ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 64 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 950
    Senior Member
    Επέστρεψα από τον γιατρό , αλλά έχει λίστα αναμονής 6 μήνες μου είπε.
    Σας παρακαλώ όποιος έχει τηλ του xxxxxx στο Ιπποκράτειο να μου το στείλει με u2u για να επικοινωνήσω μαζί του για ραντεβου. Ευχαριστώ.
    Ελπίζω να μην έχει και εκείνος λίστα αναμονής.....:thumbdown::thumbdown::thumbd own::thumbdown:

Senior Member
    σου εστειλα marymary

Senior Member
    monadiki1 ,καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες. :starhit: :starhit:

Senior Member
    ευχαριστω blazen κ εσυ το ιδιο αν κ βλεπω οτι πας μια χαρα.mary τα u2 σου δεν τα διαβαζεις?

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους !!! Πήρα τηλ και έκλεισα μαζί του την Τετάρτη και δεν έχει τόση μεγάλη λίστα αναμονής (πάλι καλά):thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:: starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starh it::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    εδω ειμαι και εγω!!
    και εγω τον βιαστικο γιατρο εχω και περιμενω τηλ απο ωρα σε ωρα
    σιγουρα παντως μεχρι 10 /3 γιατι μετα ληγει η εγκριση που εχω παρει απο το ικα
    κοριτσια ολο ηθελα να τον ρωτισω και ολο το ξεχναγα ποση ωρα περιπου διαρκει το χειρουργειο?:smirk:

Senior Member
    περίπου μία ώρα, μπορεί και λιγότερο οπως στη δική μου περίπτωση που ήταν πανεύκολη κατά τα λεγόμενα του γιατρού μου. Θα σου πάρει όμως και κάποια ώρα να συνέλθεις από τη νάρκωση και αυτό διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Καλή επιτυχία Καλλιόπη!

Senior Member
    ευχαριστω !
    ελπιζω ολα να πανε καλα
    καποια στιγμη θα σας πω και εγω την ιστορια με τα κιλα μου

Senior Member
    Καλλιόπη η επέμβαση κρατάει όπως λέει και η Monahoiot περίπου μία ώρα αλλά να υπολογίζεις όλα μαζί 2 ώρες και κάτι γιατί είναι και η ώρα της προετοιμασίας και η ώρα που θα χρειαστείς για να ξυπνήσεις. Επίσης εμένα είχε λήξει η έγκρισή μου του ΙΚΑ 1,5 μήνα όταν χειρουργήθηκα αλλά δεν χρειάστηκε να την ανανεώσω, τη δέχτηκαν. Με επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Ενημέρωσέ μας όταν έχεις νέα για το χειρουργείο σου.

Να μαι και γω!!!!!! Μαράκι καλως όρισες και καλή κατάβαση!!!!! Εγώ αύριο κλείνω 2 εβδομάδες! είμαι ακόμα στα 17 κιλα μειον και έχω αρχίσει το περπάτημα!

Τί έγινε ρε παιδιά? όλη στο βιαστικό γιατρό πάμε?!!!!:bigsmile:

Κατα τα άλλα, έχω παρατηρήσει ότι όταν πίνω αρκετά υγρά δεν νιώθω πείνα....ενώ όταν ξεχνάω να πιω το μυαλό μου όλο πεινάει...ξαναλέω...το μυαλό μου! χιιχιχιχιχ:bouncing:
    Επίσης αν και είμαι στην φάση με τα αλεσμένα τόλμησα να φάω λίγο κοτόπουλο μη αλεσμένο αλλά πολυυυυυυυυ καλά μασημένο και ήταν μια χαρά!

Και κάτι τελευταίο.... μπορώ και πίνω 3-4 γουλιες νερό αρκετα εύκολα....μήπως το στομαχάκι μ δεν έγινε τόσο μικρο όσο έπρεπε?????

Senior Member
    καλημερα
    ειναι καμια απο εσας καπνηστρια και αν ναι ποσες μερες πριν σταματισατε το καπνισμα ?
    γιατι μου ειπανε για 1-2 εβδομαδες αλλιως μπορει να με κοψει ο ανισθησιολογος !
    προσπαθω βεβαια να το κοψω αλλα.............

Senior Member
    Καλημέρα Καλλιόπη. Εγώ είμαι καπνίστρια και στον προεγχειρητικό του sleeve ο αναισθησιολόγος μου έδωσε να εισπνέω κάτι για μία εβδομάδα και μου είπε να κόψω το κάπνισμα. Μείωσα λίγο το κάπνισμα και την επόμενη εβδομάδα που με είδε μου έδωσε το ο.κ. για την επέμβαση. Έπεσα όμως πάνω σε απεργίες και τελικά περίμενα 3,5 μήνες μέχρι να χειρουργηθώ. Οπότε κάπνιζα ξανά κανονικά. Έχω κάνει 4 χειρουργεία και κάπνιζα κανονικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Φυσικά και αυτό δεν είναι σωστό ευτυχώς όμως προφανώς το αντέχει ο οργανισμός μου γιατί και στα 4 χειρουργεία δεν είχα κανένα πρόβλημα, ξύπνησα γρήγορα, χωρίς βήχα ή φλέματα, χωρίς πυρετό κ.τ.λ. Προσπάθησε να το μειώσεις όσο μπορείς και μην ανησυχείς γιατί δε θα σε κόψει ο αναισθησιολόγος. Αλλοίμονο αν χειρουργούσαν μόνο τους μη καπνιστές! Θα σε επιπλήξει βέβαια και θα σου πει να το κόψεις αλλά κι αυτός ξέρει ότι σχεδόν κανείς δεν το κόβει τελείως πριν το χειρουργείο.

Senior Member
    ευχαριστω τζινα θελω γενικα να το κοψω αλλα με τοσα προβληματα ειναι και αυτο μια λυση
    τουλαχιστον δε καπνιζω βαρια τσιγαρα (αερας σκετος ειναι λενε οι αλλοι) αλλα δεν παυει να ειναι τσιγαρα !

Senior Member
    Κατερίνα μου μην ανησυχείς και το στομαχάκι σου μια χαρά μικρό είναι. Το νερό πέφτει βαρύ σε αρκετούς σλιβάτους αλλά επειδή εσένα δε σε πειράζει δε σημαίνει ότι φταίει η χωρητικότητα του στομαχιού σου. Επειδή εμένα με ενοχλούσε η θέα του αλεσμένου φαγητού έτρωγα κανονικό φαγητό αλλά πολύ μικρές μπουκιές που τις μασούσα πολύ ώρα, οπότε ουσιαστικά άλεθα καλά το φαγητό στο στόμα μου πριν το καταπιώ. Τα κιλά που έχεις χάσει είναι σούπερ. Δεν θα χάνεις βάρος συνέχεια και με τον ίδιο ρυθμό γιατί και ο οργανισμός χρειάζεται το χρόνο του για να προσαρμοστεί. Θα χάνεις, θα σταματάς, θα ξαναχάνεις. Επίσης καλά κάνεις και περπατάς γιατί βοηθάει πάρα πολύ και καλό θα ήταν να συνεχίσεις το περπάτημα και όταν αδυνατίσεις.

Senior Member
    Originally posted by katerina_iero

Και κάτι τελευταίο.... μπορώ και πίνω 3-4 γουλιες νερό αρκετα εύκολα....μήπως το στομαχάκι μ δεν έγινε τόσο μικρο όσο έπρεπε?????
    μη φοβάσαι Κατερίνα, και εγώ σαν και εσένα ανήκα στις τυχερές που πολύ γρήγορα μπορούσα να πίνω αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού και ποτέ δεν έιχα πρόβλημα, με τον καιρό μάλιστα αυξάνεται. Το στομαχάκι όμως στομαχάκι! Μικρό ως λιλιπούτειο!

Page 12 of 64 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast