Results 1 to 15 of 28
Thread: Eρωτας μεσο ιντερνετ
-
11-08-2008, 23:54 #1
Eρωτας μεσο ιντερνετ
εχεται ερωτευτει μεσο ιντερνετ?ειναι δυνατον να υπαρξει ερωτας μονο απο φωτογραφιες και 2 μηνες γραπτη ομιλια μεσο μσν?εμενα μου εχει συμβει τον τελευταιο καιρο με εναν αδρα πολυ γοητευτικο και ειμαι πολυ περδεμενη,εχει συμβει κ σε αλλους αυτο το παραλογο πραγμα?πολλες φορες περιμενω με λαχταρα να ανοιξει το μσν του.ρε τι παθαμε :P:P
- 12-08-2008, 00:04 #2
Δικτυακός ερωτας ε? Εξαρτάται πώς εννοείς τον έρωτα...
Νομίζω ότι αφορά όλες τις αισθήσεις κάτι που δεν είναι δυνατόν μέσω ίντερνετ.Συμπάθεια, προτίμηση ναι αλλά έρωτας μάλλον όχι.
Απότην άλλη ο έρωγτας χρόνια και μέσα δεν κοιτά...
Ποιος ξέρει?Μάλλον μόνο εσύ και αυτός.
12-08-2008, 00:56 #3
Αχχχχ maraki... Θυμάσαι μια διαφήμιση με ένα τύπο που ερωτεύεται μια θεογκόμενα από chat , και όταν την συναντά στο αεροδρόμιο κατεβαίνει μια χοντρή ,και όταν της δείχνει την Φώτο η κοπέλα του λέει Natasha last year
Ο έρωτας από μόνο εμπεριέχει το στοιχειά του ρίσκου , άλλα ο έρωτας μέσω ιντερνέτ είναι σαν να παίζεις λόττο, είναι καθαρά τζόγος … ξέρεις σου δείχνω μόνο το καλό εαυτό μου, σου γράφω και όμορφα λόγια, δεν με βλέπεις όταν θυμώνω, δεν με βλέπεις πως αντιδρώ όταν μου μιλάς , δεν ξέρεις καν την πραγματικές διαθέσεις μου … βάζω και μερικές όμορφες φώτο για να εντυπωσιάσω … μετά και κάτι άλλο η φαντασία μας είναι κακός σύμβουλος, μυθοποιεί και προσωποποιεί στον άλλον όλα όσα θα θέλαμε να έχει ο πρίγκιπας των ονείρων η πριγκίπισσα στην περίπτωση μου … και όμως εκεί την πατάμε χοντρά .
Καλά ξεμπερδέματα
12-08-2008, 03:44 #4
ναι μπορεί να υπάρξει και γιατί να τον στερηθείς??
12-08-2008, 08:19 #5
Originally posted by Thessalo
Αχχχχ maraki... Θυμάσαι μια διαφήμιση με ένα τύπο που ερωτεύεται μια θεογκόμενα από chat , και όταν την συναντά στο αεροδρόμιο κατεβαίνει μια χοντρή ,και όταν της δείχνει την Φώτο η κοπέλα του λέει Natasha last year
Tότε δεν έχει ερωτευτεί.
12-08-2008, 09:10 #6
το ιντερνετ ειναι ενας τροπος (ευκολος κιολας) για να γνωριστεις με κοσμο.
Απο κει και περα αν μεινεις σε αυτο τι να ερωτευθεις, τα καλωδια ??
Μπορεις να επικοινωνησεις, να διαβασεις αποψεις αλλα μεχρι εκει.
Αν θες να ερωτευθεις, (τον τυπο που μιλας στο ιντερνετ) οι καφετεριες για να δεις τον αλλον καταφατσα σφυζουν.
Το να συνεχιζεις να μιλας με καποιον δικτυακα και να νομιζεις οτι εισαι ερωτευμενος ειναι μια απατη και μιση.
Ενα ειναι σιγουρο, το μεσο δεν φταιει ποτε αλλα η χρηση του.
12-08-2008, 09:21 #7
Είναι πολύ συνηθισμένο άνθρωποι σχετικά ευαίσθητοι ή ρομαντικοί να την πατάνε μέσω ιντερνετ επειδή κυρίως κάνουν το λάθος να εμφανίζουν αυτή τους την πλευρά. Ομως, απ την άλλη, μπορεί αυτό να γίνει ένα καλό μάθημα όχι για να μη το ξανακάνουν αλλά για να μπορέσουν να \"δουν\" καλύτερα τον εαυτό τους, και να τον χειρίζονται οι ίδιοι αντί οι άλλοι.
