Νέα στο forum
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Νέα στο forum

Γεια σας!!!Είμαι νέα στο forum και μπήκα στο forum γαι να μοιραστώ και εγώ τις ανησυχίες μου!

Senior Member
    Kαλως ορισες στην παρεα μας KitKat ........Αν θες μιλησε μας για σενα ...........

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ!!
    Η αλήθεια είναι ότι είμαι κολλημένη με τα κιλά...όταν βρισκόμουν στην τρίτη λυκείου έβαλα πάνω από 10 κιλά...η αλήθεια είναι ότι μέχρι 19 δεν με ενδιέφερε πως ήμουν...απλά έτρωγα ασύστολα...τότε ξύπνησα!Στην αρχή ξεκίνησα να κάνω δίαιτα ελαφριας μορφής, απλά έκοψα τα γλυκά και έτρωγα περισσότερα φρουτά, στη συνέχεια, όμως μου έγινε έμμονη ιδέα, και έτσι το καλοκαίρι κατέληξα να είμαι 43, τρώγοντας μόνο το μεσημέρι και το βράδυ φρούτο και κάνοντας εξαντλητικη γυμναστική!Εννοείται ότι είχα αγοράσει θερμιδομετρητή για να ελέγχω τις θερμίδες μου.Είχα φτάσει στο σημείο να λιποθυμήσω. Ήμουν χάλια, σκελετός, αλλά εγώ δεν το έβλεπα!Μόλις τελείωσε το καλοκαίρι έβαλα τα μισά κιλά...τότε τρελάθηκα, δεν ήθελα να βγω γιατί ένιωθα χάλια με το σώμα μου, είχα αφήσει τον εαυτό μου.Οπότε ξεκίνησα νέο σάστημα...αφού έσκαγα από το φαγητό προσπαθούσα να κάνω εμετό...είχε γίνει καθημερινή συνήθεια, και όταν δεν έκανα έκλαιγα σαν τρελή...τότε έπαιρνα καθαρκτικά για να με βοηθήσουν στην τουαλέτα. Kάποια στιγμή, το ανακάλυψε η μητέρα μου, και με παρακολουθούσε στενά, σιγά σιγά σταμάτησα...εκείνο το καλοκαιρι τα ξαναέχασα και φυσικά τα ξαναέβαλα.Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κάνω μια νέα αρχή με τη βοήθεια της μητέρας μου, προσπαθώ να χάσω αυτά τα περιττά κιλά που έχω, χωρίς ακρότητες, δεν ξέρω κατά πόσο θα διαρκέσει αυτό...

Senior Member
    Καλώς ήρθες Kitkat ατην παρέα μας. Ευτυχώς που επενέβη έγκαιρα η μητέρα σου και έτσι γλύτωσες από τα χειρότερα! Αν ψάξεις λίγο σ'αυτό το φόρουμ θα βρεις αρκετά τόπικ που αναφέρονται και σε διατροφικά προβλήματα αλλά και σε σωστή διατροφή και άσκηση που σίγουρα θα σε βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνεις. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και να θυμάσαι πάντα ότι οποιαδήποτε υπερβολή κάνουμε φέρνει πάντα άσχημα αποτελέσματα, γι'αυτό να δίνεις βάση πρώτα στην υγεία σου και μετά σε όλα τ'άλλα.

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ!!!
    Έτσι είναι, η υπερβολή δεν οδηγεί που πουθενά, σε οδηγεί κατευθείαν στην κατάστροφή...το κακό είναι, ότι είμαι άτομο των άκρων, ή θα τρώω πολύ ή σχέδον τίποτα...και το ξέρω, αν δεν με συγκρατούσε η μητέρα μου τώρα που προσπαθώ να κάνω μια ισορροπημένη διατροφή, αν βρισκόμουν μόνη θα ξανακύλαγα, πραγματικά είμαι εξαρτημένη απ' αυτήν...