να θυσιάσω τη σαλάτα ή τις βιταμίνες? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    :P:P:P:P:P:b:P

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Originally posted by Cherie
    Φίλιππε να κάνω μια πολύ βασική ερώτηση?Αφού ζαλίσεις αρκετά τα λαχανικά μέσα στη λεκάνη, έπειτα την αναποδογυρίζεις για να φύγει το νερό ή τα μαζεύεις και έπειτα το πετάς???
    Πρέπει να ξεφτυλιστώ εντελώς ε; Καλώς!:yes::yes:

Λοιπόν, τα μαζεύω και συνεχίζω να φτιάξω τη σαλάτα μου και προφανώς δε ξανασχολούμαι με τη λεκάνη μέχρι να φτάσει η στιγμή να τη ξαναχρησιμοποιήσω, όπως και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ στη κουζίνα φυσικά.

smart please, φυσικά αν έπρεπε να σε φιλέψω θα έφτιαχνες εσύ τη σαλάτα, απορώ δλδ τι σκέφτεσαι!!!
    :smirk:Όχι δεν είχα τέτοια πρόθεση! Απλά αναρωτιόμουν για τα χώματα και λέω μήπως τα αναποδογύριζες οπότε και το χώμα έμενε και πάλι πάνω! Όσο για την κατάληξη της λεκάνης...μόνος σου προδίδεσαι, δεν ρώτησα κάτι.... :smilegrin:

Senior Member
    χοχοχοχοχο:bigsmile:

Senior Member
    Φιλιππε φανταζομαι δεν θα με ηθελες με τιποτα για γυναικα σου χαχαχαχαχα επειδη εγω βαριεμαι πιο πολυ απο σενα και ετσι τις παιρνω ετοιμες κομμενες απο ενα σ/μ εδω στη γειτονια μου..μαρουλι ροκα ανηθο..και λαχανο καροτο...οταν πειναω δεν μπορω να περιμενωωωωω αυτος ειναι ο βασικοτερος λογος..κοβω και μου τρεχουν τα σαλια λεμε χαχαχαχαχα

Senior Member
    Ουπς! Την πάτησα πάλι Cherie:P

Πωπω Κατερίνα έτοιμος είμαι για καφρίλα πάλι, κρατιέμαι επειδή γυναικοκρατείται το φόρουμ και θα φάω κράξιμο!

Senior Member
    Zητειται συγκατοικος(για μενα) για νησι σε σπιτι διπλα στη θαλασσα 7 μηνες το χρονο που να μην βαριεται να κοβει σαλατες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12