12-08-2008, 09:29 #8
μα ρε παιδια σημερα δεν υπαρχουν μονο φωτος αλλα και καμερα.
12-08-2008, 09:45 #9
maria... πρόσεχε, εδώ γνωρίζουμε κάποιους χρόνια κ δεν ξέρουμε τι θα μας βγούν, πόσο μάλλον κάποιον απο το νετ που παρουσιάζει την εικόνα του όπως θέλει κ ιδανική για τον άλλον.
12-08-2008, 09:49 #10
AN XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ TO INTEPNET AΠΛA KAI MONO ΣAN ENA MEΣO ΓNΩPIMIAΣ KAI BPEΘEITE ΣYNTOMA TOTE ΔEN YΠAPXEI ΘEMA.AN AΠO THN AΛΛH ΓIA KAΠOIO ΛOΓO ΘA ΣAΣ ΠAPEI KAIPO MEXPI NA ΣYNANTHΘEITE TOTE ΠPOΣΠAΘHΣE NA TON ΠIEΣEIΣ.ΘA ANAΓKAΣTEI NA ΔEIΞEI TON AΛHΘINO TOY XAPAKTHPA.
TO EXΩ KANEI KAI ANAΓKAΣTHKE NA ΔEIΞEI TO ΠPAΓMATIKO ΠPOΣΩΠO ME BPIΣIEΣ KAI AΠEIΛEΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
12-08-2008, 10:00 #11
Μαρία πρόσφατα άκουσα μια ιστορία απο δύο γνωστούς που παντρεύτηκαν.Ήταν μάλιστα και απο διαφορετικές χώρες και γνωρίστηκαν στη αρχή όχι μέσω chat αλλά μέσω ενός δυκτιακού παιχνιδιού οπου είχε chat και αργότερα με e-mail και πάει λέγοντας.
Πολλές φορές μας ξενίζει ο ρομαντισμός μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και μοιάζει απρόσωπος.Σίγουρα είναι απρόσωπος σε πολλά θέματα..να δούμε απο κοντά τον άλλον,τις κινήσεις του,το στυλ του και πολλά άλλα που ο γραπτός λόγος δεν δίνει.
Όσοι το κρίνουν όμως έτσι εύκολα καλύτερα να μην υποτιμούν το γραπτό λόγο και τη μαγεία του.Εξ\'άλλου όλοι οι κριτές εδώ μέσα το γραπτό λόγο χρησιμοποιούν για να εκφράσουν αισθήματα,συναισθήματα και απόψεις και πόσο πιο βαθειά σε άλλες ενότητες όσο οι ψυχικές ασθένειες.Ο γραπτός λόγος διεγείρει την φαντασία και τις επιθυμίες.
Όποιος δεν μαγεύτηκε-επιρρεάστηκε και απο ένα τουλάχιστον βιβλίο στη ζωή του ή λέει ψέματα ή δε διάβασε ποτέ.
Συνέχισε και μη σε ξενίζει ούτε να το αφήσεις αξίζει και μόνο σαν εμπειρία !!!
...Όσο για τις φοβίες περι αληθινού προσώπου και πόσο καλά τον γνωρίζεις,τα ίδια ισχύουν και απο κοντά.Γνωρίζοντας τον άλλον απο κοντά όταν μας ενδιαφέρει στο 100% των περιπτώσεων πάντα δείχνουμε το καλύτεροεαυτό μας.Το αν θα βγει διπρόσωπος είναι θέμα χαρακτήρα και όχι γραπτού ή προφορικού λόγου.
12-08-2008, 14:21 #12
Πάντα όταν μπερδεύω το δρόμο και δεν ξέρω προς τα που να τραβήξω , γυρίζω στις βασικές μου αρχές , Μαρία τι είναι ο έρωτας , τι προσδοκάς από μια τέτοια γνωριμία , πόσο είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις , τι είναι αυτό που πραγματικά θες … και άλλα πολλά.
Μπορείς να βρεις την απάντηση μεσα σου, εσύ ξέρεις καλυτέρα , και η ερώτηση δεν είναι έρωτας μέσω ιντερνέτ αλλά εάν πάω να ερωτευτώ κάποιον που γνωρίζω ελάχιστα τι κάνω … ;
12-08-2008, 14:40 #13
sas euxaristo olous paidiakia mou :)
12-08-2008, 22:42 #14
Μαρία...σε βλέπω και σένα σύντομα στο κλαμπ. Έχω μαζέψει πεντ-έξι......
12-08-2008, 23:04 #15
σε πιο κλαμπ βρε?
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια