ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 64 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 691 to 705 of 950
    Senior Member
    Originally posted by katerina_iero
    φτου φτου μην με ματιάσετε!!!! ( ααα....επίσης να ξέρετε οτι εγώ αυτοματιάζομαι και μόνη μου ....χαχχαχαχαχαχα) Μια χαρά θα είσαι Αντα μου και συ!

Ροζέτα ας αναστενάξει για μένα και τίποτα άλλο εκτός απο τα πεζοδρόμια! ¨))))))))
    Η δερματολόγος μου είπε να κάνω μείγμα απο την airol & percutalpha... ( βασικά η φαρμακοποιός το κάνει) κοστιζει γύρω στα 20 ευρω και ειναι για σημάδια, πρόληψη ραγάδων , ροζ ραγάδες και συσφιξη. Εγώ έχω δει διαφορά γιατι φροντισα να την βαζω κάθε βράδυ και πριν το χειρουργειο για να προετοιμάσω το δέρμα μου όσο γίνεται.:eureka: Βέβαια η δερματολογος είπε να φροντίζω επισης και για την καλη ενυδάτωση του δερματος.

Την wow δεν την εχω δει΄ούτε μιλησει καθόλου... μάλλον το κορίτσι μας κάνει βολτούλες στην Αθήνα και δεν θα έχει ιντερνετ.
    κατερινα βγαινει αρκετη ποσοτητα, περνας δηλ. αρκετες μερες με τα 20 ευρω;υπολογισε οτι βαζω στα ποδια, κοιλια, μπρατσα

Ροζέτα μου και εγω στα ίδια σημεία βάζω ...περίπου 22 μέρες με ένα μήνα. αλλά νομίζω κάνει δουλεια, βέβαια εμενα βλέπω οτι με βοηθα εκπληκτικα και η γυμναστικη που κάνω..... κάθε μερά η γυμναστηριο πάω μια ωρίτσα ή γήπεδο.

Πάντως, παιδιά, αισθάνομαι πολυ καλα και είναι λες και δεν έχω κάνει καμια επεμβαση! δεν έχω καμια ενόχληση ούτε δυσκολία με φαγητο η νερό. Τηρώ όμως αυστηρα τις οδηγίες του γιατρού κ για να είμαι πιο ακριβής τις οδηγίες τις διατροφολογου που είχα δει μια φορα, δηλαδή όχι τηγανητα, οχι λιπαρά, όχι αναψυκτικά, όχι γλυκα, τι ώρες τρώω....όλα αυτα που και πριν ξέραμε οτι δεν επρεπε να τρωμε αλλά ποτέ δεν τηρουσαμε ( τουλαχιστον εγω!!!) Τώρα μπορω να τα τηρίσω πιο εύκολα γιατι δεν πεινάω το ίδιο κ βλέπω τα κιλα να φευγουν πιο άνετα και παιρνω θαρρος!:grin:

Γενικα νιώθω ότι έχω αποκτησει άλλο αέρα και άλλη αυτοπεποιθηση ( όχι οτι κ πριν είχα προβλημα!:P) αλλα ένα παραπάνω τωρα που ακούω τα θετικότατα σχόλια τρίτων!

Senior Member
    Μπράβο Κατερίνα, πολύ χαίρομαι που έχεις ανεβασμένη ψυχολογία και δεν έχεις προβλήματα με το νέο σου στομαχάκι. Έχουμε έναν πολύ δυνατό σύμμαχο τώρα, το στομάχι μας, και πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον για να ζούμε από εδώ και πέρα μία καλύτερη ζωή.

Senior Member
    Ροζέτα μου και εγω στα ίδια σημεία βάζω ...περίπου 22 μέρες με ένα μήνα. αλλά νομίζω κάνει δουλεια, βέβαια εμενα βλέπω οτι με βοηθα εκπληκτικα και η γυμναστικη που κάνω..... κάθε μερά η γυμναστηριο πάω μια ωρίτσα ή γήπεδο.

Πάντως, παιδιά, αισθάνομαι πολυ καλα και είναι λες και δεν έχω κάνει καμια επεμβαση! δεν έχω καμια ενόχληση ούτε δυσκολία με φαγητο η νερό. Τηρώ όμως αυστηρα τις οδηγίες του γιατρού κ για να είμαι πιο ακριβής τις οδηγίες τις διατροφολογου που είχα δει μια φορα, δηλαδή όχι τηγανητα, οχι λιπαρά, όχι αναψυκτικά, όχι γλυκα, τι ώρες τρώω....όλα αυτα που και πριν ξέραμε οτι δεν επρεπε να τρωμε αλλά ποτέ δεν τηρουσαμε ( τουλαχιστον εγω!!!) Τώρα μπορω να τα τηρίσω πιο εύκολα γιατι δεν πεινάω το ίδιο κ βλέπω τα κιλα να φευγουν πιο άνετα και παιρνω θαρρος!:grin:

Γενικα νιώθω ότι έχω αποκτησει άλλο αέρα και άλλη αυτοπεποιθηση ( όχι οτι κ πριν είχα προβλημα!:P) αλλα ένα παραπάνω τωρα που ακούω τα θετικότατα σχόλια τρίτων!
    μπραβο κατερινακι, χαιρομαι, για ολες χαιρομαι που πανε καλα!και γω ευτυχως με το στομαχι μου δεν ειχα καμια δυσκολια, δυσφορια στο φαγητο η στο νερο και οπως λες και συ ακολουθω πιστα τις οδηγιες του γιατρου.που θα παει, θα τα καταφερουμε, και οπως ειπαμε, το καλοκαιρι θα ανστεναξουν οι παραλιες και οχι πια τα πεζοδρομια!!!

Senior Member
    ʼντα να με προσέχεις γιατί είμαι καλό κοριτσάκι....και ας τρωω σαν σπουργιτάκι! :lol: τι σου έκανα καλέ κ με έβαλες στο μάτι?

Κόριτσια η κρέμα που σας συστησα τις προάλλες κάνει δουλειά!!! Επίσης, τουλάχιστον εμένα με βοηθά παρα παρα παρά πολύ η άσκηση!!!!

Καλές κατηφόρες στα καινούργια μανικάκια μας!!!!!
    Σε έχω βάλει στο μάτι Κατερινάκι γιατί τα πας πολύ καλά κ αν εγώ είμαι χάλια κάποια θα πρέπει να ζηλέψω...:smilegrin::thumbup: τις κρέμες θα τις πάρω και εγώ απαραιτήτως.....χαίρομαι πολύ για σένα πάντως!

Senior Member
    Αχ αυτή η γαστροσκόπηση μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα!!!δεν με θέλει....το μόνο που κατάφερα πάλι σήμερα ήταν να πάω στο ν.ι.μ.τ.σ. έχοντας ραντεβού και να μου κλείσει ραντεβού για την άλλη δευτέρα ο γιατρός για να την κάνω...και όπως μου είπε είναι αρκετά επικίνδυνο να την κάνω με μέθη γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να πάθω άπνοια και όσοι γιατροί το κάνουν, το κάνουν με δική τους ευθύνη....τι να πω???? και το κορυφαίο??????τα αποτελέσματα της βιοψίας (που χρειάζεται για την έγκριση από το ΙΚΑ) βγαίνουν σε έναν ολόκληρο μήνα!!!!θα τρελαθώ με πάει τόοοοοοοοοοοοσο πίσω!!!!!!!

Senior Member
    γεια σας ολα καλα πηγαν βρισκομαι σπιτι μου και ξεκινισα διατροφη με υγρα !
    γενικα σαν χειρουργειο δεν ηταν ασχημα ειχα καλη παρεα στο δωματιο και γενικα στον οροφο ειμαστε μονο οι τρεις μας καλα περασαμε τωρα ξεκιναμε!!!

Senior Member
    Γεία σας καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια σε όλους τους φρεσκοχειρουργημένους......
    Θα ήθελα άν μπορείτε να μου στείλετε u2u τα ονόματα των γιατρών σας ίσως και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας σε γραμματεία διότι θέλει και μια γνωστή μου να κάνει σλήβ στο νοσοκομείο αλλα επειδή εγώ το έκανα σε ιδιωτική κλινική δεν γνωρίζω στο Ιπποκράτειο γιατρούς.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Member
    Καλιόπη καλώς μας ήρθες και καλή ανάρωση τώρα.

θα νιώθεις ενα κόμπο στο στομάχι κάθε φορά που θα καταπίνεις αλλα θα φύγει μέρα με την μέρα.

Πήρα τα 2α αποτελεσματα σήμερα ανεβηκαν λίγο τα λευκα 12090 αλλα η CRP επεσε στο 16.90.

Senior Member
    το κακο ειναι οτι δεν νιωθω κομπο μονο πεινα νιωθω ! οταν πιω λιγο χυμο περναει
    αλλα δεν μπορω να κτλβ γιατι πειναω και δεν νομιζω να ειναι του μυαλου μου γιατι γουργουριζει το στομαχι μου

Senior Member
    Καλλιόπη μην ανησυχείς, θα σου περάσει η πείνα τις επόμενες ημέρες. Αυτό συμβαίνει συνήθως τις πρώτες μέρες και μετά περνάει.
    Grizzly ο γιατρός τι σου είπε για τη 2η εξέταση; Λογικά πρέπει να είναι όλα εντάξει και θα φανεί στις επόμενες εξετάσεις που θα πέφτουν σταδιακά.

Αχ αυτη η πείνα! και γω τα ιδια ενιωθα αλλα ευτυχως περασε ...βεβαια κα τωρα νιθω πεινα μονο αν παραμελησω το στομαχακι κ δεν του δωσω κατι να φαει ή να πιει!

Αντα μου γιατί δεν ψάχνεις κανέναν ιδιώτη που να είναι συμβεβλημένος με το ΙΚΑ? Θυμάμαι η κοπέλα που ήταν στο ιδιο δωμάτιο με μενα έτσι το έκανε! Πάντως εγώ δεν έκανα μέθη και δεν με πειραξε. Λίγο αναγούλα είχα και όλα τελειωσαν σε 5 λεπτάκια!και τα αποτελέσματα αμέσως! είναι κρίμα να σε καθυστερεί η γαστροσκόπηση!!!

Καλή ανάρρωση Καλλιοπη και Γκρίζλι...τα καλα τώρα αρχίζουν!!!

Senior Member
    Καλλιόπη καλώς μας ήρθες , καλή ανάρρωση και καλές απώλειες ! Σιδερένια !

Grizzly και εγώ στην πρώτη εξέταση είχα 30 crp και μέχρι και την 4η εξέταση δεν έπεφτε πήγαινε μεταξύ 30 με 32 και στην 5η εξέταση πήγε 7. Αργεί να πέσει μην ανησυχείς, ότι είναι θα σε καθοδηγήσει και ο γιατρός. Και εμένα μου είχε κοπεί το αίμα μέχρι να πέσει, είχα αγχωθεί τόσο πολύ και δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά τα κορίτσια με καθησύχασαν και να ΄ναι καλά όλες τους. Λαμβάνουν υπ΄οψιν τους και την συνολική εικόνα του ασθενή και εσύ είσαι οκ.

ada_gia_pada μην ανησυχείς , εάν βρουν κάποιο εύρημα στην γαστροσκόπηση (και να είσαι σίγουρη πως δεν θα βρουν), τότε και μόνο τότε κάνουν βιοψία. Θα ξεμπερδέψεις γρήγορα και την ίδια μέρα θα πάρεις και τα αποτελέσματα, θα δεις , όλα καλά θα πάνε.

Senior Member
    καλλιοπη μου καλως ηρθες και παλι στην παρεα μας.σιδερενια, καλες κατηγορες και σου ευχομαι οτι καλυτερο στο ξεκινημα της νεας σου ζωης!

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    το κακο ειναι οτι δεν νιωθω κομπο μονο πεινα νιωθω ! οταν πιω λιγο χυμο περναει
    αλλα δεν μπορω να κτλβ γιατι πειναω και δεν νομιζω να ειναι του μυαλου μου γιατι γουργουριζει το στομαχι μου
    καλλιόπη μου, θα περάσεις από διάφορες φάσεις, το στομάχι και τα γύρω όργανα έχουν υποστεί σοκ , μπορεί να αισθάνεσαι διάφορα περίεργα τον πρώτο καιρό, όπως γουργουρητά , καούρες, πολλή δίψα κτλ . Αν κάποιο σου φαίνεται υπερβολικό και σε ανησυχεί για την υγεία σου να επικοινωνήσεις αμέσως με το γιατρό σου!
    καλη πορεία, και εδώ είμαστε όταν έχεις απορία που μπορούμε να στη λύσουμε οι παλιότεροι:tumble:

Page 47 of 64 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast