioi sas egxeirisan, alla epeidi den wgazo moni mou akri, mipos einai dynaton na mou systisete kapoion meso prosopikou minimatos? Tha xairomoun poly na me woithousate giati den eimai se thesi na to pliroso idiwtika...:sniffle:
02-06-2012, 11:47 #889
:yes:
02-06-2012, 14:20 #890
μαραικι καλα εισαι??
απο κιλακια μια χαρα σε βρισκω!
αντε και κοντεβεις το διψηφιο!!!!!!!!!
06-06-2012, 20:06 #891
Κορίτσια και αγόρια που έχετε πάει???
Δεν γράφει πια κανείς στο φόρουμ και ανησυχώ....
Εγώ είμαι πλέον στην αρχή του 3 μήνα και πιστεύω οτι συνεχίζω αργά την απώλεια μου, αλλά το παλεύω και εύχομαι να τα χάσω(κάψω) τα ρημάδια τα κιλά μου.....
Έχω βαρεθεί λίγο τις ίδιες τροφές αλλά δεν με πειράζει τόσο, ήθελα να σας ρωτήσω τη διατροφή που ακολουθήσατε μετά τις μαλακές τροφές σας την έφτιαξε ο γιατρός σας η επισκεφθήκατε διαιτολόγο??
Εσείς πως είστε??
06-06-2012, 20:26 #892
Anna20 καλησπέρα. Απ'ότι γνωρίζω ο γιατρός σου λέει βασικά το τι απαγορεύεται, αλλά τη διατροφή σου τη φτιάχνει ένας διαιτολόγος που γνωρίζει όμως από sleeve, όχι οποιοσδήποτε διαιτολόγος. Εγώ προσωπικά δεν πήγα ποτέ σε διαιτολόγο για οικονομικούς λόγους γι'αυτό ασχολήθηκα και το έψαξα μόνη μου, συμβουλευόμουνα το sleeve και διατροφή και ρωτούσα τα παιδιά εδώ αν δεν ήξερα κάτι. Προσπαθούσα και προσπαθώ να έχω στο διαιτολόγιό μου πάντα πρωτεϊνη είτε από κρέας είτε από γαλακτοκομικά, υδατάνθρακες, φρούτα και σαλάτα και να κάνω συχνά γεύματα. Τώρα είσαι σε φάση που μπορείς να τρως ποικιλία τροφών οπότε να μην βαριέσαι με τις ίδιες τροφές. Πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να πας σε έναν εξειδικευμένο διαιτολόγο για να σε βοηθήσει να έχεις μία σωστή διατροφή. Επίσης θεωρώ ότι τα καταφέρνεις μία χαρά και έχεις πολύ καλή απώλεια κιλών για δύο μήνες και κάτι σλιβαρισμένη. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.
06-06-2012, 23:34 #893
anna, η απώλεια 19 κιλών σε δυο μόνο μηνες δεν είναι αργή! Ταχύτατη είναι! Εγώ που είχα και περισσότερο κιλά από σένα έχασα 15 το πρώτο δίμηνο και πάλι πολλά ήταν! Αυτά που σου είπε η Τζίνα είναι σωστά, δοκίμαζε τι αντέχεις, λίγη ποσότητα και πολύ μάσημα!
14-06-2012, 18:01 #894
καλησπερα σε ολους!
δεν ξερω αν ταιργιαζει εδω το παρακατω η αν πρεπει να ανοιξω αλλο τοπικ αλλα θα σκασω αν δεν το πω..
Αποφασισα να κανω και γω το μεγαλο βημα...εχω κανει της απαραιτητες εξετασεις,εχω στειλει τα χαρτια στο ταμειο ολα ενταξει ετοιμα..
ΑΛΛΑ........
Εχω καθηστεριση-1βδομαδα- (ειν η 2φορα συνεχομενη απ τοτε που χα κανονικο κυκλο)ισως φταιει το ανχος η τα επιπλεον κιλα που πηρα..
Ειναι η εκλογες στη μεση, οι δικοι μου λενε να περιμενω να ηρεμισουν λιγο τα πραγματα γιατι πολυ αναμπουμπουλα τωρα μην υπαρχουν τιποτα ελλειψεις σε φαρμακα υλικα κλπ... και να περιμενω
Αν περιμενω πολυ παει και αυτος ο μηνας παει συνεπως και η εξεταστικη...αρα κυνηγαμε του σεπτεμβριου να προλαβουμε...αλλα βαλε για την αναρωση κλπ..
Εντομεταξυ δεν εχω ησυχο υπνο με τιποτα οσο και αν προσπαθησα διαρκως στην τσιτα ειμαι!Καθως και περναω βουλιμικη φαση ετσι στα καλα καθουμενα...δεν τρωω τρελες ποσοτητες αλλα για πρωτη φορα τρωω πολυ πιο γρηγορα απ οτι συνηθως και με χει τρελανει το στομαχι μου και θελω να τα ....... ολα στο μπανιο... οτι και να φαω ακομα και σαλατα!!!
ΔΕΝ εχω παρει ακομα τηλ το γιατρο μου γιατι δεν ξερω τι να του πω!
Τι να κανω???????? HELP δεν αντεχω αλλο εχω σαλταρει!!!!
14-06-2012, 19:25 #895
φωτεινο αστερακι το εχεις ζητησει με το γιατρο σου οτι τρως και μετα κανεις κεννωσεις? τι σε συμβουλεψε σχετικα με την επεμβαση?
14-06-2012, 20:02 #896
Katie οχι δεν εχω συζητησει κατι τετοιο...λογο του οτι και στο παρελθον που αντιμετωπισα κατι τετοιο ηταν περιοδοι που ενιωθα ειτε πολυ ανχομενη ειτε πολυ απογοητευμενη απ μενα...και 2-3φορες να πηγα τουαλετα οντος και να εγινε... Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε δαχτυλο και τα λοιπα.. απλα οταν απογοητευομαι πολυ και τα σχετικα και φαω γρηγορα νιωθω οτι οτι εφαγα θελει να βγει..και εχω αναγουλα... αλλα προσπαθω να με ηρεμισω και να τα κρατησω στη θεση τους... Αυτες τις μερες το ανακατεμενα και η αναγουλα ηταν πιο εντονη λιγο αλλα δεν ..... καμια φορα... Αρα δεν θεωρω οτι τιθετε θεμα..κανω λαθος?
Οσο για την επεμβαση με εχει ενημερωση πληρως πιστευω και εχω διαβασει πολλα και εδω και γενικα...
το κλειδι ειναι να ηρεμισω αλλα αυτη η αναμονη με τρελενει!
14-06-2012, 20:49 #897
Φωτεινό αστεράκι η αυξομείωση του βάρους μας επηρεάζει πολλές φορές και τον κύκλο μας, ίσως γι'αυτό να έχεις και καθυστέρηση. Όσο για τις βουλιμικές τάσεις καλό θα ήταν να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Αν είναι κάτι που νομίζεις ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις ή δεν συμβαίνει συχνά τότε θα έχει αποτέλεσμα και η επέμβαση που θα κάνεις, διαφορετικά εάν υπάρχει πρόβλημα βουλιμίας δεν αρκεί μόνο το σλιβ για να αδυνατίσεις, χρειάζεται και παράλληλη ψυχολογική υποστήριξη. Προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς γιατί βοηθάει να έχεις καλή ψυχολογία πηγαίνοντας για την επέμβαση. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και όλα να πάνε καλά.
14-06-2012, 21:05 #898
Ειχα προβληματα και παλια με τον κυκλο μου λογο βαρους αλλα εχασα καποια κιλα και εγινε ρολοι!αυτο μεχρι πριν λιγο καιρο που αρχισε η καθηστεριση(2φορα ειν αυτη) απλα δεν ξερω αν η καθηστεριση ειναι απ το βαρος η απ το ανχος και τη στεναχωρια..
Οσο για τη βουλιμια οχι δεν εχω ιδιαιτερο θεμα δεν συμβαινει συχνα..αλλα και οταν συμβαινει το αναγνωριζω και προσπαθω να το βαλω σε ταξη!
Το προβλημα ειναι οτι ειμαι σε αναμονη για το ποτε να το κανω λογο της καθηστερισης και το ολο σκηνικο των εκλογων!
Το ξερω αυτο για την ψυχολογια με καλη ψυχολογια ολα ειναι πιο ευκολα!
σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα! :-)
14-06-2012, 21:34 #899
συζητησε το με τον γιατρο, να σε ενημερωσει ποτε ειναι καλυτερα να μπεις, αυτος ξερει και την κατασταση στο νοσοκομειο που χειρουργει. οπωςδηποτε να του μιλησεις για τις διατροφικες σου συνηθειες και τα βουλιμικα επεισοδια εστω και αν ειναι κατα καιρους, παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο γιατρος να εχει γνωση πριν σου προτεινει τι ειναι πιο σωστο για σενα. Ισως χρειαστε να κανεις και καποιες συνεδριες με ψυχολογο πρωτου αποφασισει πως πρεπει να κινηθειτε.
Συμφωνω με Τζινα βουλιμικα επεισοδια μπορεις να κανεις και με σληβ με αποτελεσμα ευκολους και πολλους εμετους, καθημερινους εμετους που θα οδηγησουν σε καταστροφικα για την υγεια σου αποτελεσματα. Ακραίο παραδειγμα συνεχων εμετων είναι της Ρενας που απεβιωσε λογω ελλειψης θρεπτικων συσταστικων πριν μερικες βδομαδες. αλλο παραδειγμα πιο ηπιο ηταν μυηικη ατροφια, αφυδατωση κλπ κλπ κλπ.
Γιάυτο ειναι τοσο σημαντικο να εισαι καλα με την ψυχη σου πρωτου αποφασισεις για κατι τοσο δραστικο. Την ορεξη περιοριζεις με το σληβ και αυτο μαλιστα για καποιο χρονικο διαστημα. Το μυαλο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις και οτι απορια εχεις εμεις ειμαστε εδω
24-06-2012, 18:57 #900
Καλησπέρα κορίτσια!!!
ηθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε γιατί μόλις σηκώνομαι απο το κρεβάτι,τις περισσότερες φορές έχω κάτι ζαλούρες πολύ έντονες..
δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αλλά έχω φοβηθεί λίγο..Σε 12 περίπου μέρες θα κλείσω 3 μήνες από το χειρουργείο και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό,θα κάνω και εξετάσεις βέβαια σε 5 μέρες και θα ξέρω αν συμβαίνει κάτι..
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία