Results 1 to 3 of 3
-
09-05-2013, 15:49 #1
ψυχολογικη υποστηριξη απο ειδικους οικονομικα
ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩς ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟ.ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΟΙΜΑΜΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΕς ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕς ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- 09-05-2013, 21:23 #2
θεοδοση,απευθυνσου σε εφημερια δημοσιου νοσοκομειου μιας και αναφερεις οτι βασανιζεσαι αρκετα. μια πρωτη επισκεψη εκει ισως σε καθυσηχασει. απο κει περα υπαρχουν τα κεντρα ψυχικης υγειας αλλα τα ραντεβου αργουν, καποιες συμβουλες θα σου δωσουν μεσω τηλεφωνου. και η γραμμη 197 θα σου δωσει πληροφοριες που χρειαζεσαι. ευχομαι ολα να πανε καλα.
10-05-2013, 05:52 #3
Θεοδοση εφοσον οπως γραφεις σε κατακλυζουν ασχημες σκεψεις κ εμμονες κ φοβιες, πιστευω πρεπει να δεις εναν ψυχολογο για αρχη (κ αν κρινει οτι χρειαζεσαι ψυχιατρο θα σε παραπεμψει). επειδη θες να ειναι οικονομικα κ ειναι απολυτως κατανοητο στους καιρους που ζουμε, τα κεντρα ψυχικης υγειας που σου προτεινε η Μινα ειναι πολυ καλη λυση. αυτο ομως σε μακροπροθεσμη βαση διοτι μπορει να χρειαστει να κανεις καποιες συνεδριες. τωρα σε βραχυπροθεσμη βαση αν μενεις Αθηνα νομιζω οτι το Αιγινητειο κ το ψνα εφημερευουν κ για Θεσσαλονικη ειναι το ψνθ (σταυρουπολη). Πηγαινεις στα επειγοντα κ σε βλεπουν. Τεσπα, οπως κ να χει, παρε ενα τηλεφωνο σε ενα νοσοκομειο της πολης σου κ θα σου πουν ποιο εφημερευει για ψυχιατρικα περιστατικα η τι αλλο μπορεις να κανεις :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."