Eρωτας μεσο ιντερνετ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Άστο, δεν θέλω να σε απογοητεύσω. Άλλωστε μπορεί να αποτελείς και εξαίρεση.....Σου προτεινω όμως να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν πολλά φρούτα....

Senior Member
    τι ενοεις στειλε μου υ2υ αν 8ες ειμαι περιεργη λολ

Senior Member
    Εγώ νιώθω οτι ερωτεύομαι κάθε γυναίκα που μου μιλάει μέσω ιντερνετ!!! Αλλά δεν το παραδέχομαι το συναίσθημα ίσως γιατί το θεωρώ αδυναμία, οτι δλδ νιώθω κατώτερος από τον καθένα...
    Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν αυτό λέγεται έρωτας...

Senior Member
    μπορει ρε παιδια να μας εξιταρει το αγνωστο η να νιωθουμε απλα ελξη.

Senior Member
    Μπορεί να υπάρξει έλξη μέσω νετ. Ο έρωτας όμως θα έρθει όταν πραγματικά συναντήσεις τον άλλο. Τίποτα δεν μπορεί να υποκατασταστήσει την πραγματική φυσική επικοινωνία.
    Μπορεί το νετ να αποτελεί έναν όμορφο, γρήγορο και εύκολο τρόπο να αποκτήσεις μια γνωριμία αλλά καλό είναι να μην ενθουσιάζεται κάποιος εύκολα, θα πρέπει να υπάρξει φυσική επαφή για να αποφευχθούν τυχόν εκπλήξεις. Και δεν μιλάω μόνο για το εμφανισιακό κομμάτι. Αυτό είναι το τελευταίο μπροστά σε άλλα...
    Έχω ακούσει δύο πολύ χοντρές περιπτώσεις εξαπάτησης. Έχω ακούσει όμως και μία καλή, όπως του happyman.

Με σωστή χρήση οι εκπλήξεις μπορεί να είναι ουδέτερες ως ευχάριστες. Αλλά με σωστή και με προσεκτική χρήση. Καλή τύχη Μαρία!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Junior Member
    τα \'φρούτα\' που αναφέρει κάποιος πιο πάνω κυκλοφορούν παντού

δεν βρίσκω λόγο γιατί τα \'φρούτα\' του ίντερνετ να είναι πιο συχνά παρουσιαζόμενα από τα \'φρούτα\' σε ένα μπαρ, κτλ

από τέτοιες φοβίες πολλές κοπέλες δεν κάνουν φλερτ με άτομα που δεν γνωρίζουν ήδη μέσα από της παρέες τους

τώρα για το αν κάνουν καλά ή όχι που εγκλωβίζονται σε ένα πλασματικό πέπλο εμπιστοσύνης που προσφέρει ένας \'της παρέας\', είναι περι ορέξεως...

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Μπορεί να υπάρξει έλξη μέσω νετ. Ο έρωτας όμως θα έρθει όταν πραγματικά συναντήσεις τον άλλο. Τίποτα δεν μπορεί να υποκατασταστήσει την πραγματική φυσική επικοινωνία.
    Μπορεί το νετ να αποτελεί έναν όμορφο, γρήγορο και εύκολο τρόπο να αποκτήσεις μια γνωριμία αλλά καλό είναι να μην ενθουσιάζεται κάποιος εύκολα, θα πρέπει να υπάρξει φυσική επαφή για να αποφευχθούν τυχόν εκπλήξεις. Και δεν μιλάω μόνο για το εμφανισιακό κομμάτι. Αυτό είναι το τελευταίο μπροστά σε άλλα...
    Έχω ακούσει δύο πολύ χοντρές περιπτώσεις εξαπάτησης. Έχω ακούσει όμως και μία καλή, όπως του happyman.

Με σωστή χρήση οι εκπλήξεις μπορεί να είναι ουδέτερες ως ευχάριστες. Αλλά με σωστή και με προσεκτική χρήση. Καλή τύχη Μαρία!

σε βρισκω πολυ σωστη στις αποψεις σου γενικα και σενα diver:):):)

