Results 1 to 15 of 17
Thread: Αυτη τη φορά θα επιμείνω
-
17-02-2012, 23:11 #1
Αυτη τη φορά θα επιμείνω
Αυτό που εχω καταφέρει εδω και ενα χρόνο είναι να φορτωθω με άλλα 3-4 κιλάκια και να έχω φτάσει τα 78. Αυτό όμως που θέλω να πιστεύω πως θα κάνει τη διαφορά σε αυτη μου την προσπάθεια ειναι οτι εχω καταλάβει κάποια πράγματα.
1. Μου αρέσει το φαγητό. Πολύ, και σε όλες τις μορφές του δηλαδή μου αρέσει να πηγαίνω για να ψωνίσω τρόφιμα, μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, και φυσικά να τρώω.
2. Ποτέ δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω με ευλάβεια και για πολύ καιρό τα διαιτολόγια 7 ημερών των διαιτολόγων.
3. Το φαγητό για μένα δεν είναι απλά θέμα επιβίωσης, θέλω να φάω ακόμη κι αν έχω φάει πριν απο μιση ώρα και αρκετη ποσότητα.
4. Με τη γυμναστική δεν τα πάω καθόλου μα καθόλου καλά.
Τα καλά;
1. Δεν μου αρέσουν τα γλυκά. Μπορεί καμια φορά να αποζητήσω σοκολάτα αλλα με 1-2 σοκολατάκια είμαι οκ.
2. Μπορώ να μη φάω ψωμί καθόλου και δεν το αποζητάω. Για μήνες ολόκληρους το μόνο ψωμί που έτρωγα ήταν σε κανενα τοστ.
Αποφάσισα να μετράω θερμίδες, τα διαφορα sites μου βγάζουν θερμίδες συντήρησης 2050, και λέω οτι θα παίρνω 1100-1200 για να χάσω.
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και κάθε συμβουλή δεκτή.
- 17-02-2012, 23:54 #2
1. Καλή επιτυχία από καρδιάς!
2.Καλό είναι να μην αποκλείσεις εντελώς το ψωμί απ'ο τη διατροφή σου
3. Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κάποια μορφή άσκησης που να σου αρέσει και να μην είναι στιγνή γυμναστική? Κάποιο σπορ ίσως ή άλλα είδη γυμανστικής πιό σύνθετα και ευχάριστα...Χορός, τέννις, κολύμβηση, αερόμπικ, γιόγκα, πιλάτες, power plate που είναι και και λίγο πιό άμεσα τα αποτελέσματα, βόλευ, περπάτημα καμιά ώρα σε κοντινό πάρκο, ένας διάδρομος ή ένα ελλειπτικό στο σπίτι να σου υπενθυμίζει πως έιναι εκεί για κάποιο σκοπό...Η άσκηση βοηθάει το μεταβολισμό σου να μην κοιμάται και φυσικά ενώ αυξάνεις τις καύσεις σου, δηλαδή καις περισσότερες θερμίδες ακόμα και όταν κάθεσαι, σχηματίζεις και το σώμα σου καλύτερα και πιθανώς καθαρίζεις και λίγο το μυαλό από τα άγχη της καθημερινότητας. Ο χορός ειδικα λόγω μουσικής ίσως ενδείκνυται και περισσότερο...
18-02-2012, 00:01 #3
Το οτι δε τρως ψωμι κ γλυκα ειναι ο,τι καλυτερο.Προσεχε λιγο τις θερμιδες κ θα εισαι μια χαρα.
18-02-2012, 00:05 #4
Ευχαριστώ πολύ Αστερόσκονη.
Όπως θα δεις στην υπογραφή μου έχω βάλει κάποιυς στόχους σχετικά με την άσκηση. Πρόσφατα αγόρασα το wii fit που έχει πλάκα και σε σηκώνει απο τον καναπέ για κανενα μισάωρο ευχάριστα. Με αυτό το βιντεοπαιχνίδι κάνεις απο πολύ ήπια άσκηση-παιχνιδια μέχρι πραγματικά δύσκολες ασκήσεις μυικης ενδυνάμωσης. Όταν έβαλα το πρόγραμμα των μυικών ασκήσεων έκανα 1-2 και μετα ένιωθα σαν 70 χρονών. Ο χορος ειναι καλή εναλακτικη όταν δεν βαριέμαι.
Έχω στατικό ποδήλατο και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να κάνω.
Α και κατι άλλο, μετράνε οι δουλειες του σπιτιου? Γιατί οπως και να το κάνεις είναι κούραση.
Το ψωμάκι μπορεί να μην το αποζητάω αλλα θα προτιμήσω μια φετούλα λεπτή αντί για πατατες τηγανιτές, ή όπως είπα πριν σε κανενα τοστάκι.
Δεν μου αρεσει να κλαίγομαι και δε βγαίνει και τίποτα. Ελπίζω πια να καταφέρω να τηρήσω το μέτρημα των θερμίδων.
18-02-2012, 00:06 #5
Originally posted by asteropi
Το οτι δε τρως ψωμι κ γλυκα ειναι ο,τι καλυτερο.Προσεχε λιγο τις θερμιδες κ θα εισαι μια χαρα.
18-02-2012, 00:24 #6
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!Για'μένα οι δουλειές του σπιτιού είναι κατά κάποιο τρόπο άσκηση!Επιπλέον αφού έχεις το ποδήλατο, τέλεια......Και προπαντώς όχι αγχος.... (αν και όλοι μας έχουμε λίγο πολύ)
18-02-2012, 01:31 #7
Vickoulina ευχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου,καλή αρχή στην προσπάθεια σου !!!!!Υπομονή και όλα θα γίνουν!!!!!:thumbup:
18-02-2012, 22:34 #8
Σήμερα πήρα 1400 θερμίδες, τα γράφω σε ένα τετράδιο πριν το μεσημεριανό και υπολογίζω τι θα φάω το μεσημερι καθως επίσης πόσο μου μένει απο κει και πέρα. Σήμερα πέρασα τον στόχο επειδη έφαγα ενα κομμάτι πίτσα λίγο νωρίτερα. Τώρα θα κάνω ποδήλατο και θα πιω και κανενα τσαγακι με καντερελ.
19-02-2012, 13:23 #9
Και εγώ αυτό είπα σήμερα. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ.
Ήδη έκανα μία ώρα διάδρομο σήμερα και άρχισα και διατροφή.
Vickoulina εγώ δεν ζυγίστηκα γιατί φοβάμαι. Πριν μία εβδομάδα ήμουν 75 κιλά. Σήμερα ίσως λίγο περισσότερο. Θα ζυγιστώ άλλη μέρα αφού ξεπρηστώ από τις βλακείες που έχω καταβροχθίσει τις τελευταίες ημέρες.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
19-02-2012, 14:02 #10
Πάντως ο τίτλος του τόπικ, νιώθω ότι ταιριάζει σε αρκετές...Κι εγώ αυτό ακριβώς είπα στον εαυτό μου "αυτή τη φορά θα επιμείνω"!!! Και ειλικρινά ελπίζω να τα καταφέρω, δεν έχω και τόσα πολλά περθώρια μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες...:exclamation:
19-02-2012, 16:45 #11
Και γω το ίδιο αστερόσκονη και raniadio, δεν τον εβαλα τυχαία τον τίτλο, ακόμη κι αν κάνω καμια παρασπονδία, ακομη κι αν τρωω καμια βλακεία θα επιμεινω μέχρι τέλους με το μέτρημα των θερμίδων. Ούτε εγω εχω περιθωρια κι εχω κανει πολλες αποτυχημενες προσπάθειες, δίαιτες που σταματάνε τη Δευτέρα που άρχισαν, κλπ έκανα και ατκινσ για δυο μερες εχασα 2 κιλα. Και δεν τα ξαναπήρα μετα για πολύ καιρό, αλλα δεν την αντεξα παρανω αν και δεν τρωω πολλους υδατανθρακες γενικα.
Το νιώθω οτι αυτή η φορά θα ειναι διαφορετική. ΜΑΚΑΡΙ!!
19-02-2012, 16:53 #12
Σου το εύχομαι δε φαντάζεσαι πόσο!!!!Εγώ σιχτιρίζω τον εαυτό μου που με το μάστερ και τα αντισυλληπτικά πήρα 12 κιλά σε λιγότερο από χρόνο λες και δε μου έφταναν και τα προηγούμενα...Και τώρα, αρχικά παλεύω με αυτά...Πόσο διαφορετικά θα ήταν να άρχιζα από τα 82 τη δίαιτα. Τώρα άρχισα από 94 και είμαι 90...ʼλλα 8 για να φτάσω τουλάχιστον όσα ήμουν πέρυσι και μετά άλλα 6 για να φανεί η διαφορά....Στα 76 είμαι δραματικά καλύτερη....Στο σύνολο όμως είναι 14 κιλά και οι αριθμοί πληγώνουν...
19-02-2012, 21:37 #13
Vickoulina ολοι κανουμε τις παρασπονδιες μας αν και αρχηγος αυτων ειμαι εγω. Λογω πολλης ασφυκτικης πιεσεις ξεσπαω μια μερα στα γλυκα. ΕΕΕ τι να κανουμε συμβαινουν αυτα. Την επομενη μερα συνεχιζω κανονικα χωρις τυψεις σαν να μη συνεβη τιποτα
20-02-2012, 16:10 #14
Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό....Να μη σταματάς με την πρώτη λοξοδρόμηση, να επιμένεις. Εγώ αυτό το λάθος έκανα πάντα απογοητευόμουν και σταματούσα ή έλεγα "αφού έφαγα σήμερα ας φάω και αύριο" και μετά με σύμμαχο την αναβλητικότητα που με διακρίνει, δεν ξαναξεκινούσα ποτέ!!!
20-02-2012, 23:03 #15
Σήμερα πήρα 1350 θερμίδες. Πολύ καλά εαν και έφαγα ενα ολόκληρο μπολ ποπ κορν. Και βασικά δεν πεινασα καθόλου.
Κι εγω αυτό θα κάνω sweetgirl. Δεν θα σταματήσω με μια παρασπονδία, συνεχίζουμε ακάθεκτες και αν ειναι δυνατόν προσέχουμε λίγο παραπάνω την επόμενη μέρα.
Σήμερα επίσης αντιστάθηκα στον φούρνο της γειτονιας και δεν πήρα τυρόπιτες και τα σχετικά. Αν ειχα φάει πχ μια ζαμπονοτυρόπιτα θα ήταν +400 θερμίδες= 1750 πολύ χειρότερα δηλαδή.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία