kainourio melos!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια !! Ειμαι η Γιώτα και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τους περισσότερους από εσάς ...Δε μπορώ να χάσω τα κιλά μου ...Αφού έχω διαβάσει τα περισσότερα απ'τα topics είπα να ξεκινήσω μια φιλοτιμη προσπάθεια ξανά..Καλή αρχή λοιπόν...
    καλώς όρισες συνονόματη μου! Περιμένουμε την ιστορία σου αν θελήσεις να τη μοιραστείς και όποια άλλη κουβέντα πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει! καλό κουράγιο στην προσπάθεια σου!

Senior Member
    Γεία σου elafaki!Ειμαι 24 ετών και ζυγίζω 89 κιλάκια,καλά αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα απ'τα 97!ʼπειρες δίαιτες και στο τέλος όλα πίσω...Σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο κ πιστεύω πως μου κάνετε καλό!Μπράβο σε όλους σας!!

Senior Member
    Γιοτακι 89 κιλα δεν ειναι πολλα . Πιστευω οτι θα καταφερεις να τα χασεις. Οταν πρωτομπηκα στο φορουμ ειμουν σε πολυ ασχημη κατασταση λογω κιλων επειδη εμενα στασιμη για 3μηνες. Απο την προσπαθεια ολων των μελων του φορουμ εχω εμπνευστει και επιτελους συγκρατω τον ευατο μου. Καποιες φορες ευχομαι να ειχα μπει πιο νωρις εδω μεσα

Senior Member
    Γεία σου συνονοματη κουκλίτσα..!1000 μπράβο έχεις γίνει άλλος άνθρωπος!Ευτυχώς που υπάρχετε να μας δίνεται κουράγιο!

Senior Member
    Sweetgirl πολλά δεν είναι ,ίσως είναι τα λιγότερα εδώ και κάποια χρόνια!Γι'αυτο γράφτηκα κ εγώ γιατί εδώ τα παιδιά είναι super !Είναι υπέροχο να έχεις κοντά σου άτομα σου περνάν το ίδιο !

Senior Member
    καλως ηρθατε μανταλενα κ γιωτα
    καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας :thumbup:

Senior Member
    smart ευχαριστώ !Καλή συνέχεια κ σε εσένα!

Senior Member
    Καλώς ήρθες Γιώτα στην παρέα μας. Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.

Senior Member
    Ευχαριστώ άσπρε σίφουνα!!Πραγματικά χαίρομαι πολυ που είμαι στην παρέα σας!!

Senior Member
    Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!:lol::lol:

Senior Member
    Επισης κυτα κ στην ιστοσελιδα του ΚΕΑΔΔ ασχολουνται με τις διατροφικες διαταραχες.

Senior Member
    Καλωσόρισες...σαν να μαζευόμαστε πολλοί οι καινούριοι και οι ...επαναπατρισμένοι!!! Καλή προσπάθεια με επιμονή κι υπομονή...!!!

Junior Member
    Καλημερα σας!
    Καινουριο μελος κι εγω,αν και εχω διαβασει πολλες φορες το πολυτιμο φορουμ σας! Το δικο μου προβλημα ειναι πως απο μικρη ακολουθω τη μεθοδο "γιο-γιο", δηλαδη φτανω σε ενα μαξιμουμ βαρος για μενα κ μετα πεφτω με τα μουτρα στη διαιτα και τη γυμναστικη και αδυνατιζω. Εδω και 10-12 χρονια παιρνω και χανω 10-15 κιλα. Εχω το συνδρομο των πολυκυστικων ωοθηκων και επαιρνα αντισυλλυπτικα χαπια για αρκετα χρονια,τα οποια σιγουρα εχουν μεριδιο ευθυνης για τις αυξομειωσεις μου,αλλα εχω καταληξει πως ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας και πρεπει να βρισκουμε τους τροπους να παλευουμε για το καλο του σωματος μας και της υγειας μας.
    Χαιρομαι πολυ που θα ειμαστε μαζι σε αυτο τον αγωνα!!

Senior Member
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας Sotia. Είσαι στο σωστό μέρος γιατί όλοι μας εδώ μέσα γνωρίζουμε τι θα πει και γιο γιο και δίαιτα και αγώνας κατά της παχυσαρκίας γενικώς με όλα τα προβλήματα που την ακολουθούν. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.

Senior Member
    Καλως ορισες sotia , οπως σου ειπε και η ΤΖΙΝΑ εισαι στο σωστο μερος ............ και εγω μια ζωη βαρος γιο -γιο και πολυκυστικες ωοθηκες (μονο που εγω χρειαστηκε να κανω επεμβαση και ευτυχως γλυτωσα απο τοτε)............Μην το βαζεις κατω ολη προσπαθουμε για το καλυτερο!!!! Καλη αρχη στο forum μας ..........

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast