nuratrim
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: nuratrim

Junior Member

nuratrim

καλησπερα κι απο εμενα εχω παραγγειλει μεσω ιντερνετ τα χαπια nuratrim και δεν τα εχω παραλαβει ακομα.εχουν περασει ηδη 2 εβδομαδες και εχουν τραβηξει τα λεφτα απο την καρτα μου.αναρωτιομουν αν κανεις απο εσας τα εχει δοκιμασει για να μου πει εντυπωσεις και ποτε τα παρελαβε περιπου.εχω αρχισει να ανυσηχω μηπως εχασα τα λεφτα μου.δεν ξερω αν εχετε διαβασει για αυτο το χαπι...υποσχεται πολλα!για να δουμε.....παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει!ευχαριστω!

Senior Member
    Nα έχεις χάσει τα χρήματα σου με την έννοια που το λες δε νομίζω... να τα έχεις πετάξει στα σκουπίδια αρκετά πιθανό

http://brodiesnotes.blogspot.com/201...-nuratrim.html

Senior Member
    Βρε καλή μου... για κάτσε και σκέψου, αν όλα τα "ματζούνια" που πουλάνε στο διαδίκτυο και στα φαρμακεία, ήταν τόσο αποτελεσματικά όσο υπόσχονται, σήμερα θα υπήρχε θέμα παχυσαρκίας; Δεν θα ήμασταν όοοοολοι αδύνατοι; Μην πετάς τα χρήματά σου έτσι, αγοράζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Προσωπικά έχω κάνει αγορές και στο άμαζον και στο eBay και δεν έχω χάσει χρήματα, τώρα αγορά από σελίδα που δεν γνωρίζω δεν έχω κάνει για να σου πω μετά βεβαιότητος τι γίνεται. Πάντως όταν πρόκειτε για αγορές εκτός Ευρώπης, τα προϊόντα μπορεί να κάνουν να φθάσουν στα χέρια σου το πολύ 1 μήνα. Υπομονή!

Junior Member

παρελαβα!

τα παρελαβα εχθες τελικα!τα ξεκινησα σημερα θα σας πω τα αποτελεσματα αν δω κατι........ευχομαι να δω!

Junior Member
    Nuratrim - nuratrim.com

Junior Member
    Τι εγινε τελικα με τα nuratrim?? Ειχες κανενα αποτελεσμα η τελικα ηταν πεταμενα λεφτα?