Results 1 to 10 of 10
Thread: Kainouria!Sygxarhthria se OLES
-
16-02-2012, 00:39 #1
Kainouria!Sygxarhthria se OLES
Geia sas
eimai kainouria kai diavazontas osa grafete toso kairo,mou dwsate thn idea na ginw k egw melos k na syzhtame oloi mazi kathws pisteuw pws ontws xreiazomai mia yposthrixh!
Gia na mh 8ewrh8w "attention seeker" pou leme kai sto xwrio mou:smug b: tha pw pws,de me endiaferei toso na xasw polla kila,oso na vevaiw8w oti mporw na antista8 sto faghto..
Exw ypsos 1.70 kai eimai 63 kila..Panta hmoun gyrw sta 56-57..den exei allaxei to swma mou,isa isa niw8w mia xara (einai k 8ema aneshs me ton eauto sou) ..apla to teleutaio 6mhno exw valei stoxo (Sta logia) na xasw 8 kila kai parathrwntas oles esas,kai tis 8ysies pou kanete 8a h8ela poli th symvoulh sas..Gia ta fagta pou trww kai gia tis syxnothtes 8a prepe na moun toulaxiston 90! 8a ektimisw ka8e apanthsh..
Sas euxaristw poli k kali synexeia ston agwna ths ka8emias:smilegrin:
- 16-02-2012, 00:51 #2
Καλως ηρθες.Αν θελεις γραφε στα Ελληνικα για να σε διαβαζουμε ευκολα.Ειναι κ ενας ορος του φορουμ.Μηπως τα 8 κιλα που θελεις να χασεις ειναι πολλα;Δεν ξερω την ηλικια σου ουτε το σωματοτυπο σου αλλα νομιζω μετα τα 30και ειναι φυσικο να βαζουμε μερικα κιλακια.Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν κανω καμμια θυσια γιατι δεν κανω διαιτα στερησης κανω διατροφη.Αν λες οτι για τα φαγητα που τρως κ για τις συχνοτητες θα επρεπε να ησουν 90 κιλα υποθετω οτι θα κανεις γυμναστικη η οτι πιθανον να σε εχουν βοηθησει οι συχνοτητες.Αν θες γραψε κατι ακομα για σενα.Και παλι καλως ηρθες κ χαιρομαι που εισαι εδω.
16-02-2012, 00:56 #3
Ευχαρίστως!Δεν ειμαι 30,αλλα 22..Ο λόγος που είμαι εδώ είναι γιατί παρατηρώ μέσα σε 1 μιση χρόνο να έχω βάλει όσα κιλά θέλω να χάσω..Κ όλα αυτά χωρίς να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου!Να πω την αλήθεια ποτέ δεν πρόσεχα τι και πόσο έτρωγα ( είμαι και μικρή άλλωστε) . Τό καλό είναι πως τρώω τα πάντα,και συγκεκριμένα μπορώ να "ζήσω" με λάχανο,σπανάκι και φαγητά τέτοιου στιλ..αλλά το βραδινό σουβλάκι δε θα το στερηθώ που λεει ο λόγος..Δεν πιστεύω οτι με κρατάει η γυμναστική αλλά η οικογένεια μου..Είναι όλοι αδύνατοι και τρώνε πολύ..Μόνο εγώ "ξέφυγα" και ίσως γιαυτό να αγχώνομαι χωρίς να υπάρχει λόγος..
Όσο για γυμναστική όχι,καθιστική ζωή,διάβασμα(άρα φαγητό),κάπνισμα και όλα αυτά.Το καλό είναι οτι δεν τρώω πολλά γλυκά,δεν είμαι φίλος.
16-02-2012, 10:35 #4
Antoula δεν εχει σημασια ποσο μικρη εισαι , πρεπει να ακολουθησεις μια υγιεινη ζωη και αυτο σημαινει no smoking :P. Λες οτι στην οικογενεια σου ολοι ειναι αδυνατοι ενω τρωνε πολυ.ΕΕΕ τι να κανουμε και η αδερφη μου ειναι 1,70 και 45 κιλα και τρωει περισσοτερο απο εμενα, ετσι ειναι η ζωη. Ομως επειδη μενουν αδυνατοι δεν σημαινει οτι ακολουθουν το σωστο τροπο διατροφης.Δεν εχει σημασια παντα ποσα κιλα εισαι αλλα να εισαι υγιης.
16-02-2012, 14:24 #5
Σωστά και συμφωνώ απόλυτα,απλά θα προτιμούσα να κόψω το ανθυγιεινό φαγητό πρώτα και μετά θα έρθουν και τα άλλα υποθέτω!!Ήθελα να ρωτησω κάτι άλλο που αφορά τη ζυγαρία και πως γίνεται η σωστή μέτρηση κιλών.Αυτη που έχουμε στο σπίτι δεν πάει καλά και στα φαρμακεία με δείχνει κάποιεσ φορές πιο λεπτή και κάποιες όχι,σε διάστημα λίγων ημερών και μπερδεύομαι:shocked2:
16-02-2012, 14:34 #6
αντουλα καλως ηρθες
οι ζυγαριες εχουν διαφορες μεταξυ τους καποιες φορες. το πιο σημαντικο ειναι οχι σε ποια ζυγιζεσαι, αλλα να ειναι παντα η ιδια , ωστε να ξερεις τι γινεται.οποτε η παρε μια καλη, η σταμπαρισε μια σε ενα κοντινο φαρμακειο, να ειναι παντα η ιδια
16-02-2012, 14:35 #7
Tωρα που είναι και χειμώνας δε μπορώ να πηγαίνω στο φρμακείο και να βγάζω μπότες κτλ!!Θα το ψάξω όμως γιατί πραγματικά δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι ακριβώς!Σ'ευχαριστώ!!
16-02-2012, 14:38 #8
Και εγω έχω αυτό το πρόβλημα αφού η δικιά μου είναι αναλογική και την έχω χρονια. Γι αυτο ζυγιζομαι πια μονο στην διατροφολογο μου
16-02-2012, 14:47 #9
Αντουλα καλή αρχή κ από εμένα!!Πιστεύω πως με λίγη προσοχή θα τα χάσεις τα κιλά που θέλεις!!Όσο για τη ζυγαριά συμφωνω με την 2sweet,σημασία έχει να είναι πάντα η ίδια!!!!!
17-02-2012, 17:21 #10
Ακριβώς αυτή η λίγη προσοχή είναι που με πάει πίσω γιατί λεω σιγά μωρέ απο αύριο!!!Καλη συνέχεια και σε σας κορίτσια!!!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή