Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, μία από εσάς. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Νοncontrolfreak γιατι ερμηνευεις 1 γνωμη καποιου,σαν συνολικη;
    Εγω για παραδειγμα,χαρηκα πολυ που εδωσες τη βοηθεια σου κ τις γνωσεις σου κ παρακαλω να το συνεχισεις γιατι ατομα που εχουν και επαγγελματικη ειδικευση στο θεμα ειναι κατα τη γνωμη μου πολυτιμα.Τωρα αν μια ερμηνεια σου για ενα ατομο κ την οποιαδηποτε γνωμη εχει σε κανει να αποχωρεις γενικα ,διαλεξε την αλλη ερμηνεια π.χ.παρε τη δικη μου γνωμη η της ΕLI η....η....Εξαλλου δεν δικαιουσαι να ανοιξεις ενα τοπικ τη στιγμη που οπως πολυ ειλικρινα κατεθεσες ειχες κ συ παρομοια προβληματα;Παλια εμπαινε εδω ο Spaceride διαιτολογος κ αυτος με παρομοια προβληματα-δεν φανταζεσαι τι ωραια τοπικ εβαζε.Και γιατι να σε ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ 1 αρνητικη γνωμη κ οχι 1 θετικη;Ειναι απλως μια γνωμη τι να κανουμε υπαρχουν ανθρωποι αλλοι καχυποπτοι η επιφυλακτικοι ,αλλοι ευγνωμονες...Διαλεγεις κ παιρνεις
    :starhit:Ασχετα απο τις αναλυσεις κ χωρις πολυ μπλα-μπλα θα χαρω να σε ξαναδω.Αντε γιατι σουχω κ ερωτησεις!!!!
    Τωρα που το ξανασκεφτομαι τι ειναι μια γνωμη;Απλως μια γνωμη.

Senior Member
    Originally posted by nocontrolfreak

Βασικά σκεφτόμουν να οργάνωνα μαζί με μία φίλη μου που είναι ψυχοθεραπεύτρια ένα workshop πάνω στο θέμα του binge eating disorder, αλλά θέλω χρόνο για να μαζέψω και να οργανώσω το υλικό. Θα σας πω πριν να το διαδώσουμε!
    Αυτο το workshop εμενα με ενδιαφερει.Εχε με υποψιν σου.

Senior Member
    Κάθε βοήθεια δεκτή nocontrolfreak...είναι πολύ καλό να έχουμε άτομα με γνώσεις εδώ μέσα!

Page 3 of 3 FirstFirst 123