Επαναπροσδιορισμός αρχικού στόχου; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    μπραβο μπραβο!!
    ισως με αυτην την ευκαιρια, καταλαβες οτι τελικα, εισαι πιο δυνατη απ οτι νομιζες, κι αυτο βεβαια ισχυει για ολα και οχι μονο για την ισορροπημενη διατροφη και την γυμναστικη
    κι εγω το ιδιο! ελλειψη υπομονης και πειθαρχιας, εχω

Senior Member
    Υπομονή κι επιμονή κορίτσια... Αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε.... Έχω πειστεί για αυτό 100%!

Junior Member
    εμένα είναι Νέα Σμύρνη αλλά αν κάνεις είδη γυμναστήριο
    αυτό που θα σου έλεγα από προσωπική πείρα ότι μόνο το personal
    είναι αυτό που είδα εκπληκτική διαφορά στο σώμα μου και δεν είναι πιο
    ακριβό από το power plate!
    είναι στοχευμένη γυμναστική στο δικό σου σώμα!
    και εγώ το πρόβλημα το έχω από τη μέση και κάτω!
    καλά μη περιμένεις και σώμα μοντέλου αυτό μπορείς να το έχεις μετά απο χρόνια διατροφής και γυμναστικής!

Junior Member
    Ναι κι εγώ πλέον έχω πειστεί γι αυτό ASTEROSKONI. Το βασικότερο είναι να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιες πρώτα. Η δικιά σου γυμνάστρια power plate σε ποιά περιοχή είναι; Θα μπορούσα να πάρω κι από εκεί μια γνώμη.
    Cinderella έχω καταλάβει πλέον πως θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει ιδρώτα, στερήσεις,κόπο και πολύ χρόνο για να καταφέρεις αυτό που θες. Νέα Σμύρνη ε; Κοντά είμαι, θα το ψάξω καλύτερα και με το δικό μου γυμναστήριο και αλλού και θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ πάντως.

Junior Member
    εύχομαι καλή συνέχεια και να φτάσεις στο στόχο που θέλεις!!
    άντε και καλή δύναμη σε μένα γιατί 2 μήνες τώρα δεν έχω χάσει δράμι!! χωρίς διατροφή όμως...:grind:

Senior Member
    Είναι στη Νέα Ερυθραία κι έχουν και ένα παράρτημα νομίζω στο Νέο Ψυχικό...Αλλά καλά γυμναστήρια για power plate υπάρχουν σίγουρα σε πολλά μέρη....μην αγχώνεσαι μόνο!

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ. Ναι, προσπαθώ να μην άγχομαι αλλά με πιάνει ένα πράγμα που θέλω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσω αυτό που θέλω. Είτε αυτό είναι Power plate είτε κολύμβηση είτε οτιδήποτε με βοηθήσει.
    Cinderella το ότι δεν κάνεις διατροφή αλλά παραμένεις σταθερή το θεωρώ πολύ σημαντικό. Α και οι εμπειρίες σου που εξαπλώνονται σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων που έχω σκεφτεί το τελευταίο διάστημα με έχει εκπλήξει ευχάριστα
    Φαντάζομαι πως αν ασχολείσαι με όλα αυτά θα έχεις φτιάξει σώμα.

Junior Member
    ναι καλά! κολυμβητήριο έκανα στα 20 για 1 χρόνο μετά το παράτησα!
    δε λέω μου λείπει η επαφή με το νερό είναι η ποιο ευχάριστη γυμναστική που έκανα ποτέ! αλλά δε θα το ξανά έκανα γιατί φοβάμαι μην ανοίξουν άλλο οι πλάτες μου!
    τώρα από τα 20 έως τα 27 που είμαι τώρα είχα πάρει αυτά τα κιλά στα 20 ήμουν 55 και θέλω να ξαναγίνω!!! όπως καταλαβαίνεις μόνο σώμα δεν έχω φτιάξει αλλά με το personal είμαι απλά μια χαρά για να βγω παραλία πιο σφιχτεί και χωρίς χαλάρωση για τα κιλά που έχασα!
    αλλά σώμα δε λες σε καμία περίπτωση ότι έχω κάνει!

Senior Member
    Αχ βρε κορίτσια....Δε με βλέπω όση προσπάθεια και να κάνω να μπορώ να βγω με άνεση στην παραλία...Είναι ήδη τέλη Φεβρουαρίου....Αχ και ξανά αχ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12