ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλημέρα παιδιά!!!Καλή επιτυχία και υπομονή σε όλους μας!!!!Θέλετε να πούμε γυναικολόγους στη Θεσσαλονίκη που δεν είναι ρατσιστές σε παχύσαρκες γυναίκες??

Senior Member
    καλημερα Νατασα
    τι εννοεις "ρατσιστες"? τι ειδους εμπειρια ειχες?

κ εγώ την ίδια απορία έχω. Εκτός αν έχεις συναντήσει πολύ xtream περιπτώσεις. Η δική μου πάντως είναι πολύ καλή. Μου είχε πει βέβαια την πρώτη φορά που πήγα να χάσω λίγο βάρος(μου είπε πως θα πρεπε να χασω 5 κιλάκια κ μένα μ'έπιασε νευρικό γέλιο με τη διακριτικότητα της!) Γενικά αν δεν αισθάνεσαι άνετα με ένα άνθρωπο καλό θα είναι να τον βάζεις στη θέση του.Είτε είναι ο γυναικολόγος σου είτε ο ψιλικατζής της γειτονιάς σου.

Senior Member
    αναλογα τι εννοεις "ρατσισμο".
    Αν εννοεις οτι σου λενε καταμουτρα "πρεπει να χασεις βαρος", αυτο δεν ειναι ρατσισμος. Απρεπια ναι, ρατσιμος ομως οχι. Στην ανοδο μου οταν επαιρνα τα κιλα, ειχα κανει εγχειρηση σκωληκοειδιτητας, ημουν καπου στα 65 κιλα και ειχα παρει στη κοιλια. Μου ειχαν κανει ενεση στη μεση γιατι δεν μπορουσαν να με ναρκωσουν πληρως, οταν με ανοιξε μου ειπε καταμουτρα "Πρεπει,πρεπει,πρεπει να χασεις απο τη κοιλια. Κανε κατι". Δεν ειναι ρατσισμος, ειναι απλα ωμη συμπεριφορα.

Αν σου αρνηθηκε αγωγη λογω παχυσαρκιας, ενω εχει τη ευχερια να σε εξετασει, τα σωστα μηχανηματα (δεν ξερω αν λογω βαρους παιζει καποιο εμποδειο, εμενα στη εγχειρηση μου κανανε τεραστια τομη λογω πολυ λιπους και δεν μπορουσε η χειρουργος να κανει τη δουλεια της σωστα) τοτε ειναι ρατσισμος και μπορεις να τον αναφερεις.

Αν σου αρνηθηκε επειδη δεν εχει τη δυνατοτητα λογω ελλειπες εξοπλισμο, τοτε απλα δεν μπορουσε να κανει κατι.

Παρε τηλεφωνο σε γιατρους της περιοχης και εξηγησε τη κατασταση και αν εχει τη ευχερια να σε εξυπηρετησει.

Senior Member
    εγω παντως εχω βρεθει παλιοτερα σε πολυ δυσκολη θεση με γυναικολογο αλλα τωραα εδω και 5 χρονια την γυναικολογο μου δεν την αλλαζωωωωωω με τιποτααααα την αγαπω και με κανει να αισθανομαι πραγματικα πετσι και κοκαλοοο χααχαα ειναι υπεροχη ~~!!!!!!!!στην περαια ειναι!!