Μειωση των υπερφαγικων επεισοδιων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Member
    πφφφ σημερα 2 κομματια μιλφει..παλι καλα ομως που σταματησα εκει!

Senior Member
    Μιλφέιγ τέλος παρακαλώ!!!!

Member
    το κοιτουσα, με κοιτουσε..και τελικα το εφαγα..κ οχι μονο 1..

2..

:( αύριο θα προσπαθήσω να μη φάω κανένα γλυκό έτσι ώστε να εξισορροπήσω..

Senior Member
    Ναι την ξέρω αυτή τη σχέση που ξεκινάει με....αμοιβαίες ματιές!!!Χαχαχ είμαι σίγουρη ότι θα ... εξισορροπήσεις!!!

Member
    χαχαχαχα!! και μετα τα ριχνουμε όλα στο "κακο" μεταβολισμο..

σε ευχαριστω πολυ asteroskoni! θα προσπαθησω! μπορω να πω οτι αυτο το ημερολογιο διατροφης βοηθαει πολυ! :))

Senior Member
    Originally posted by eri_k
    που τα βρηκες ερη?
    υποθετω πως για καποιο λογο ηταν στο σπιτι σου.
    ο καθενας θα το τρωγε αν το ειχε μπροστα του.προσπαθουμε να μην εχουμε γυρω μας τροφιμα που μας βαζουν σε δοκιμασια.δεν χρειαζεται να μαζοχιζομαστε.

Senior Member
    Σε αυτό θα συμφωνησω...Μην παίρνεις πράγματα που δε θέλεις να φας και αν στα φέρουν εγώ θα πρότεινα να τα "μετα-δίνεις" (χωρίς σχόλια παρακαλώ!!!) σε μαμάδες, ξαδερφάκια, γείτονες ή θείους, φίλους κτλ...

Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    που τα βρηκες ερη?
    υποθετω πως για καποιο λογο ηταν στο σπιτι σου.
    ο καθενας θα το τρωγε αν το ειχε μπροστα του.προσπαθουμε να μην εχουμε γυρω μας τροφιμα που μας βαζουν σε δοκιμασια.δεν χρειαζεται να μαζοχιζομαστε.
    δεν μένω μονη μου! μένω με τους συγγενείς μου και συνήθως κατι απο γλυκο θα υπάρχει...στο ντουλάπι, στο ψυγείο... οπότε κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα..

Senior Member
    Σωστό είναι αυτό...Εγώ όταν έμενα με τους γονείς μου τους παρακαλούσα να σεβαστούν την προσπάθειά μου και να αγοράζουν τα γλυκά που δε μου άρεσαν...Κάποιες φορές έπιανε, κάποιες όχι...

Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Σωστό είναι αυτό...Εγώ όταν έμενα με τους γονείς μου τους παρακαλούσα να σεβαστούν την προσπάθειά μου και να αγοράζουν τα γλυκά που δε μου άρεσαν...Κάποιες φορές έπιανε, κάποιες όχι...
    ΑΚΡΙΒΩΣ!!! πόσες φορές ενω βλέπουνε οτι προσπαθω να αντισταθω και μου λενε φάε ενα δεν πειραζει..το θεμα με μένα ειναι οτι δεν σταματάω στο ένα.....το θέμα με μένα δεν ειναι τόσο το να χάσω κιλά ..αλλά να σταματήσω τα υπερφαγικα επεισόδια...αμα το καταφέρω μετα θ προσπαθησω να χασω αυτα τα 5 κιλά...

Senior Member
    Θέλουν αλλά δε μπορούν....Εν μέρει τους καταλαβαίνω, ώρες ώρες όμως κάνουν ζημιά εν αγνοία τους. Να τους το θυμίζεις συνέχεια πάντως. Τώρα που το θυμήθηκα, εμένα ξέρεις τι μου έλεγαν? ''Κοριτσάκι μου εσύ κάνεις δίαιτα, εμείς γιατί πρέπει να κάνουμε"???Βρλασε όρυζα δηλαδή!!!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    ΑΚΡΙΒΩΣ!!! πόσες φορές ενω βλέπουνε οτι προσπαθω να αντισταθω και μου λενε φάε ενα δεν πειραζει..το θεμα με μένα ειναι οτι δεν σταματάω στο ένα.....το θέμα με μένα δεν ειναι τόσο το να χάσω κιλά ..αλλά να σταματήσω τα υπερφαγικα επεισόδια...αμα το καταφέρω μετα θ προσπαθησω να χασω αυτα τα 5 κιλά...
    μπραβο σου!
    πολυ σωστη οπτικη. τα κιλα σου ειναι πολυ καλα κι ας θελεις να χασεις μερικα ακομα. το θεμα ειναι να μην κανεις υπερφαγικα.
    οντως τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα οταν συγκατοικεις.
    προσπαθησε να τους παρασυρεις κι αυτους σε μια πιο υγιεινη διατροφη (να τρωτε ολοι μαζι ειδη υγιεινης που λεει και η αντζελα :ΡΡΡΡ)
    εννοω δλδ, αν ειναι μεγαλοι ανθρωποι, λογικα ολο και καποια κιλα θα εχουν παραπανω η θα τους περιτριγυριζουν παθησεις. καντους πλυση εγκεφαλου για τα ασχημα της κατεργασμενης ζαχαρης κλπ κλπ κλπ , να αποφυγετε οικογενειακως τετοιες αγορες...

Senior Member
    Αυτό θα ήταν πολύ καλό αν το πετύχαινες αλλά θέλει πολύυυυ δουλειά.....τις πιό μεγάλες ηλικίες οι συνήθειες είναι σχεδόν παγιωμένες...Δε χάνεις τίποτα να κάνεις μιά προσπάθεια... :kiss:

Member
    αχχ σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σας!!! καταφερα να ειμαι 5 μερες χωρις υπερφαγικο επεισόδιο !!!!!!!ρεκορ!!!!!!!
    βεβαια έφαγα τα γλυκάκια μου! αλλά οκ δεν ξέφυγα!! :P

2sweet2b4go10 ! εχεις δικιο γι αυτο! θα το δοκιμασω!! θα αρχισω με τα βασικα πρωτα! πιο πολυ ψωμι ολικης! γαλα με χαμηλα λιπαρα!! και σε καθε γευμα να κοβουμε σαλατα!! γενικα να υπαρχει ποικιλια στη διατροφη μας!!

Member
    σημερα εφαγα

πρωινο: 2 βραστα αυγα, 3 φετες ψωμι ολικης αλεσης, 1 φετα τυρι light
    2 κομματια μιλφει

δεκατιανο: γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα και φρουτα, 1 μηλο

μεσημεριανο: σαλατα Caesar,1 φετα ψωμι ολικης

απογευματινο: 1 μηλο, 1 γκρειπφρουτ,2 ξερα σηκα

(μου δωσανε μια σοκολατα αλλα δεν την εφαγα) :D :D

βραδυνο: 1 ποτήρι γάλα, 1 καλαμπόκι (δεν ξερω πως τα συνδύασα :P)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast