Eρωτας μεσο ιντερνετ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Eρωτας μεσο ιντερνετ

εχεται ερωτευτει μεσο ιντερνετ?ειναι δυνατον να υπαρξει ερωτας μονο απο φωτογραφιες και 2 μηνες γραπτη ομιλια μεσο μσν?εμενα μου εχει συμβει τον τελευταιο καιρο με εναν αδρα πολυ γοητευτικο και ειμαι πολυ περδεμενη,εχει συμβει κ σε αλλους αυτο το παραλογο πραγμα?πολλες φορες περιμενω με λαχταρα να ανοιξει το μσν του.ρε τι παθαμε :P:P

Senior Member
    Δικτυακός ερωτας ε? Εξαρτάται πώς εννοείς τον έρωτα...

Νομίζω ότι αφορά όλες τις αισθήσεις κάτι που δεν είναι δυνατόν μέσω ίντερνετ.Συμπάθεια, προτίμηση ναι αλλά έρωτας μάλλον όχι.

Απότην άλλη ο έρωγτας χρόνια και μέσα δεν κοιτά...

Ποιος ξέρει?Μάλλον μόνο εσύ και αυτός.

Senior Member
    Αχχχχ maraki... Θυμάσαι μια διαφήμιση με ένα τύπο που ερωτεύεται μια θεογκόμενα από chat , και όταν την συναντά στο αεροδρόμιο κατεβαίνει μια χοντρή ,και όταν της δείχνει την Φώτο η κοπέλα του λέει Natasha last year

Ο έρωτας από μόνο εμπεριέχει το στοιχειά του ρίσκου , άλλα ο έρωτας μέσω ιντερνέτ είναι σαν να παίζεις λόττο, είναι καθαρά τζόγος … ξέρεις σου δείχνω μόνο το καλό εαυτό μου, σου γράφω και όμορφα λόγια, δεν με βλέπεις όταν θυμώνω, δεν με βλέπεις πως αντιδρώ όταν μου μιλάς , δεν ξέρεις καν την πραγματικές διαθέσεις μου … βάζω και μερικές όμορφες φώτο για να εντυπωσιάσω … μετά και κάτι άλλο η φαντασία μας είναι κακός σύμβουλος, μυθοποιεί και προσωποποιεί στον άλλον όλα όσα θα θέλαμε να έχει ο πρίγκιπας των ονείρων η πριγκίπισσα στην περίπτωση μου … και όμως εκεί την πατάμε χοντρά .

Καλά ξεμπερδέματα

Junior Member
    ναι μπορεί να υπάρξει και γιατί να τον στερηθείς??

Senior Member
    Originally posted by Thessalo
    Αχχχχ maraki... Θυμάσαι μια διαφήμιση με ένα τύπο που ερωτεύεται μια θεογκόμενα από chat , και όταν την συναντά στο αεροδρόμιο κατεβαίνει μια χοντρή ,και όταν της δείχνει την Φώτο η κοπέλα του λέει Natasha last year

Tότε δεν έχει ερωτευτεί.

Banned
    το ιντερνετ ειναι ενας τροπος (ευκολος κιολας) για να γνωριστεις με κοσμο.
    Απο κει και περα αν μεινεις σε αυτο τι να ερωτευθεις, τα καλωδια ??
    Μπορεις να επικοινωνησεις, να διαβασεις αποψεις αλλα μεχρι εκει.
    Αν θες να ερωτευθεις, (τον τυπο που μιλας στο ιντερνετ) οι καφετεριες για να δεις τον αλλον καταφατσα σφυζουν.

Το να συνεχιζεις να μιλας με καποιον δικτυακα και να νομιζεις οτι εισαι ερωτευμενος ειναι μια απατη και μιση.
    Ενα ειναι σιγουρο, το μεσο δεν φταιει ποτε αλλα η χρηση του.

Senior Member
    Είναι πολύ συνηθισμένο άνθρωποι σχετικά ευαίσθητοι ή ρομαντικοί να την πατάνε μέσω ιντερνετ επειδή κυρίως κάνουν το λάθος να εμφανίζουν αυτή τους την πλευρά. Ομως, απ την άλλη, μπορεί αυτό να γίνει ένα καλό μάθημα όχι για να μη το ξανακάνουν αλλά για να μπορέσουν να \"δουν\" καλύτερα τον εαυτό τους, και να τον χειρίζονται οι ίδιοι αντί οι άλλοι.

Senior Member
    μα ρε παιδια σημερα δεν υπαρχουν μονο φωτος αλλα και καμερα.

Senior Member
    maria... πρόσεχε, εδώ γνωρίζουμε κάποιους χρόνια κ δεν ξέρουμε τι θα μας βγούν, πόσο μάλλον κάποιον απο το νετ που παρουσιάζει την εικόνα του όπως θέλει κ ιδανική για τον άλλον.

Senior Member
    AN XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ TO INTEPNET AΠΛA KAI MONO ΣAN ENA MEΣO ΓNΩPIMIAΣ KAI BPEΘEITE ΣYNTOMA TOTE ΔEN YΠAPXEI ΘEMA.AN AΠO THN AΛΛH ΓIA KAΠOIO ΛOΓO ΘA ΣAΣ ΠAPEI KAIPO MEXPI NA ΣYNANTHΘEITE TOTE ΠPOΣΠAΘHΣE NA TON ΠIEΣEIΣ.ΘA ANAΓKAΣTEI NA ΔEIΞEI TON AΛHΘINO TOY XAPAKTHPA.

TO EXΩ KANEI KAI ANAΓKAΣTHKE NA ΔEIΞEI TO ΠPAΓMATIKO ΠPOΣΩΠO ME BPIΣIEΣ KAI AΠEIΛEΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    Μαρία πρόσφατα άκουσα μια ιστορία απο δύο γνωστούς που παντρεύτηκαν.Ήταν μάλιστα και απο διαφορετικές χώρες και γνωρίστηκαν στη αρχή όχι μέσω chat αλλά μέσω ενός δυκτιακού παιχνιδιού οπου είχε chat και αργότερα με e-mail και πάει λέγοντας.

Πολλές φορές μας ξενίζει ο ρομαντισμός μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και μοιάζει απρόσωπος.Σίγουρα είναι απρόσωπος σε πολλά θέματα..να δούμε απο κοντά τον άλλον,τις κινήσεις του,το στυλ του και πολλά άλλα που ο γραπτός λόγος δεν δίνει.

Όσοι το κρίνουν όμως έτσι εύκολα καλύτερα να μην υποτιμούν το γραπτό λόγο και τη μαγεία του.Εξ\'άλλου όλοι οι κριτές εδώ μέσα το γραπτό λόγο χρησιμοποιούν για να εκφράσουν αισθήματα,συναισθήματα και απόψεις και πόσο πιο βαθειά σε άλλες ενότητες όσο οι ψυχικές ασθένειες.Ο γραπτός λόγος διεγείρει την φαντασία και τις επιθυμίες.
    Όποιος δεν μαγεύτηκε-επιρρεάστηκε και απο ένα τουλάχιστον βιβλίο στη ζωή του ή λέει ψέματα ή δε διάβασε ποτέ.

Συνέχισε και μη σε ξενίζει ούτε να το αφήσεις αξίζει και μόνο σαν εμπειρία !!!

...Όσο για τις φοβίες περι αληθινού προσώπου και πόσο καλά τον γνωρίζεις,τα ίδια ισχύουν και απο κοντά.Γνωρίζοντας τον άλλον απο κοντά όταν μας ενδιαφέρει στο 100% των περιπτώσεων πάντα δείχνουμε το καλύτεροεαυτό μας.Το αν θα βγει διπρόσωπος είναι θέμα χαρακτήρα και όχι γραπτού ή προφορικού λόγου.

Senior Member
    Πάντα όταν μπερδεύω το δρόμο και δεν ξέρω προς τα που να τραβήξω , γυρίζω στις βασικές μου αρχές , Μαρία τι είναι ο έρωτας , τι προσδοκάς από μια τέτοια γνωριμία , πόσο είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις , τι είναι αυτό που πραγματικά θες … και άλλα πολλά.
    Μπορείς να βρεις την απάντηση μεσα σου, εσύ ξέρεις καλυτέρα , και η ερώτηση δεν είναι έρωτας μέσω ιντερνέτ αλλά εάν πάω να ερωτευτώ κάποιον που γνωρίζω ελάχιστα τι κάνω … ;

Senior Member
    sas euxaristo olous paidiakia mou :)

Μαρία...σε βλέπω και σένα σύντομα στο κλαμπ. Έχω μαζέψει πεντ-έξι......

Senior Member
    σε πιο κλαμπ βρε?

Page 1 of 2 12 LastLast