μια διευκρινηση...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Member

μια διευκρινηση...

εναν ολοκληρο χρονο εκλεισα με βουλιμικα και εμετους. και απλα σταματησα να χανω κιλα, στις περιοδους ε3αρσης τουλαχιστον, γιατι σε περιοδους που δεν εκανα δεν ετρωγα οποτε εχανα 2-3 κιλακια. και ενω βλεπω αυτο στο σωμα μου, διαβαζω εδω μεσα να λενε κοπελες οτι κανουν βουλιμικα και εχουν παρει 10 κιλα ασ πουμε.οταν λετε βουλιμικα εννοειτε χωρισ εμετουσ????

Member
    καλησπερα δημητρα και καλως ηρθες...! απο την εμπειρια μου έχω να σου πώ οτι ναι με τα βουλιμικα επεισοδια περνεις κιλα, με εμετους η χωρις... αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο..το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι το να προκαλεις εμετο δεν ειναι η λυση....

Member
    Οι επιπτώσεις είναι πολλές, σοβαρές, μακροχρόνιες και συχνά μη αναστρέψιμες.

Αστάθεια ή απώλεια εμμήνου ρύσης και σποραδικοί πόνοι στην περιοχή της κοιλιάς
    Υπνηλία, αδυναμία καθώς και συμπτώματα κόπωσης
    Διόγκωση και υπερτροφία του σιελογόνου αδένα
    Διάβρωση της οδοντικής πλάκας
    Εγρήγορση του ρυθμού της καρδιάς και ρίσκο για καρδιοαγγειακές παθήσεις
    Ορμονικές διαταραχές
    Υποθερμία, υπογλυκαιμία
    Οίδημα, ξηροδερμία, ωχρή όψη του δέρματος
    Τριχόπτωση
    Οστεοπόρωση
    Σοβαρές διαταραχές ηλεκτρολυτών
    Ψυχολογικές διαταραχές -τάσεις αυτοκαταστροφής και αυτοκτονίας-

Member
    ευχαριστω για την απαντηση γιατι πραγματικα με εχει μπερδεψει ολο αυτο το 8εμα... δεν 8α επρεπε να ειχα παχυνει λοιπον η μηπως 3αφνικα μια μερα η ζυγαρια μπορει να δει3ει 6-7 κιλα πανω? δεν 3ερω, σιγουρα μετα τους εμετους εχω πολλα πρη3ιματα και ειδικα σε περιοδους ε3αρσης η περιοχη της κοιλιας δεν μου φαινεται κα8ολου κολακευτικη. αλλα τα κιλα, τα ρουχα ολα ιδια... οσο για τις επιπτωσεις μου ειναι γνωστες κα8ως εχω καποιες απο αυτες αλλα καλως τις επισυμανες. σιγουρα ο εμετος δεν ειναι λυση,αυτο παλευουμε απλα ρωτησα απο περιεργεια και μονο..

Member
    και μενα το στομαχι μου ητανε συνεχεια πρησμενο!! :((( λοιπον οταν προκαλουμε εμετο καταφερνουμε στη καλυτερη περιπτωση να αποβαλουμε το 50% των τροφων..

Member
    αλλα dimitra μου το θεμα δεν ειναι να μην πάρουμε τις θερμιδες και τα κιλα..αλλα να αγαπησουμε το σωμα μας...και να μην το τιμωρουμε με υπερβολικη ασκηση, εμετους, καθαρτικά φάρμακα...