ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Originally posted by 170kgoodness
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FOΡΟΥΜ !!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ας ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:
    1. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ''ΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ';
    2.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ ;
    βασικά έχω κανονίσει να κάνω στο Ιπποκράτειο επέμβαση ''γαστρική παράκαμψη'' έχω ασφάλεια ΟΓΑ και έχω περάσει την πρώτη έκκριση .....
    το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περάσω και την επιτροπή του ΟΓΑ ..... που σκ... στεγάζεται ;;;;;
    ποια είναι η διαδικασία;;;;
    είναι απίστευτα ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ αυτή η ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!
    όποιος έχει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ....ας με βοηθήσει
    Υ.Γ. ευχαριστώ προκαταβολικά
    Καλωσήρθες,καλύτερα όμως να ανοίξεις δικό σου τόπικ μιας και το συγκεκριμένο το άνοιξε άλλο μέλος
    Ποια παράκαμψη θα κάνεις;απλό μπαι πας ή χολοπαγκρεατικό;εγώ έχω κάνεο χολοπαγκρεατικό και μπορείς να βρεις πληροφορίες στις πρώτες σελίδες του τόπικ 'Πανεπιθστημιακό νοσοκομείο Ρίου' ,από ΟΓΑ δεν ξέρω, όμως γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο τον ΟΓΑ;κάθε μέρα αλλάζουν αυτά....

Junior Member
    σ'ευχαριστώ στελιο!!!

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ για τα μαιλ σας και τις απαντησεις σας. Λογω φορτου εργασιας τωρα μπορεσα να τα δω και να απαντησω.Να σας πω την πληρη αληθεια το χρηματικο ειναι το μεγαλυτερο θεμα μου γιατι δε μπορω να ανταποκριθω. Σκεφτομαι να ξεκινησω απο το τμημα παχυσαρκιας στο Ιπποκρατειο η στο Αχεπα για να κανω την απαραιτητη προετοιμασια και να δω αν μπορουν να μου πουν κι εκει κατι. Σας ευχαριστω ομως παρα πολυ για την αμεση απαντηση και το ενδιαφερον.

Senior Member
    χρυσα ελπιζω συντομα να βρεις αυτο που σε διευκολυνει περισσοτερο.πες μου πηγες η μιλησες στο τηλ. με το γιατρο που σου ειπα;

Senior Member
    Στο αχεπα πρέπει να έχουν σταματήσει καθώς υπήρχαν ιστορίες διάφορες με τον χειρουργό.

Junior Member
    βασικα δεν πηρα τηλεφωνο γιατι προς το παρον ειναι δυσκολο να βρω τα χρηματα που χρειαζονται. ισως αργοτερα να παρω εαν καταφερω και βρω χρηματοδοτη!!!

Senior Member
    χρυσα μου παρε και κλεισε ενα ραντεβου, ειναι πολυ ανοιχτος και στο θεμα του οικονομικου, γι αυτο σου ειχα γραψει οτι ειναι κ ανθρωπος και καταλαβαινει.μην τον αποκλειεις, μπορει να σου βρει λυση.με βλεπεις και επιμενω τοσο πολυ, δεν εχω κανενα συμφερον να πας, θελω ομως να βρεις μια λυση.μπορει να σου τη δωσει ο γιατρος τη λυση και ως προς το οικονομικο.κλεισε ενα ραντεβου, δεν χανεις τπτ

Senior Member
    Έχε στην άκρη του μυαλού σου ότι είτε ιδιωτικά είτε δημόσια,μην έχεις την εντύπωση ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει και ότι όλοι έχουν τις ίδιες γνώσεις,οπουδήποτε κι αν πας και ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το που θα ρίξεις τον κλήρο.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12