ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 64 FirstFirst ... 9495758596061 ... LastLast
Results 871 to 885 of 950
    Senior Member
    Τι επαθες marymary μου??? σου ελει4α???? :bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    hellooooooooo σόρρυ που έχω χαθεί αλλά πέρα από την επέμβαση ετοιμάζω και ανακαίνιση του σπιτιού κ όλο τρέχω...και τα νεύρα τσατάλια...απ'ότι βλέπω μια χαρά είστε όλες και χαίρομαι....εγώ που λέτε συνεχίζω την θεραπεία μου και κανόνισα να κάνω εισαγωγή 28 ιουνίου πρώτα ο θεός....αντέ να τελειώνουμε και μ'αυτό γιατί ταλαιπωρήθηκα!!!!!και άντε κανονίστε κανά καφέ.....

Senior Member
    -wow- ναι, να μου το στηλεις! εχω χασει 40 κιλακια ακριβως απο περισι το καλοκαιρι. τωρα ειμαι 78 αλλα πρεπει να βρω το πωλινακι να μου αλλαξει το τικερακι .

Senior Member
    Μπράβο Alina, πολλά συγχαρητήρια για την απώλειά σου!! Μου φαίνεται ότι με τόσα κιλά που έχασες πρέπει να αρχίσεις να ξανασυστήνεσαι στη γειτονιά σου γιατί θα είσαι αγνώριστη!

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια, απ΄ότι βλέπω , όλα πάνε καλά !!!!
    Βγήκατε πάλι για καφέ ?
    Πέρασαν 2 μήνες από την επέμβαση (σαν χθες μου φαίνεται) και είμαι σχετικά κολλημένη στα κιλά μου.
    Χάνω μεν αλλά με αργούς ρυθμούς, περίπου 18 κιλά συνολικά και δεν τρώω καθόλου γλυκά και παγωτά. Δεν μπορώ να καταλάβω . Τις τελευταίες 20 ημέρες είχα απώλεια μόνο 3 κιλά.

Senior Member
    Καλημέρα. Marymary μην ανησυχείς γιατί δεν κάνεις κάτι λάθος εσύ, είναι ανάλογα τον οργανισμό και τίποτα να μην τρως πάλι το ίδιο θα χάνεις. Θα υπάρξουν και στιγμές που θα ξεκολλήσει ο οργανισμός σου και θα χάσεις κάποια κιλά μαζεμένα. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι καλό να χάνουμε απότομα πολλά κιλά γιατί αρχίζουν άλλα προβλήματα μετά. Μην αγχώνεσαι γιατί 18 κιλά σε 2 μήνες είναι πολύ καλή απώλεια, κάνε λίγη υπομονή γιατί είναι μόνο θέμα χρόνου να χάσεις και τα υπόλοιπα κιλά σου.

Senior Member
    Ναι Τζίνα μου, απλά λέω ότι εάν χάνω με αυτούς τους ρυθμούς τώρα που θα έπρεπε να "τρέχω" τί θα γίνει αργότερα που έτσι κι αλλιώς θα χάνω πιο αργά. Όπως και να έχει κατηφορίζω ... !

Ευχαριστώ πολύ Τζίνα μου,ναι δεν εχω παράπονο,όλα πάνε καλά,ούτε στα ονειρά μου δεν φανταζόμουν τέτοια απώλεια σε μόλις 1 μήνα ,ας μην είμαστε πλεονέκτες!!!!
    Εσύ πάλι το έπιασες το 66αρι βλέπω...Πόσο τέλεια!!!Πολλά πολλά μπράβο!!!!!!!
    Ναι ρε κορίτσια κανονίστε για κανένα καφέ,την κυριακή ανηφορίζω εις στα Γιάννενα που σπουδάζω και δεν θα έχω τη δυνατότητα να σας γνωρίσω,τώρα θα κατέβω μετα την εξεταστική!!!!

Senior Member
    helloooooooooooooo γιατί χανόμαστε????

Senior Member
    Αυτο λεω και εγω ρε ada_gia_pada μμμμοοοουυυυυυυ!!!!!!!!! Τι κανεις???????

Senior Member
    Ναταλακί μουυυυυυυ........καλά είμαι....περιμένω τον επόμενο μήνα να κάνω την επέμβαση Θεού θέλοντος ...πότε θα ξανάρθεις εσύ???

Senior Member
    Αχ αντε ηρθε επιτελους και η σειρα σου!!! Ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος??? Εγω ερχομαι Ελλαδα τον Ιουλιο παλι και κατεβαινω 1α Αθηνα αρα να συναντηθουμε ΟΠΩσδΗΠΟΤΕΕΕΕΕ!!! λοιπον μην ανησυχεις καθολου!!! στα καλυτερα χερια θα εισαι και ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!! Μακαρι οταν την κανεις να ειμαι και εγω Αθηνα να ερθω να σε δω και στο νοσοκομειο!!! Μονο μην παρεις και εσυ μια βαλιτσα πραγματα οπως ειχα κανει εγω και τελικα τα κουβαλουσα τσαμπα αφου ουτε το λαπτοπ χρεισιμοποιησα ουτε τιποτα!! αχαχαχαχα

Senior Member
    Εμένα μου φαίνεται πως έχει περάσει 1 χρόνος!!!!πφφφφφφφφφ..... περιμένω πως και πως και εύχομαι να μην στραβώσει κάτι πάλι ναι αυτή τη φορά ελπίζω να τα πο'υμε σύντομα.....εσύ πως τα πάς??ακόμα να ζιγιστείς??????

Senior Member
    Καλα ειμαι ΕΥΤΥΧΩς!!!! Ακομα να ζυγιστω αλλα αυριο θα το κανω!! Ευχομαι ο μηνας που μενει να σου φανει σαν μια στιγμη!! Ποσο του μηνος εχετε πει??

Κορίτσια τι κάνετε??Γιατί δεν γράφετε καλέ πιά???Τι έχετε πάθει??
    Να σας ρωτήσω γυμναστική από ποιό μήνα ξεκινάμε και τι είδους????

Page 59 of 64 FirstFirst ... 9495758596061 ... LastLast