Senior Member
    Ο έρωτας περνάει από διάφορα \"στάδια\". Στην αρχή βλέπεις - ακούς - μιλάς - επικοινωνείς.
    (μέχρι εδώ το νετ φτάνει μία χαρά).
    Μετά έρχεται το δεύτερο \"στάδιο\". Την πιό κοντινή επαφή. Εκεί αναπόφευκτα μιας και όντως με τα καλώδια δε γίνεται τίποτα ε τότε μάλλον θέλει λίγο ρίσκο και αρκετή δόση αυτοπειθαρχίας ώστε να μπορέσει κανείς να διακρίνει το καλό από το σάπιο φρούτο
    (το τρίτο στάδιο δηλαδή το \"μαλώνω - τσατίζομαι - κερατώνω - φεύγω\" μερικοί λένε είναι αναπόφευκτο.....)
    Αλλά στο θέμα μας.
    Και γιατί να μην υπάρχει αρχή του έρωτα μέσα από το νετ???
    Δηλαδή τόσοι και τόσοι δεν εμειναν (εντάξει δεν ήταν αρχή αλλά πάλι κάτι λέει) ερωτευμένοι όταν αναγκάστηκαν να έχουν απόσταση μεταξύ τους και το μόνο που είχαν ήταν ένα τηλέφωνο (ναι ναι λέω για εκείνη την συσκευή την σταθερή που είχε και ένα μύλο και γυρνούσες ένα κάρο νούμερα ιδίως αν ήθελες να μιλήσεις με το εξωτερικό) και Ααααααααααν ήταν τυχεροί μιλούσαν για κανά δίλεπτο πριν πέσει η γραμμή.....
    Εργαλείο επικοινωνίας το νετ λοιπόν για μένα το οποίο ήρθε να καλύψει (και δεν δημιούργησε) το κενό και τα προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις στις μέρες μας.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    justme έχεις πολύ δίκιο, εργαλείο επικοινωνίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις σχέσεις μας, όσο κ αν στις μέρες μας δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία κ άλλο να ερωτευτεις τα λόγια κ την φάτσα στην οθόνη του υπολογιστή κ να σου δημιουργεί αισθήματα κάτι απρόσωπο κ άλλο να γνωριστείς, να βγείς για ένα καφέ κ να προχωρήσεις μια σχέση απο γνωριμία μέσο νετ. σε όλες τις σχέσεις, χρειάζεται πάντα προσοχή κ να είσαι επιφυλακτικός, πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις κάποιον μόνο απο αυτά που σου λέει. -Πετάω για Ντουμπάι αυριο, επαγγελματικό δείπνο κ επιστρέφω κ κάτσε στην γωνίτσα σου, πάρε κ κανα dvd ή καναν οδηγο εγκυκλοπαιδικό, θα δεις πόσα θα μάθεις κ πόσα θα έχεις να πεις..

Member
    Μήπως είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας,ηλικίας και στιγμής?
    Γιατί να αποτρέπουμε την κοπέλα απο αυτό που ζει?Να την γεμίζουμε με σκέψεις επιφύλαξης?
    Καλά κάνει και το ζει και ο καθένας έχει τους δικούς του αμυντικούς μηχανισμούς εαν κάτι πάει \"στραβά\" ή δεν του αρέσει να κάνει πίσω.

Στα 31 δεν μπορώ να πω ότι ερωτεύομαι εύκολα αλλά δεν θέλω να ξεχνάω και τα 18 οπου ερωτευόμουνα μέσα σε 5 δεύτερα χωρίς δεύτερη σκέψη(ούτε καν είχε ολοκληρωθεί και η πρώτη).

Απλά επειδή περνούσε απο μπροστά μου !!!....Ε και τι παραπάνω είχε αυτό απο μια επικοινωνία?Τίποτα.....ένα πέρασμα της έφτανε και δεν την είχα ξαναδεί ποτέ.....και στο 90% των περιπτώσεων ούτε θα την ξανάβλεπα.

Δηλαδή σε ένα μπαράκι πόση ώρα θέλουμε για να μας αρέσει κάποιος/α πάνω απο 10 δεύτερα?

Μην ξεχνάμε ότι ερωτευμένος δηλώνει και αυτός που απλά βλέπει κάποιον για λίγο και μαγεύεται.Ερωτευμένος και αυτός που κάποιος τον συγκινεί και τον ενθουσιάζει ο τρόπος του (αφού τον έχει γνωρίσει),έτσι ερωτευμένος μπορεί να δηλώσει ελεύθερα και κάποιος μέσω internet.

Junior Member
    Να αγαπήσεις κάποιον για τον ψυχικό του κόσμο ναι. Αν μιλάς πολύ μαζί του, μάθεις τα πάντα γι\' αυτόν, τον χαρακτήρα του, τον τρόπο σκέψης του κλπ.
    Όμως να ερωτευτείς πολύ δύσκολο. Αν δεν τον δεις από κοντά, τον τρόπο που κινείται, την εμφάνισή του. Μερικές φωτογραφίες δεν είναι αρκετές.

Senior Member
    Χμ εγω δεν εχω κανει συναντηση ποτε με καποιον ή καποια απο το internet οχι γιατι θα το αποριψω...αλλα για να μην με αποριψει...προσωπικες ανασφαλειες.
    Καποτε θα το ξεπερασω:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    και να σε αποριψει τι εγινε δεν εισαι ο πρωτος.εμενα παντος μια φορα βγηκα στην ζωη μ και επειδη καταλαβα οτι 8α φαω χιλο τον εδωσα εγω πρωτη.λολ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12