Σκέψεις, συναισθήματα, γενικές συζητήσεις....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Σκέψεις, συναισθήματα, γενικές συζητήσεις....

Ανοίγω αυτό το τόπικ για να έχουμε ένα μέρος να γράφουμε όσα θέλουμε να μοιραστούμε με τις υπόλοιπες συμφορουμίτισσες! Πράγματα που μας απασχολούν ή μας προβληματίζουν ή απλά όσα θέλουμε να εκφράσουμε και πιστεύουμε πως εδώ θα βρούμε ανταπόκριση!

Θα κάνω και ποδαρικό μιας και φημίζομαι για τα off-topic posts μου!!! χιχιχιχι

Senior Member
    Ορίστε λοιπόν μια σκέψη - υπόσχεση προς τον εαυτό μου!
    Το πσκ που μόλις πέρασε ήταν υπέροχο, βγήκα και Παρασκευή, και Σάββατο και Κυριακή και είδα άτομα που αγαπώ πολύ και υπόσχομαι κάθε πσκ να είναι το ίδιο όμορφο και να μην το αφήνω ποτέ ανεκμετάλλευτο!
    Να μην αφήσω τα νιάτα μου να περάσουν σαν μια ανάσα....γιατί απ'όταν τελείωσα τις σπουδές μου νιώθω ότι οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.....τις φιλίες μου να χάνονται....και τις σκέψεις μου να αλλάζουν!
    Υπόσχομαι να διευρύνω τον κύκλο γνωριμιών μου και να ψάξω το νόημα που έχασα....
    Φιλάκια σε όλες!

Senior Member
    Η διαθεση μου σημερα εχει πεσει κατω του μηδεν ........ Γιατι ενα γεγονος αφηνω να με επηρεαζει και δεν το διαχειριζομαι σωστα;;; Ποτε επιτελους θα μαθω να διαχειριζομαι τα συναισθηματα μου ;;;;

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Η διαθεση μου σημερα εχει πεσει κατω του μηδεν ........ Γιατι ενα γεγονος αφηνω να με επηρεαζει και δεν το διαχειριζομαι σωστα;;; Ποτε επιτελους θα μαθω να διαχειριζομαι τα συναισθηματα μου ;;;;
    Να σου πω την αλήθεια, έχω βρει μία συνταγή που σε μένα πετυχαίνει στο να νιώθω καλύτερα πιο γρήγορα...
    Παλιά είχα την τάση να αρνούμαι τα συναισθήματά μου, να μην τα δείχνω ούτε στον εαυτό μου....ακόμα βέβαια έχω αυτήν την τάση...τώρα όμως προσπαθώ να να νιώθω όσο βαθύτερα γίνεται, να τα βιώνω δηλαδή δραματικά και να τα μοιράζομαι, να τα εκφράζω....προσωπικά αυτό με κάνει να τα προσπερνάω πιο γρήγορα, να τα δέχομαι πιο εύκολα....
    Μπορεί να είμαστε διαφορετικές και αυτός ο τρόπος να μην σου ταιριάζει....αλλά πρέπει να βρεις το δικό σου κόλπο για να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και σίγουρα αυτό δεν πρέπει να είναι το φαγητό για καμία μας από 'δω και μπρος...

Εγώ κάποιες φορές παίρνω τους δρόμους μόνη μου, κάνω ποδήλατο μόνη μου, κάθομαι για έναν καφέ μόνη μου....δεν ξέρω, εμένα με βοηθάει.....Εσύ έχεις τέτοια κόλπα?

Senior Member
    Originally posted by zouzouka

Εγώ κάποιες φορές παίρνω τους δρόμους μόνη μου, κάνω ποδήλατο μόνη μου, κάθομαι για έναν καφέ μόνη μου....δεν ξέρω, εμένα με βοηθάει.....Εσύ έχεις τέτοια κόλπα?

το ιδιο κανω και εγω zouzouka .......gια να πω την αληθεια βγηκα εξω πηγα για ψωνια αγορασα δυο βιβλια εκ των οποιων το ενα ειναι η διατροφικη νοημοσυνη και γενικοτερα προσπαθω να πιασω "πατο " για να ξανασηκωθω .........

Senior Member
    βρεεεε καλoρίζικο μας καλέ :D :smirk:

Senior Member
    με γεια :)

δεν ειμαι σε φορμα.. οταν μπω θα το τιμησω δεοντως :)

Senior Member
    πολυ κρυο..κουραση,αναμονη για ενα τηλεφωνημα για την επιτροπη του ικα..ηθικο χαλια...

Senior Member
    ζουζουκα...καπου ειδα παραπονιακια κ ηρθα να σου πω τα δικα μου ... νεα οχι παραπονακια:)
    καπου το ανεφερα ξανα αλλα το επαναλαμβανω προς ενημερωση του κοινου μου :P
    ο θυρεοειδηςαπο το ζενιθπηγε στο ναδιρ με αποτελεσμα τις τελευταιες μερες ναεχω απιστευτη ταχυκαρδια, εκνευρισμο κτλ!!
    πραγματικα, νιωθω εξουθενωμενη μεολα αυτα-χωρια που χαλιεμαι περισσοτερο κ ψυχολογικα επειδη δε μπορω να ελεγξω τον εκευρισμο μου κ γινομαι καπως...αγενης νατο πω? νευρικη θα το πω παντως!!!
    μετα με τυπτει η συνειδησις μου!!!
    η γιατρος ειπε σε καμια βδομαδα θα πρεπει να ειναι καλυτερα τα πραγματα... πως θαπερασει η βδομαδα δε μου πε :(

Senior Member
    σμαρτ....εγω θα ελεγα να το ευχαριστηθεις..... :eureka:

πότε ξανα θα εχεις την ευκαιρια να λες ακριβως τι σκεφτεσαι και να γινεσαι αγενης με ανθρωπους που βαθια μεσα σου το ηθελες καιρο? κ ολα αυτα με την τελεια δικαιολογια των ορμονων... θα μου πεις παιρνει η μπαλα κ αυτους που δεν φταινε... αλλα τα παντα εχουν κοστος.... σκεψου ομως ότι αυτοι που δεν φταινε κ ειναι σημαντικοι για εσενα λογικα θα δειξουν μια καποια καταναοηση.... γλυκια μου το να νιωθουμε ενοχες για πραγματα που δεν ευθυνομααστε ειναι ανθρωπινο μεν, ανουσιο και ψυχοφθορο δε....:flaming:

ζουζουκα καλοριζικο το τοπικ

αλμα έχουν περασει ηδη δυο μερες από το ποστ σου, ελπιζω να νιωθεις καλυτερα

Senior Member
    Originally posted by smart
    ζουζουκα...καπου ειδα παραπονιακια κ ηρθα να σου πω τα δικα μου ... νεα οχι παραπονακια:)
    καπου το ανεφερα ξανα αλλα το επαναλαμβανω προς ενημερωση του κοινου μου :P
    ο θυρεοειδηςαπο το ζενιθπηγε στο ναδιρ με αποτελεσμα τις τελευταιες μερες ναεχω απιστευτη ταχυκαρδια, εκνευρισμο κτλ!!
    πραγματικα, νιωθω εξουθενωμενη μεολα αυτα-χωρια που χαλιεμαι περισσοτερο κ ψυχολογικα επειδη δε μπορω να ελεγξω τον εκευρισμο μου κ γινομαι καπως...αγενης νατο πω? νευρικη θα το πω παντως!!!
    μετα με τυπτει η συνειδησις μου!!!
    η γιατρος ειπε σε καμια βδομαδα θα πρεπει να ειναι καλυτερα τα πραγματα... πως θαπερασει η βδομαδα δε μου πε :(
    παραπονάκια? τι παραπονάκια? ποιός μίλησε για παραπονάκια??? χαχχαχα
    βρε smart μου κι εγώ περνάω τέτοιες φάσεις και όλος ο κόσμος....έέέλα μη σε παίρνει από κάτω.....πρέπει και οι γύρω μας κάποιες φορές να μας δικαιολογούν, δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς τέλειες...εμείς δηλαδή γιατί στους άλλους δικαιολογούμε και το παραμικρό? ʼδικο δεν είναι?

Senior Member
    Υπομονή smartaki και θα περάσει, μια εβδομάδα είναι.

Δε νομίζω οτι θα παρεξηγήσει κανείς και θεωρώ οτι είσαι υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό σου. Cool!

Senior Member
    Ειναι ευχαριστο να εισαι αγενης κ να μπορεις να λες:Δεν μιλαω εγω ο θυρεοαιδης μου χε χε!

Senior Member
    ευχαριστω για τη συμπαρασταση παιδια:)
    το προβλημα ειναι οτι σε καποιες περιπτωςσεις πραγματικα δεν πρεπει να ειπωθουν καποια πραγματα-πχ στηδουλεια!!
    κακοπροαιρετοι υπαρχουν παντα κ η εμπειρια μου εχει δειξει οτι ειναι καλυτερο να αντιμετωπιζεις καποια σχολια με χαμογελο κ να κανεις το μαλακα!!
    ετσι δε δινεις συνεχεια κ ο αλλος αποξεχνιεται στην προσπαθεια να καταλαβει αν εισαι αληθεια τοσο χαζος που δεν καταλαβες την προσβολη :P
    στην αντιθετη περιπτωση ανοιγουν μετωπα που πολυ δυσκολα κλεινουν κ εχουν διαρκεια :thumbdown:

Senior Member
    υποσχεση στον ευατο μου οτι δεν θα με ενοχλουν πια τα λογια των αλλων

Page 1 of 2 12 LastLast