αν οχι τωρα ποτε??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

αν οχι τωρα ποτε??

ναι ειναι εξεταστικη!δυσκολη περιοδος το ξερω...αλλα ζω εναν ερωτα μετα απο τοσο καιρο!!πως γινεται να ξανακανω εμετους τις τελευταιες 3 μερες???τι στο καλο πια μου λειπει?το ξερω,φοβαμαι οτι θα πληγωθω γιατι ειναι οτι πιο εντονο εχω νιωσει εδω και καιροοο..αλλα γιατι να θελω να σκοτωσω τα συναισθηματα μου?διοτι αυτο κανω,καθε φορα που δεν θελω να νιωσω τπτ ,κανω εμετους...βοηθεια!

Senior Member
    To μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι το αυτονόητο: η υπερβολική κατανάλωση φαγητού και οι κατ' επέκταση εμετοί είναι μια παγιωμένη μέθοδος "αποσυμπίεσης".
    Είναι ο τρόπος να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας... έτσι τρέφουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να κρατάμε έναν πλασματικό έλεγχο στη ζωή μας.

Ο έρωτας αυτή τη στιγμή δεν είναι διαχειρίσιμος από πλευρά σου... είναι μια μεγάλη αλλαγή που συνοδεύεται από έντονα συναισθήματα συνεπώς για άλλη μια φορά το καταφύγιο σου βρίσκεται στους εμετούς.

Θα μπορούσα να σου πω να βρεις άλλους τρόπους να διαχειριστείς το άγχος σου, να μην καταφεύγεις σε βουλιμικά επεισόδια, να αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει αλλά φοβάμαι ότι μάλλον θα κατέληγα γραφική διότι προφανώς θα έχεις ξανά ακούσει παρόμοιες συμβουλές, ίσως και η ίδια τα επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου.

Θα σου πω μόνο ότι η ζωή, τα συναισθήματα, οι παρορμήσεις δεν είναι ανάγκη κάθε φορά να τιθασεύονται. Ίσως ακουστώ ακραία, αλλά ορισμένες φορές τα ένστικτα είναι ανάγκη να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα. Η συνεχής καταπίεση, η άσκηση αφόρητου ελέγχου σε όλους τους τομείς της ζωής μας πολλές φορές είναι απαρχή της νεύρωσης. Το ρίσκο, το ρίσκο είναι το κλειδί για την αλλαγή.

Ο έρωτας σε καλεί, σου δίνει το κλειδί στο χέρι... θα το χρησιμοποιήσεις;

οτι πιο ομορφο περιμενα να ακουσω!δεν φανταζεσαι ποσο θελω να το χρησιμοποιησω αλλα τα κομπλεξ και οι εμπειριες του παρελθοντος μου λενε οχιιιι!!ειμαι ομως τοσο νεα για να λεω οχι,θελω να λεω μονο ναι..θελω να παρασυρθω χωρις να σκερφτομαι που θα καταληξω!πως θα σταματησω να εκλογικευω τα παντα?

Senior Member
    Κάτι τόσο απλό μπορεί ταυτόχρονα να είναι τόσο δύσκολο: θα σταματήσεις να εκλογικεύεις τα πάντα. όταν το αποφασίσεις και η θέληση θα είναι το πιο ισχυρό σου όπλο. Η ζωή δεν είναι μαθηματικά είναι χημεία! Για να φτάσεις στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα οφείλεις να πειραματιστείς, να ρισκάρεις... κανείς δεν σου εγγυάται το αποτέλεσμα αλλά από μόνη της η προσπάθεια σου δίνει τις πιθανότητες. Θα συμφωνήσω με αυτόν που έγραψε ότι ο έρωτας, η εργασία και η γνώση είναι οι αστείρευτες πηγές της ζωής, αυτές πρέπει να την κυβερνούν...

ΥΓ: Ορίστε και η οπτική των Ενδελέχεια για τον έρωτα :wink2:

http://www.youtube.com/watch?v=T--krsbAQYk

Junior Member
    Αυτα που γράφετε είναι απλά υπέροχα! Δεν κολλάει με το θέμα αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω!

Senior Member
    Originally posted by ShadowWave
    Η ζωή δεν είναι μαθηματικά είναι χημεία! Για να φτάσεις στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα οφείλεις να πειραματιστείς, να ρισκάρεις...
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: