Ο Πατερας μου σκετος(χωρις το και γω)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Ο Πατερας μου σκετος(χωρις το και γω)

Εχω μια απορια σχετικα με τον πατερα μου.Οταν βρεθει μεσα σε πολυ κοσμο κατι παθενει.θελει να κριφτει να εξαφανιστει και ειδικα οταν ειναι μεσα σε αυτοκινητο σε κινηση χτυπιετε στο τιμονι και βριζει.Συνεχια οταν δεν δουλευει ειναι μεσα στο σπιτι αποφευγει την πολυκοσμια και οταν ειναι εμσα σε κοσμο οπως ξαναειπα τον πιανει κριος υδρωτας και εχιε τασεις φυγης.Ολα αυτα δεν ειναι αδιδρασεις καποιου π εχει αγοραφοβια?Γιατι οταν το σηζηταω μαζι του το αρνητε.Και ισως τον πιανουν κ κρισεις πανικου οπως κ μενα γιατι ακουσα οτι ειναι κληρονομικο αυτο.ειναι 57 χρονων

Senior Member
    Καμιά φορά μπορεί να βλέπουμε και ερμηνεύουμε τα πράγματα που αφορούν άλλους μόνο από μία πλευρά κα μάλιστα με πολύ κλειστή γωνία σύμφωνα με τα δικά μας βιώματα.
    Μπορεί να είναι όπως το λές. Αλλά μπορεί να είναι και κάτι πολύ απλούστερο. Νευριάζει με την κίνηση (όπως και άλλοι 3.000.000 Ελληνες οδηγοί) και δεν είναι και ο πιό ανοιχτός άνθρωπος για παρέα μεταξύ αγνώστων δηλαδή ίσως προτιμάει λίγους και καλούσ φίλους για παρέα
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ισως να εχεις δικιο.

Senior Member
    μπορεί και να είναι έτσι μαράκι...για ψαξτο!!